The Fat Cow Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har inte fått min leverans. Har mailat flera gånger. Jag har försökt nå dom per telefon men får inte prata med rätt avdelning får bara höra "vi lämnar ett meddelade till dom direkt". För snart 2 ve... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totalt OSERIÖSA. 4 veckor efter beställning har jag fortfarande inte fått något kött levererat. Omöjliga att nå direkt. Svarar inte på email... Oförskämd (outsourcad) "kundtjänst" på telefon, so... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har en beställning från Augusti. Inte fått den ännu. Pratade med kundtjänst i slutet av september, då skulle ordern skickas nästa vecka, så jag betalade fakturan. Fortfarande inte fått något och helt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ja, det är många bra saker med detta företag. Snabba leveranser, bra priser och kvaliteten på deras produkter är helt outstanding! De befinner sig i en liga för sig själva. Kan inte tänka mig att ä... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Lieferant von Fleischprodukten
  2. Internetladen

Vom Unternehmen geschrieben

The Fat Cow - Premium online köttbutik. The Fat Cow erbjuder utvalda, unika delikatessköttdetaljer. Vi fokuserar , precis som på gourmetrestaurangerna, på speciella köttdetaljer med en hög kvalitet och ett gott ursprung där vi vet att djuren har mått bra och fått ströva fritt utomhus. Så, om du söker efter köttprodukter som ör bättre och godare än de du hittar i livsmedelsbutiken, då har du absolut kommit till rätt ställe!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastiskt gott kött

Trevlig personal som är bra på att svara på om man har några frågor.
Helt underbart kött verkligen att rekommendera. Roliga event och tävlingar.
Snabb leverans/ redo för upphämtning på beställningar. Fantastiska kött mycket man inte får tag på någon annanstans

3. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har bara positiva upplevelser av…

Jag har bara positiva upplevelser av företaget, bra produkter, levererar enligt önskemål och om det skulle uppstå något problem så löser dom det direkt och till kundens bästa. Fick en felleverans vid ett tillfälle och vad hände? Jag fick de rätta varorna utan att betala något för det det är kundvård - jag har inte varit sen att berätta detta för mina vänner

3. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Börja anställa lite mer folk på Fat…

Börja anställa lite mer folk på Fat Cow...beställde i god tid men fick inte en pinal trots att det fanns i lager vid tillfället...telefonen avstäng och svarar inte på mail....liiite ledsen i ögat blev man.

30. März 2023

Antwort von The Fat Cow

Hej Jukka, vad tråkigt att du fått denna upplevelse av oss! Tyvärr fungerar inte vår kundtjänsttelefon för tillfället, därför har inte du fått svar. Har du fått hjälp med ditt ärende? Kontakta oss gärna på info@thefatcow.se så hjälper vi dig mer än gärna!

Beställde kött för tusenlappar

Beställde kött för tusenlappar. Ville ha till nyår, kom inte fram i tid. Försökte avboka flera gånger. Fick aldrig ngt svar.

Nu dök leveransen plötsligt upp. Tillagade det nu och köttet har blivit dåligt. Smakade surt.

Köp inte härifrån! Ett skämtföretag. Otroligt besviken.

12. Januar 2023

Antwort von The Fat Cow

Hej Frida, vad tråkigt att du har denna upplevelsen! Har du reklamerat den köttbit du fick hem som var dålig? Har leveransen varit inom 3 dagar eller var den förlängd? Skriv gärna till info@thefatcow.se så fixar vi en reklamation för det kött som smakade surt, du ska inte betala för kött som inte går att äta!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har beställt tre gånger,produkterna var…

har beställt tre gånger,produkterna var bra första gången,andra och tredje beställningen avbröt vi för dom kom aldrig..

12. Dezember 2022

Antwort von The Fat Cow

Hej Peter, skickades produkterna från vårt lager och kom inte fram? Om du inte fått dina varor får du gärna kontakta info@thefatcow.se så hjälper vi dig

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning! Inget tillförlitligt företag!

Hade beställt kött för flera tusenlappar för att äta gott på nyår. Beställde så att det skulle komma i god tid, men det kom aldrig. Gick inte att få tag på dem varken via mail eller telefon. Lämnade ett röstmeddelande som aldrig blev återkopplat. De verkar även ta bort negativa kommentarer från deras fb-sida för att framträda som ett bra företag.. Kommer aldrig beställa från dem igen. Tråkigt när man ville lyxa till det på nyår med fint kött och planerat inför detta. Inget tillförlitligt företag med andra ord.

31. Dezember 2022

Antwort von The Fat Cow

Hej Madeleine, under jul och nyår hade vi högt tryck på hemsidan och informerade alla kunder om förlängda leveranstider och svar på kundtjänst. Vi har ingen telefon aktiv på vår kundtjänst, därav inget svar när du försökt ringa och lämna meddelande. Fick du hjälp med ditt ärende?

Oseriöst företag. Håll er undan

Oseriöst företag.
Levererar inte beställningar. Svarar inte på telefon eller mail. Hänvisar på Facebook chatt att man skall skriva på deras mail.

Efter närmare 3 veckor och 4’e mailet utan leveransbesked eller återkoppling insåg jag att detta företag inte bryr sig det minsta om sina kunder.

Beställer man Wagyu kött för 3000:- god tid inför nyår så hoppas man att få köttet också, inte behöva vänta 3 veckor och obefintliga svar.

Så sjukt besviken på The Fat Cow’s arroganta beteende.

Rekommenderas verkligen INTE!

31. Dezember 2022

Antwort von The Fat Cow

Hej Joachim, under jul och nyår hade vi högt tryck på hemsidan och informerade alla kunder om förlängda leveranstider och svar på kundtjänst, vilket vi informerade på både hemsida och mail. Jag har kikat på din order och ser att du lade din order den 19 december. Du fick ett meddelande från oss den 29e att din leverans inte kunde ske innan nyår pågrund av förlängda leveranstider hos våra distributörer, tyvärr kan inte vi styra över den faktorn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fat cow ska nog se över sina leveranser…

Fat cow ska nog se över sina leveranser är nog inte lagligt att sända med den leveransrutiner utan kylbil Alla livsmedelslevrantörer måste ha kylbilar Skulle nog anmälas för detta så det blir klarlagt om det får gå till på detta sätt utan kyltransport Min erfarenhet är att jag fick en leverans som var varm så jag fick slänga alltihop Fick tillbaks pengarna utan problem Så dom är nog medveten om att det inte går rätt till

1. Januar 2023

Antwort von The Fat Cow

Hej Bengt, Vi skickar våra leveranser i en box som är godkänt av livsmedelsverket där de erhåller en kylkedja som klarar 80h i vanliga transporter. Vi hade inte skickat varor på detta sätt om det inte är godkänt av livsmedelsverket.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Köttet vi fick var av god kvalitet och…

Köttet vi fick var av god kvalitet och smakade riktigt gott.
Dock är servicen under ALL kritik. Vi beställde 2,5 vecka innan nyårsafton för att inte hamna i "rusning" och få vår beställning i god tid. Efter 1,5 vecka var ordern fortfarande ej behandlad. Jag kontaktade kundtjänst och sa att de får avboka min order om det ej kommer innan nyår. Fick svaret "vi har högt tryck just nu, jag skriver på din order att du önskar leverans till nyår". Jag svarade återigen att jag vill annulera min order om de ej kan fullfölja detta samt att det är falsk marknadsföring att skriva på hemsidan att leveranstiden är endast ett par arbetsdagar. Summa summarum, vi fick vårt kött och produkten var till förväntan. Men servicen är så dåligt att jag ej kommer handla här igen eller rekommenderar någon annan att göra det. Leveranstiden är på tok för lång och opålitlig.

26. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi beställde kött i god tid inför nyår…

Vi beställde kött i god tid inför nyår men köttet kom aldrig. Kontaktade företaget flera gånger och fick knappt svar. Beställ inte härifrån!

27. Dezember 2022

Antwort von The Fat Cow

Under jul och nyår hade vi högt tryck på både e-handel och vår kundtjänst vilket informerades ut till alla på hemsidan. Om du upplever att något gått snett med din order så skriv gärna till info@thefatcow.se så hjälper vi dig mer än gärna att lösa det som gått fel

Väldigt oseriöst företag

Väldigt oseriöst företag. Köp absolut ingenting från detta företag.

21. Dezember 2022

Antwort von The Fat Cow

Hej Stig, vad tråkigt att du känner så! Har du fått hjälp med ditt ärende? Skriv gärna till info@thefatcow.se så hjälper vi dig mer än gärna

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr