Fant det jeg skulle ha veldig raskt. Prisen var hyggelig og best av alt, servicen og informasjon var utmerket. Varene er mottatt og de kom super raskt rett i postkassen. Jeg komme til å sjekke webside... Mehr ansehen
Man får god mavefornemmelse når man shopper rundt i alle de spændende ting og ikke mindst det imponerende knivprogram. Måtte simpelthen have den lille Puma Tec folde og bare glæden ved udpakning (... Mehr ansehen
Har nu handlet hos Per 4-5 gange, og det har været en fornøjelse hver eneste gang. Kompetent viden, gode produkter. Og ekspress ekspedering af ens ordre 🤩 fik lov til at sende en kniv klinge retur,... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Specialbutik for den bevidste forbruger. Alt i knive - sakse - manicure - børster - barbergrej og lidt friluftsgrej. Alt til "gør det selv" knivmageren. God og ærlig service .. Ikke billigere ... Bare bedre ...
www.thegoodstuffshop.dk<br /> Kongevejen 329, 2840, Holte
- 45420123
- www.thegoodstuffshop.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kanon sted
Kanon sted. Hurtig levering og kvaliteten var som forventet
Hurtigt levering og det er 100 % som …
Hurtigt levering og det er 100 % som beskrevet
Rizla Cigaretpapir.
Super hurtig levering, super pris, købte rizla Cigaretpapir, til mindre end 12,- for hundrede blade incl. Levering, min lokale puscher forlanger 20,-
Hurtig & Effektiv
Alt var perffekt. God service og hurtig levering.
Fremragende service
Jeg har nu bestilt af flere omgange og jeg elsker at handle her.. de har mange spænende ting og så syntes jeg de sender hurtig og varerne er gode.. kan klart anbefales..
Upåklageligt
Fin webshop, om end lidt bedaget udeende - men alt fungerer. Valgte at hente i butikken da jeg alligeel skulle forbi, men var ikke opmærksom på den begrænsede åbningstid, så jeg kunne lige så godt have fået sendt varen, så jeg ikke skulle køre den vej dagen efter. Men det var ikke deres skyld - jeg kunne bare have checket åbningstider først. Men det tænkte jeg ikke lige over. I øvrigt er butikken enhver kniv elskendes våde drøm. Så det var køreturen værd.
Altid hurtig og fremragende service.
Kan kun anbefale. Man føler sig ikke bare som et nummer i rækken, men som en kunde med en relation til butikken. Der er ofte en håndskreven hilsen med. Fremragende produkter og udsøgt service.
Fungerede super fint
Ingen problemer, varene kom hurtigt og var de bestilte.
Hurtig og venlig service
Alle de gange jeg har handlet, har der været hurtig og venlig service.
Der er ikke så meget at sige, fordi det bare fungerer.
Fantastisk butik
Spændende og gode varer til en rimelig pris, nem webside og hurtig levering.
Perfekt
Det virker første gang 😄😀😀
Vh Jesper Peder.
Holstebro
Perfekt handel og virkelig hurtig levering!
Kan kun anbefale at man handler hos dem. Alt var præcis som man kunne ønske sig!
fantastisk kundeservice
havde bestilt fokert længde knivblad ringede de hjalp med det samme og smed ny knivklinge i og pakken blev sendt samme dag
intet andet end perfekt
der er ikke en finger at sætte på noget
Fantadtiske produkter
Jeg har bestilt flere varer på denne siden. Veldig gode produter og rask levering.
Jeg kan varmt anbefale Naturgalleriet - dels for deres store udvalg, men ikke mindst for deres fremragende service. Jeg skulle bestille Corby skruer og var i tvivl om størrelsen på de forskellige typer. Dagen efter min bestilling blev jeg ringet op og fik en fin forklaring på de forskellige typer. Da jeg havde besluttet hvilken type jeg skulle bruge var den selvfølgelig opdateret i min bestilling. Dagen efter havde mine varer. Det er super service. Ikke så meget bøvl.
BRA !
Godt utvalg. Gode varer. God og hurtig service. Jeg er meget fornøyd med denne bedriften. Savner nysølv i tykkelse 0,3 mm. da den er lettere å forme.
Kan varmt anbefales
Har nu handlet flere gange i webshoppen. Stort udvalg. Gode priser. Hurtig levering og sidst men ikke mindst en god kundeservice. Har fået svar på mine emails ret hurtigt. Og ikke bare et ligegyldigt svar men kompetente svar.
Kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.