Benelux Taxi Service Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4.8

Al jaren gebruiken wij Benelux Taxi Service, OP TIJD MIDDEN IN DE NACHT, nieuwe auto's en persoonlijke benadering! Lekker uitgerust op schiphol, en heel erg fijn wordt gereden we zijn zeer tevrede... Mehr ansehen

Al diverse keren gebruik gemaakt van deze taxi service, zo ook vandaag, van en naar de luchthaven. Altijd op tijd, goede communicatie, prettige rit. Echte service en daardoor echt een aanrader. Dank... Mehr ansehen

Omdat ik door een medisch probleem momenteel zelf geen auto kan rijden ben ik al een maand of 2 vaste klant van Benelux Taxi om naar mijn werk te gaan. Prima service, altijd keurig op tijd en vriendel... Mehr ansehen

Prima geregeld.De taxi was duidelijk zichtbaar op de fagesproken plaats met een vrolijke chauffeur,die,ondanks onze vermoeidheid na een vlucht van 10 uur de route van Dusseldorf naar den Bosch op een... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Taxi Den Bosch Naar Schiphol € 89,00 ACTIE* Taxi Den Bosch Eindhoven Airport € 45,00 ACTIE* Taxi Den Bosch Naar Brussel Airport € 139,00 Taxi Den Bosch Naar Dusseldorf Airport € 139,00 Taxi Den Bosch Naar Rotterdam Airport €89,00 Voor meer info & Prijzen Bel 073 612 1800 of surf naar www.taxidenboschtaxi.nl

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Een tevreden taxi rit

Het was een prettige taxi rit. Onze chauffeur was ook erg vriendelijk.

3. Januar 2014
Benelux Taxi Service-Logo

Antwort von Benelux Taxi Service

Beste Klant,

Hartelijk dank voor uw medewerking. Dankzij uw mening kunnen wij waar nodig is onze dienstverlening verbeteren, Nogmaals Bendakt!

Met vriendelijke groet,

Benelux Taxi Service

Sociaal

Leuke taxi chauffeur leuke babbeltje en niet te duur. Alles wat je zoekt bij een fijne rit!

Top!

29. Dezember 2013

uitstekende service

het was heel goed heel vertrouwd en heel rustige rit
ik zou deze bedrijf iedereen aan kunnen raden
nou kort gevat TOP BEDRIJF

M.V.G Shkar

29. Dezember 2013

Perfect service always with a smile

Benelux Taxi Service is a very reliable service, it is real pleasure
to be driven by Kamaran. Always kindhearted, smiling and full
of jokes and joy. A ride with him is a real pleasure.

18. Oktober 2013

Prima service

Wij hadden een Schipholtaxi besteld om 4.30 's morgens. De chauffeur belde die ochtend dat hij over vijf minuten zou arriveren. Hij volgens mij wel een paar minuten te laat, maar het was prettig dat hij dat even liet weten en uiteindelijk geen probleem. De chauffeur was verder heel vriendelijk en voorkomend en de rit was prima. Al met al zijn we tevreden en maken we een eventuele volgende keer graag weer gebruik van Benelux Taxi Service.

9. Oktober 2013

Zeer snelle en nette service!

De chauffeur was erg aardig en netjes naar mij toe. Ik voelde me veilig tijdens de rit, en ben snel en vakkundig thuis gebracht. Alles ging volgens afspraak, en hoefde na reservering nergens meer aan te denken, alles werd netjes geregeld voor mij!
Perfect!

26. September 2013

vriendelijke behulpzaam service

Op tijd, behulpzaam, en vriendelijk. De taxi was er op tijd zowel thuis als op het vliegveld. Behulpzaam met het in en uitladen van de koffers en rolstoel. Vriendelijk tijdens de rit heen en terug. Bedankt voor de service

26. September 2013

prettig en betrouwbaar en niet duur

de laatste maanden heb ik vaak benelux taxi gebruikt - voor transport naar verschillende vliegvelden - schiphol, eindhoven, dusseldorf. de service is meer dan prima en het kostenplaatje erg gunstig, raadt het iedereen aan

23. September 2013

Benelux Taxi Service: bij mijn volgende vakantie bel ik ze wederom !

De avond voordat je wordt opgehaald, ontvang je een telefoontje ter bevestiging. Dan weet je al alles is geregeld ! Op het afgesproken tijdstip wordt je opgehaald, je bent op tijd op het vliegveld.
Als je landt bij je terugreis, dan zet je je telefoon aan zodat de chauffeur je kan bereiken. Hij haalt je op en brengt je vervolgens naar huis.
Al met al, geen zorgen, de service is uitstekend en de kosten vallen mee ! Ik kan Benelux Taxi Service bij iedereen aanbevelen.

22. September 2013