Tegeltjes.comBewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele snelle levering, goede kwaliteit en korte lijntjes in de communicatie. Wat wil je nog meer als klant?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een paar maal besteld, nooit teleurgesteld. Tegeltjes levert gewoon goede kwaliteit tegen een mooie prijs. De reacties wanneer ik iemand een tegeltje cadeau doe zijn zonder uitzondering positief en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tijdje geleden 1 tegeltje bestelt en nu na ongeveer 4 maanden wilde we weer hetzelfde tegeltje bestellen, maar nu 3 stuks tegelijk (heb geen account). Gebeld en dat was geen probleem. Een speciale cod... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Grafikdesigner

Vom Unternehmen geschrieben

Tegeltjes.com is een unieke webwinkel die gespecialiseerd is in het ontwerpen en leveren van gepersonaliseerde tegeltjes. Met een knipoog naar de klassieke Delfts blauwe tegeltjes biedt deze webshop een moderne twist op een nostalgisch product. Of het nu gaat om een humoristische spreuk, een inspirerende quote of een persoonlijke boodschap, bij Tegeltjes.com kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Het assortiment van Tegeltjes.com omvat een breed scala aan producten. De meest populaire keuze is het klassieke keramische tegeltje, beschikbaar in verschillende stijlen zoals Delfts blauw, modern of vintage. Daarnaast biedt de winkel mogelijkheden voor wanddecoratie, zoals tegelposters en mozaïeken. Ook kun je kiezen voor luxe uitvoeringen, zoals tegeltjes met gouden details of tegeltjes in speciale formaten. Dankzij een gebruiksvriendelijke ontwerptool op de website kun je eenvoudig een uniek design maken. Een van de grootste voordelen van Tegeltjes.com is de snelle levering. Dankzij de geavanceerde productiemethodes kun je vaak al binnen enkele werkdagen jouw gepersonaliseerde tegel in huis verwachten. Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel: de tegels worden gedrukt met hoogwaardige inkten en zijn bestand tegen slijtage. Dit maakt de tegeltjes niet alleen een originele cadeautip, maar ook een duurzaam decoratiestuk. Tegeltjes.com biedt niet alleen producten voor particulieren, maar bedient ook de zakelijke markt. Denk aan relatiegeschenken, tegels met bedrijfslogo’s of wanddecoraties voor evenementen. Met uitstekende klantenservice en een breed scala aan ontwerpmogelijkheden is Tegeltjes.com dé plek voor iedereen die een uniek en persoonlijk cadeau zoekt. Of je nu iemand wilt verrassen of je interieur een persoonlijke touch wilt geven, Tegeltjes.com maakt jouw idee werkelijkheid!

Hervorragend

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer aan te bevelen. Goede kwaliteit en service!!

In het verleden heb ik naar tevredenheid een tegeltje besteld voor mijn overleden kat
In 2016 heb ik wederom een tegeltje besteld waarbij later een probleempje ontstond.
Tegeltjes.com heeft keurig gereageerd op mijn mail en het probleempje zeer netjes opgelost!!

Kortom goede service.Anja de Wijk

8. Januar 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er word niet op klachten gereageerd!

Ik wilde een geboortetegel maken. Op de 1 of andere manier kreeg ik de foto van het geboortekaartje niet te zien en belde op. Daar werd mij geadviseerd om het bestand per email naar ze toe te mailen zodat zij het voor me in orde konden maken. Verder kon je kiezen om er een lijstje omheen te kopen. Maar dit lijstje hadden ze nog niet met foto op het internet staan. Je kon kiezen uit een lichte of donkere kleur. Ik vroeg haar of ik wel een voorbeeld per mail kon krijgen zodat ik kon zien hoe het eruit zou komen te zien. Dit heb ik ook bij de bestelling gezet. Dit heb ik nooit ontvangen. Ik had het tegeltje op donderdag besteld en had het zondag nodig. Dit zou in orde komen en het tegeltje was er idd op zaterdag. Een snelle service! Maar....het tegeltje en het lijstje werden apart geleverd, dus niet in elkaar gezet. Geen probleem dachten wij! Fluitje van een cent, maar het pastte niet. Het lijstje was te klein waardoor het tegeltje er niet in pastte. Het bedrijf was op zaterdag telefonisch niet bereikbaar dus stuurde ik meteen een mail met foto's. Mijn man heeft het zelf afgeschaafd zodat we het die zondag gewoon konden geven toen we op kraamvisite gingen.

Een antwoord hebben we nooit gekregen. De 2 sterren hadden er 5 kunnen zijn als ze gewoon gereageerd hadden op mijn klacht die per email naar ze toegestuurd is en later ook nog via een beoordeling.

16. März 2017

goede kwaliteit en service

Tegeltje besteld voor een vriend als cadeau. Ik was bang dat de kwaliteit zou tegenvallen voor die prijs. De kwaliteit is echter top, snelle levering conform afspraak. Zeker een aanrader!

19. Januar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ontevreden over de zaak en kwaliteit van de tegel

Ik heb mijn ontwerp op de tegel gemaakt en vervolgens thuis ontvangen. De tekst op de tegel was zo klein en het zag er erg goedkoop en niet professioneel uit. Heel armoedig tegeltje is het geworden.
Vervolgens kreeg ik een bericht dat ik een beoordeling kon plaatsen. Maar omdat ik geen goede ervaring heb gehad, werd in de mail aangegeven dat mijn beoordeling pas wordt geplaatst na 14 dagen. Reden: het bedrijf kan contact met mij opnemen om tot een eventuele oplossing te komen. Na die 14 dagen kreeg ik geen telefoontje o.i.d. maar de rekening. Ik stuurde het bedrijf een mail om te vragen of ze niet benieuwd zijn naar hoe het beter kan of om de mening van een klant aan te horen. Hier kreeg ik geen reactie op dus heb ik de rekening betaald. Kortom, geen klantvriendelijk bedrijf, zijn niet geïnteresseerd in je mening of hoe een oplossing te vinden voor het slechte ontwerp op de tegel. Hier bestel ik dus NIET meer. Ik zou het ook niet aanraden.

23. Dezember 2016

Top SERVICE

Hele vriendelijke mensen, vlotte communicatie en heel behulpzaam + begripvol. Wij bestellen zeker meer in de toekomst! Aanrader!!!!!!

22. November 2016

Super service!

Mooie kwaliteit, klantvriendelijke afwikkeling, snelle service en daarmee waar voor je geld. Een echte aanrader voor de liefhebber :-)

22. November 2016

Helemaal Top

Afgelopen maandag een tegel besteld, en dinsdag in huis! Helemaal top, en super bedankt voor de goeie service en de mooie tegel! Ik zal zeker nog wat tegeltjes bij jullie bestellen en aanraden!

13. November 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor incassos achteraf

We hebben met een man of 12 voor een vriend die 50 werd tegeltjes besteld bij tegeltjes.com. Krijg je een betalingsopdracht die je netjes uitvoerd waarna er bevestiging komt van je opdracht. Een paar dagen later een mailtje komt waarin op een aanvullende bewerking (a 2,75) wordt aangeboden. Als je daarop reageert, hoor je niets meer, geen bevesitiging geen geen aanvulende factuur voor 2,75. Maar ruim een maand later wel een aanmaning van 40,00 euro van hun eigen incasso bureau. En dat gebeurde niet bij 1 iemand maar bij meerdere bestellingen.

29. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Had ik maar eerst even de ervaringen gegoogeld..

Eén keertje niet een webwinkel van te voren gegoogeld en gelijk afgestraft. Ik ben dus niet tevreden.
Op de site kon je een standaard voor de tegeltjes meebestellen en op de foto's zag het er erg leuk uit. Gedaan en gelijk betaald via Ideal.
Na het bestellen keek ik nog wat rond op de site en zag een kopje 'tegelstandaard". Daar zag ik alleen een plexiglas standaard ipv de mooie zilverkleurige standaard die overal op de site te zien is.
Ik heb direct gebeld met vraag wat ik nu eigenlijk besteld had en het bleek de plexiglas variant te zijn. Toen ik vroeg of dit geannuleerd kon worden werd er eerst eens flink gezucht, daarna probeerde de man mij ervan te overtuigen dat 'omdat de bon al uitgedraaid was" dit niet kon.
Uiteindlijk heb ik ervoor gekozen om de tekst op de tegel te laten bakken, ipv de standaard te bestellen. Hiervoor heb ik dus extra betaald.. Omdat ik ondertussen wél de ervaringen had gegoogeld heb ik dat maar laten zitten. Mijn tegel is uiteindelijk twee dagen te laat, na het feestje waar het voor was bedoeld aangekomen. Met vlekken en een dikke kras erop. En die cadeauverpakking is een flodderig zakje met een hollands printje erop. Hoef je het ook niet voor te doen...

Ik bestel erg vaak en veel op internet, maar hier i.e.g. noooooit meer!!!

2. Februar 2015

Verschrikkelijk!

Tegeltje in goede orde ontvangen, kon achteraf voor 2,75 de tekst mee laten bakken.
Meteen de rekening voldaan na ontvang door middel van bankoverschrijving.
Ik werd vervolgens gestalkt door het incassobureau straetus dat ik niet betaald had.
Op mails werd vervolgens niet gereageerd.
Na de zoveelste keer mijn bankoverschrijving te laten zien was het dossier gesloten.
Wat een verschrikkelijk bedrijf!!! Nooit meer!

26. Januar 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Totaal geen klantenservice. Waardeloos bedrijf.

Ik doe veel aankopen via internet en ik heb nog nooit problemen met bedrijven gehad. Soms gaat er onverhoops iets fout, maar er is altijd een goede oplossing.

Behalve bij tegeltjes.com.

Ik had een tegeltjebesteld die ik de volgende dag (op vrijdag) in huis zou willen hebben. Tijdens de bestelling gaf ik dit ook aan. Ook kreeg ik tijdens de bestelling een optie om een proefdruk te ontvangen. Deze vinkte ik aan. Want ik had graag een proefdruk willen zien, alvorens ik een tegeltje bestel (die ik nota bena al van te voren moest betalen).

Voor de zekerheid ging ik het bedrijf nog bellen. Mij werd gezegd dat wanneer ik een proefdruk wou, ik het tegeltje niet de volgende dag in huis zou hebben. Raar, omdat dit niet op deze manier op hun site werd vermeld. Maar goed, ik ging akkoord. Ik zou het tegeltje dan op zaterdag ontvangen. Nog net op tijd voor het verjaardagsfeest op zaterdagavond. Ik vroeg of ik de proefdruk per mail zou krijgen en hoe het dan verder zou gaan. Mij werd verteld dat ik dezelfde middag de proefdruk inderdaad per mail zou ontvangen en dat ik dan moest beantwoorden of ik akkoord ging.

Dezelfde middag heb ik GEEN proefdruk ontvangen. Sterker nog; ik kreeg de dag erna bericht dat het tegeltje was verzonden. Daar baalde ik van, want nu was er een tegeltje verzonden, zonder dat ik een proefdruk had besteld.

Nou ja, op hoop van zegen dan maar. Maar wat bleek? Het tegeltje lag niet op zaterdag in mijn brievenbus, en ook niet op maandag, dinsdag, woensdag of wat dan ook. Het tegeltje werd NIET bezorgd.

Omdat de verjaardag inmiddels al voorbij was, en het bedrijf zich ook niet aan de afspraken had gehouden, besloot ik contact met hen op te nemen. Ik wilde graag mijn geld retour. Ik kreeg echter te horen dat er in de algemene voorwaarden staat dat er geen geld retour wordt gegeven omdat de post het nou éénmaal kwijt kan raken. En men gaf aan dat men het betreurde dat ik in de veronderstelling was dat ik een proefdruk zou krijgen, want dat doen ze alleen bij een bestelling van meer dan 10 stuks. Terwijl ik daar nog telefonisch iemand over heb gesproken en ook in mijn bevestigingsmail staat aangegeven dat ik een proefdruk zou krijgen.

Herhaaldelijk heb ik gevraagd of men mij het geld terug wou storten. Maar ze hielden voet bij stuk. Ik kon een nieuw tegeltje krijgen. Meer niet.

Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd dat ze mij maar een nieuw tegeltje moesten sturen, maar dan alleen met track and trace nummer. Op internet had ik namelijk gelezen dat er meer mensen problemen hebben gehad met het ontvangen van tegeltjes afkomstig van dit bedrijf. Wat denk je? De volgende dag kreeg ik een mail dat het tegeltje was verzonden maar zonder track and trace nummer. Wederom dus totaal GEEN klantenservice; want dit was niet wat ik voorstelde.

Dit is een bedrijf waar niemand zaken mee zou moeten doen. Hun site is vol met misleiding, wat volgens de nederlandse wet niet is toegestaan.

Ik heb maar één advies: doe geen zaken met tegeltjes. Het uiteindelijke resultaat viel overigens ook heel erg tegen.

22. Oktober 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een perfect cadeau voor unieke gebeurtenissen

Reeds meerdere malen hebben wij bij Tegeltjes.Com besteld. Tot nu toe was de levering en kwaliteit naar onze volste tevredenheid! 1 x ging de levering niet zoals gewenst omdat de envelop niet in onze brievenbus bleek te passen. We hebben toen gebeld en gelijk de dag erna een nieuw tegeltje ontvangen.
We kunnen Tegeltjes.Com alleen maar iedereen aanbevelen!

27. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle service! Goeie kwaliteit!

Ik snap de negatieve reacties totaal niet. Wij hebben voor een afscheid van verschillende collega's meerdere malen tegeltjes besteld. Elke keer netjes geleverd gehad. We hebben een keer een tegel ontvangen met een hoekje eraf, maar zoals op de website vermeld staat kan je dit gewoon melden aan tegeltjes. Zij hebben het netjes met ons opgelost.
Nogmaals begrijpen wij de discussie niet, jammer dat zo leuk (ik denk klein) bedrijf zo negatief wordt neergezet! Deze partij levert tenminste zijn goederen! Hoeveel bedrijven zijn er niet waarbij je wel moet betalen en nooit iets ontvangt? Daar zijn dit soort websitez voor! Maar dit bedrijf levert!

Tegeltjes, wij vinden het cijfer niet terecht en u ontvangt van ons een dikke 10! Keep up the good work en wij blijven bestellen hoor!!!

19. Mai 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belachelijk slechte gang van zaken!

3 tegeltjes besteld, goedkoopste optie gekozen.
Kreeg een mail dat dit bestickerd was en ingebakken tegen meerprijs mogelijk en mooier was.
Zonder akkoord volgende dag toch ingebakken tegeltjes ontvangen.
2 ipv 3 waarvan 1 beschadigd.
Gemaild hierover, zou een nieuwe krijgen.
Niet ontvangen.
Reactie gestuurd, gevraagd om track tracenummer. Pas na een herinnering aan deze mail antwoord dat er 1 tegeltje met de gewone post was gegaan. 1 te weinig en niet te traceren.
Uiteindelijk toch twee nieuwe tegeltjes gekregen, maar in de tussentijd incassobueau op de mail. Nog geen factuur gezien, slechts orderbevestiging zonder betaalgegevens!!!
Bovendien inbakken gerekend zonder dat hier akkoord voor gegeven was!
Ongelooflijk hoe slecht dit bedrijf met haar klanten omgaat!!!

15. Februar 2014

Onterechte vorderingskosten ontvangen

Tot mijn grote verbazing kreeg ik vorderingskosten via het incassobureau van Tegeltjes.com. Echter nooit een herinnering noch aanmaning ontvangen.

Klacht ingediend bij zowel Tegeltjes.com als het incassobureau. Van het incassobureau netjes excuses gekregen, echter nooit meer iets van Tegeltjes.com gehoord, zelfs niet na een herinnering.

Ik raad iedereen af om zaken te doen met een bedrijf dat haar klanten zo behandelt.

9. Februar 2014
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Opdruk op eerste tegel scheef. Tweede keer beter.

Eerste tegel besteld en ontvangen. Ik heb om een digitale proefdruk gevraagd tijdens het bestelproces, deze heb ik beide keren niet toegezonden gekregen.

Na mijn klacht, werd mij meegedeeld dat het handwerk is en dat waarschijnlijk daarom mijn aangeleverde product scheef op de tegel is gekomen. Ik moest een foto opsturen van de tegel waar de klacht overging en dan zou men bekijken wat men zou doen. Voordat ik het wist had ik een nieuwe tegel in huis, geen mail of bericht vooraf. Het ging wel snel (weer geen digitale proefdruk) en deze tegel was beter dan de eerste. Het cadeaupapier waarvoor je ongeveer € 1,00 extra betaald, had ik er achteraf beter niet bij kunnen bestellen. Het is een onnozel dun zakje met een Hollands decor (klompjes en molentjes)

4. Januar 2014

Ontevreden

Op 16 augustus 2 tegeltjes besteld met een simpele zwart/wit tekening met een naam en datum. Eenmaal geleverd bleek een tegeltje gebroken en het andere tegeltje had duidelijk zichtbare vlekken. Gebeld en via mail een foto doorgestuurd en daarop kreeg ik het antwoord dat ik een nieuwe tegeltje zou krijgen. Heb ook inderdaad een tegeltje ontvangen maar ik had twee defecte tegels dus verwachte twee vervangende tegeltjes. Helaas bleek ook dit ene vervangende tegeltje duidelijke vlekken te hebben. Wederom een mail gestuurd met foto. Aangegeven dat ik het beu was en mijn geld terug wilde en ook een antwoordnummer om de tegels retour te sturen. Kreeg toen via mail als antwoord dat ze zorg zouden dragen voor een goede tegel. Mail terug naar hun: Dat wil ik niet. Ik wil antwoordnummer en mijn geld terug. Valt enige dagen later toch weer een tegeltje in de bus. Zorg dragen voor een goed tegeltje? Dit laatste tegeltje was zelfs de slechtste van de nu in totaal 4 geleverde tegels. Weer die vlekken maar deze keer was ook de tekening niet in het midden gezet. Weer een mail gestuurd met de vraag of ze een antwoordnummer willen geven en dat ze mijn geld terug storten. Ben bang dat ik dit via het DAS moet gaan regelen.

5. September 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr