www.The-Wall-Company.com Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Grunnet feil utfylling af vare deklerasjonen måtte jeg betale ekstra i mva. Dette fikk jeg ordnet med the-wall-company i efter kant. Dette kan gjøres på en annen måde ved at porto ikke blir oppg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der gik rigtig mange ting galt med min bestilling. De lavede et forkert layout, på trods af tydelige instrukser. Så sendte de min bestilling i et forkert mål. Det tog over en måned før jeg havde det r... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fargen var litt misvisende på nettet i forhold til virkeligheten. Det stod ingen sted på nettsiden at tollavgifter kom i tillegg ved kjøp fra Norge, så ble veldig mye dyrere enn beregnet.

1. Innenarchitekt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos The Wall Company elsker vi enkle, rene designs, og at skabe hyggelige, sjove og ikke mindst kreative rum i boligen. I den ånd blev firmaet født på en tur til Australien i 2007, hvor vi så wallstickers for første gang og blev straks forelsket i idéen om at design og producere wallstickers.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. Alle min wallstickers er præcis som forventet og jeg fik ovenikøbet en ekstra med i købet, gratis. Har haft en super god oplevelse og vil til hver en tid handle hos dem igen

9. Februar 2012

Toll deklerasjoner

Dette kan gjøres på en annen måde ved at porto ikke blir oppgitt som verdi, i tillegg skal ikke mva. være med hvis kunden alligevell skal betale mva. i hjem landet. Tips til alle der handler fra udlandet på nettet :)

3. Februar 2012
www.The-Wall-Company.com-Logo

Antwort von www.The-Wall-Company.com

Hej Stina

Vi har faste procedure for behandlingen af bestillinger fra udlandet, og hvis vi har lavet en fejl heri, så dækker vi selvfølgelig den ekstra omkostning som du fejlagtigt måtte være blevet opkrævet.

Jeg har sendt dig en mail, med henblik på udveksling af informationer.

Mvh

Tanja Lund

superservice

Super service. Fik hurtigt en gratis tester, som heldigvis blev siddende på savsmuldstapetet. Ny levering + ekstra gratis vareprøve. Tak :-)

31. Januar 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super wall stickers - fleksibelt, nemt, flot

Brugervenligt site, stort udvalg af wall stickers. Rart man kunne vælge hver sticker i rigtig mange farver - tilmed spejlvendt. Jeg bestilte tre forkskellige - de kom hurtigt. Endda lille ekstra gave. God brugsanvisning, ret nemt at sætte op. Ser super fine ud :-)

29. Januar 2012

Overskueligt & hurtigt

Det er en over skuelig hjemmeside og nemt at bestille.
Fik varene 2 dage efter bestilling, så det kan jeg ikke klage over.
Og så det hyggeligt at modtage varen med et stykke chokolade :-)

17. Januar 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fornøyd

Billig i forhold til andre sider med liknende produkter. Bestillingen ble pakket og sendt raskt og fint ble det også :-)

15. Januar 2012

Super kvalitet

Super god kvalitet og meget nemt at arbejde med. Service at værktøj medfølger gratis. Kan varmt anbefales :-)

14. Januar 2012

Hurtig og korrekt

Ordren gik nem igennem, og man blev guidet fint igennem, hvad man skulle. Ordren var hurtig sendt til mig, dejligt med hurtig service.

27. Dezember 2011

Fremragende!

Hurtig og præcis levering. Bestilt og afsendt en søndag med perfekte infomails i hele forløbet. Kvalitet og sevice i top. Det er ikke sidste gang, jeg har handlet på the-wall-company! :-)

25. Dezember 2011

Ingen problemer

Fin vejledning da jeg ringede ind, hurtig levering, produkt lever op til forventningerne

19. Dezember 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lett å montere på vegg, men misvisende farge

6. Dezember 2011
www.The-Wall-Company.com-Logo

Antwort von www.The-Wall-Company.com

Hej Janniken.

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at høre at dine wallstickers har været nemme at sætte op :)

Farverne på vores hjemmeside er taget direkte fra vores leverandør. Vi er klar over at farverne vises forskelligt afhængig af indstillingerne på den computer man sidder med.

Derfor tilbyder vi også, som skrevet på hjemmesiden, at det er muligt at få tilsendt en tester, hvis man er i tvivl om farve eller om folien kan sidde på den overflade man gerne vil pynte.

Vedr. køb fra Norge, så har vi indrettet vores hjemmeside således, at den Danske moms fratrækkes det beløb du betaler, mod at der selvfølgelig bliver pålagt den Norske moms når du importerer varen til Norge. Derfor har du ikke betalt mere end vores kunder fra Danmark.

Jeg har dog noteret mig, at du godt kunne ønske dig en tydeligere information herfor.

Tanja

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr