Fik skiftet glas på min iPad, efter jeg fik den retur ville den slet ikke lade - var ikke et problem før de fik den - prøvet at e-maile dem 2 gange - de svarer ikke tilbage på mine henvendelser
Teleone - Professionel iPhone Reparation
Vores datter kom hjem fra skole med en mobil, hvor glasset var smadret. Vi ringede til afdelingen i Brønshøj kl. 1630 og spurgte om de kunne nå at lave den inden de lukkede kl. 1800. "Ja, hvis I kan k... Mehr ansehen
Da min datter vandskadede sin nye telefon, troede jeg at det ville blive en dyr affære. Men Teleone i Ndr. Frihavnsgade rensede den gratis og vi slap med at få skiftet et kamera til under 300,-. Ove... Mehr ansehen
Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser på TrustPilot, men Teleone på Vesterbrogade 96 i København fortjener hver en stjerne de kan få. Jeg henvendte mig med en smadret skærm på min Iphone, og fik d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er værkstedet med professionel iPhone reparation, reservedele og viden. Vores dygtige teknikere er her for dig, uanset hvad din iPhone fejler. Vi tilbyder Apple iPhone reparation foruden reservedele og serviceydelser. Vores iPhone reparation omfatter alt fra problemfri glas reparation til funktionel genopretning af din vand beskadigede iPhone. Vi har en meget høj succesrate på selv de mest svære vandskader. Hos Teleone står vi indenfor alle reparationer og tjenester som vi yder, vi bruger udelukkende markedets bedste kvalitets reservedele til iPhone 3G, 3GS, iPhone 4, iPhone 4S og iPhone 5. Vi kan desuden tilbyde OEM samt originale reservedele til nogle enheder såsom iPhone 6 og iPhone 6S.
Frederikssundsvej 301, 2700, Brønshøj
- 31 41 20 21
- info@teleone.dk
- www.teleone.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfekt
Danmarks bedste.. Har prøvet næsten alle andre steder, men ingen andre gøre det bedre en teleone som har mere en 1 butik :) tak for den bedste service og rep på mine vare <3
Super god service
God betjening og service 😉 5 stjerner uden tvivl
Fremragende service i forretningen på Ndr.Frihavnsgade
Kom med min iPhone hvor ladestikket kun virkede ind imellem.
Ekspedienten undersøgte den kort, og kom tilbage med beskeden om at nu virkede den ! Han havde fjernet nullermænd og støv fra stikket !
Ingen beregning. Super :-)
Pålidelig og tillidsværdig service!
Tak for en god og hurtig betjening! Er mega glad for at man kan stole på jeres ord, og at i har respekt for den deadline i giver!
Keep it up!
Fremragende service
Smilende og serviceminded personale! Super hurtig levering og i perfekt stand til super billige priser! De levede op til mine fulde forventninger, jeg vil helt klart handle her igen!
SUPER SERVICE!!
Bedste service jeg længe oplevet! Kom ind med min iPhone 5s som, efter at have tabt den i gulvet hjemme, gået helt sort. De lavede en gratis fejlfinding og fortalte min skærm gået i stykker (ikke glaset, men skærmen indenfor). Uha, tænkte jeg, det koster vel kassen.... Men nej, 599 eller 799, jeg fik selv vælge og da det var noget med noget som gjorde at 799 var bedre valgte jeg den :) Femten minutter senere gik jeg derfra med ny skærm og jeg var MEGET tilfreds. Ud over at det var udemærket service, det var oven i købet med en smil. Fantastisk og jeg rekommanderer det til alle som har brug for hjælp med sin iphone eller ipad.

Ekseptionel gode!
Min iPhone 6 faldt i toilettet og den virkede i et stykke tid men stoppede pludselig helt med at virke.
Jeg indleverede den hos Teleone hvor de tilbød mig en gratis diagnose.
Der gik et par dage og de ringede tilbage med følgende fejl: PM IC i logicboardet var gået i stykker men de kunne fikse det for 1400kr.
Jeg var lidt skeptisk over prisen og hentede min iPhone. Jeg indleverede den hos to forskellige værksteder hvor jeg blev endnu mere skeptisk fordi de bare var virkede uprofesinelle og vidste ikke rigtig hvad de snakke om, de mente begge at mit logicboard skulle skiftes og det koster over 4000kr!!! Jeg nævnte overfor den ene at Teleone tilbød mig at fikse den for 1400kr og han han grinte og sagde at "det er fint" der er ingen der kan lode på et logicboard i Danmark men i USA kunne de.
Jeg takkede ja til tilbuddet hos Teleone og to dage efter kunne jeg afhente min velfungerende iPhone 6 128gb igen.
Tusind millioner tak
Sandra

Formidabelt godt arbejde
Hej
Aldrig har jeg oplevet så professionel og god service. Jeg blev anbefalet Teleone i brønshøj af min chef og jeg kan kun gøre det samme. Virksomheder som denne burde bare være flere af. Tak for nu, og vi ses jo nok igen på et tidspunkt.
Michael KK

Bedste service
Danmarks bedste service.
Idag har jeg oplevet den bedste service jeg har fået i meget lang tid. Jeg skulle til et møde i Stockholm, og var på vej til lufthavnen, jeg bor i Hellerup og der var 2,5 time til at mit fly skulle lette. Min iPhone 6 var netop blevet smadret, og det ville ikke se pænt ud at have sådan en smadret iPhone i lommen. Så jeg kørte forbi teleone butikken på Østerbro hvor jeg hurtigt forklarede min anspændte situation, de havde meget travlt, og alligevel fandt et lille hul hvor de satte en ny skærm på. Resultatet blev perfekt og jeg var kørende på ca. 10-15min.
Tak for god service.

Venlig og professionel betjening
Det er 3 gang jeg bruger firmaet TeleOne, og jeg bliver gang på gang overrasket over den fornemme betjening man får. 2 gange var det min iPhone 6 den var galt med, og nu her var det min iPad. Alt i alt, top kvalitet til en konkurrence dygtig pris.

Fantastisk service
Skærmen var revnet på min datters hvide iPad Air 2. Trods store anstrengelser lykkedes det ikke Teleone at opstøve sådan en skærm, da de er i restordre alle steder. Uanset mit problem ikke umiddelbart kan løses her og nu, så er jeg stadig en glad og tilfreds kunde. Teleone holdt mig nemlig løbende orienteret, og endte med at tilbyde at sætte et panserglas på skærmen (uden beregning), så min datter kan bruge iPad'en, mens vi venter på, at en ny skærm kan skaffes.
Update: Nu er skærmen så blevet repareret. Og igen helt fantastisk service. Det var både hurtigt, billigt og godt. Kan bestemt anbefales!!!

Antwort von Teleone - Professionel iPhone Reparation
Venlig og meget professionel betjening og service hos Teleone i Brønshøj
Hver eneste gang jeg henvender mig til Teleone i Brønshøj, får jeg super god hjælp og betjening. Kvaliteten er i top, prisen er konkurrencedygtig og man får lidt ekstra hjælp.

Usædvanlig god service
Har lige været inde i butikken på Vesterbrogade, og fik vel nok den bedste service oplevelse jeg længe har fået. Skulle skifte front på en iphone 4, og fik med i købet en ny bagskærm + ramme.
Det er konens telefon, så hun blev temmelig glad da jeg kom hjem - med en stort set helt ny telefon....
Mange tusinde tak for denne virkelige gode service.
God weekend

Antwort von Teleone - Professionel iPhone Reparation
Ødelagde mere end de reparerede
Jeg gik til Teleone med min søns Ipad 2, hvor glasset var smadret.
Dette skulle de have 599 kr. for.
Første gang jeg fik den tilbage, havde de smadret det originale LCD display på maskinen i forbindelse med monteringen af det nye glas - og det monterede glas sad løst på maskinen.
Anden gang skiftede de LCD displayet - til et andet LCD display med fejl, og der var lim ud over hele glasskærmen.
Tredje gang var glasset monteret, så det sad løst i kanterne (og det viste sig efterfølgende, at de havde monteret et Ipad 3 glas, så Home-knappen ikke virkede på min Ipad 2).
Hver indlevering tog 1-3 uger at få fikset hos Teleone.
Derefter gik jeg til en anden butik og fik min Ipad ordentligt lavet på få timer. Denne butik oplyste desuden at Teleone havde brugt superlim under skærmen (i stedet for den lim man plejer at anvende til skærmmontering). Dette medfører at et efterfølgende skærmskift næsten er umuligt uden at ødelægge maskinen.
Så selvom de faktisk var med på at prøve at udbedre skaderne undervejs - og forsøgte både i deres Østerbro- og Vesterbroafdeling, blev min Ipad mere og mere skadet undervejs.
Fremragende reparation og service. Kan reparere alt når ingen andre gad.
Mit iPhone 5 fik et halvtimes svømmetur i havvand. I flere måneder havde jeg været forbi reparationsbutikker, hvor de ikke vil have noget med telefonen at gøre, lige når de åbner og ser den mængde salt der er i telefonen. Det gik op for mig at telefonen ikke kunne repareres især efter alt det tid der nu er gået, og at alle de dyrebare billeder som blev taget gennem årene var fortabt. Jeg var ligeglad med telefonen da det var bare dataerne jeg var så desparat at få nallerne i.
Jeg tog telefonen til TeleOne ved Trianglen. Efter flere forsøg kunne de endelig få fat på alle de dyrebare billeder. ENDELIG; alle de minder kunne jeg nu få tilbage. Jeg kunne ikke selv tro det. De prøvet og gav ikke op mens andre nægtet at røre noget ved det. Det var virkelig imponerende. En personlig tak til dem ;) I har virkelig reddet mig

Super kundeservice
Super pris og super kundeservice på skift af skærm på iphone 5s i Brønshøj.

Hurtig og god service
Meget professionelt,- hurtig reparation og til god pris. Vil klart bruge dem igen.

Antwort von Teleone - Professionel iPhone Reparation
Gode til skærme, dårlige til alt andet.
Jeg har nu været nede i Østerbro afd. flere gang for at skifte skærm på drengens iphone. Og det har været uden problemer.
Da jeg så stod og havde problemer med en 5s tænkte jeg det var stedet at gå hen.
Jeg bliver mødt med venlighed, men der stopper så servicen.
Får besked på at det tager lidt tid at søge fejlen, men når jeg kommer tilbage om ca en time burde der være svar.
Men nej ikke noget svar efter en time.
Så jeg må gå hjem igen og afvente deres opkald.
Dette var kl 12.
Kl. 17 ringer jeg derned og stadig har de ikke noget svar til mig.
Da jeg næste dag kl 11 kommer der ned, får jeg afvide de har prøvet at skifte antennen flere gang og intet virkede.
De mener det er en icm der er gået.
Da noget siger mig det er forkert, går jeg til et andet firma.
Som indenfor 5 min har åbnet telefonen og undersøgt den, der er ingen fejl på telefonen. Jeg har bare været så heldig at få købt mig en telefon som efter jeg har fået den er meldt stålet.
Men det er ikke det bedste, det viser sig ilfg. det nye sted at min telefon ALDRIG har været åbnet, da der ingen små mærker var som der normalt er efter.
Samt at min skærm var lidt løs og det vil et GODT firma altid lige rette når de lukker telefonen igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.