Tavlecentret

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tavler til professionelle - Tavlecentret tilbyder tavler og AV udstyr til professionelle brugere. Se vores hjemmeside for mere info og køb online i vores Webshop.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sjældent er jeg stødt på så ringe …

Sjældent er jeg stødt på så ringe service! Det er nu 10 dage siden jeg bestilte mine varer - der er ikke ankommet noget endnu trods en leveringstid på 48 timer! Kundeservice besvarer ganske vist mit opkald, men kan ikke hjælpe og bliver gang på gang mødt med beskeden "det skal jeg give videre..." Jeg får ikke svar på gentagende henvendelser på mail - De forholder sig fuldstændig tavse! Jeg kan på igen måde anbefale tavlecentret!!

10. April 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende levering af korrekt vare

Jeg bestilte 4 svanemærkede tuscher for at teste dem inden større indkøb. Jeg modtog en forkert vare. Tavlecentret sendte efterfølgende 4 nye tuscher, som heller ikke var svanemærkede. Jeg har efterfølgende kontaktet dem pr. mail 3 gange og telefonisk 3 gange, uden at de reagerer på min klage. Jeg kan på den baggrund ikke anbefale at benytte Tavlecentret!

28. Februar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt

Rigtig godt tilfreds. Perfekt levering og til tiden, opfølgning og stor engagement fra sælger.
Handel med Tavlecentret kan jeg varmt anbefale.
Gør det gerne igen

28. April 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tavlen kom aldrig og virksomheden var umulig at komme i kontakt med

Jeg bestilte i februar 2016 en tavle hos Tavlecenteret. Da jeg bestilte, var der fin kontakt frem og tilbage, og ordren blev på papiret sat i produktion. Den skulle komme efter 14 dage. Virksomheden satte selv leveringshorisonten.

Da der var gået en måned og jeg intet havde hørt, begyndte jeg at rykke. Først over telefon, så også over mail og ved telefonsvarebeskeder til den konsulent, som havde solgt mig varen. Svaret var det samme ved alle telefonopkald. "Jeg lægger en besked til hende og så ringer de straks tilbage.". Ingen ringede nogensinde. Mails og telefonsvarebeskeder fik jeg aldrig noget svar på.

Efter 1,5 måned og talrige opringninger - jeg var nu på fornavn med kundeservicemedarbejderen i det call-center, de har ansat til at svare på deres telefoner - skrev jeg en mail igennem deres kontaktformular, hvori jeg gav dem 24 timer til at give mig en status på min bestilling eller jeg ville annullere ordren. Forstå mig ret - alt jeg bad om var en status på min ordre. Jeg bad dem ikke engang levere den indenfor en kort tidsramme, selvom det vel også havde været rimeligt.

Efter en time fik jeg en sms - ikke engang en opringning - fra konsulenten. Hun ville vende tilbage og give mig status, stod der. Statusen kom aldrig. Jeg rykkede et par dage efter. Denne gang direkte over sms til konsultenen. Ingen reaktion.

Så jeg står nu her to måneder efter min bestilling uden tavle og med en oplevelse af at have været i kontakt med et firma som tager deres kunder og kundeservice meget lidt seriøst.

28. April 2016
Tavlecentret-Logo

Antwort von Tavlecentret

Kære Loa Worm

Jeg skal beklage din oplevelse hos os. Vi er bestemt en seriøs virksomhed, der leverer kvalitetsprodukter til tiden. Vi har igennem tiden leveret mere end 30.000 tavler til vores kunder med en høj kundetilfredshed.

Desværre har vi i forbindelse med din ordre ikke leveret varen til tiden, grundet en produktionsordre - hvor forsinkelser kan forekomme. Det skal vi beklage. For god ordens skyld bør læserne dog vide, at der ikke skete betaling ved bestillingen, hvorfor der ikke har været noget økonomisk udestående imellem os. Vi er derfor særdeles kede af dit ordvalg til trods for den beklagelige fejlhåndtering af din ordre fra vores side.

Bedste hilsener fra Tavlecentret - Benedikte

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen leveringstid på varer - ingen kontakt pr mail eller telefon

Vi købte 2 chatboard tavler hos Tavlecentret - til en fornuftig pris.

Udfordringen var bare efterfølgende at der ikke var nogen kontakt fra tavlecentret om leveringstiden. Tavlecenteret blev kontaktet gentagende gange via e-mail samt telefon.

Vi hørte aldrig fra tavlecentret som ikke returnerede vores opkald, ej heller de e-mails vi sendte.

Meget utilfredstillende.

Ca. 1-1.5 måned efter køb dukker varerne lige pludselig op, uden nogen form for kommunikation i mellemtiden.

Vi er glade for tavlerne, men håndteringen fra tavlecentrets side har været helt igennem uprofessionel og vi frygter det værste hvis vi en dag får en reklamation på tavlerne.

4. Juli 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt designet tavle, leveret til tiden

Købte én designer-opslagstavle (Contact) hos Tavlecentret.dk. De handler således også med private; men hjemmesiden er klart rettet mod firmaer, konferencecentre, institutioner og den slags, der sikkert køber varer og får dem leveret i større partier. Formodentlig af dén grund kan man kun få leveret varerne med fragtmand, hvilket jo er en meget passende leveringsform, hvis man skal have mange varer. Men i vores tilfælde, hvor vi kun købte én vare (en relativt lille tavle), kom leveringsomkostningerne (250 kr + moms) til at udgøre en betydelig del af det samlede beløb, og det er ikke så heldigt, synes jeg. Men det vidste vi jo, da vi købte hos dem, så det er ikke fordi, at vi er blevet snydt eller noget, jeg synes bare, at det er ret dyrt.

Vi købte nogle pakker magneter med, så vi kunne bruge tavlen (den er magnetisk). Vi blev derfor noget overraskede, da det viste sig, at tavlen faktisk blev leveret med magneter (og endda også med nåle). Det fremgår ikke af købsmaterialet på hjemmesiden, at den leveres med magneter og nåle. Jeg kan i hvert fald ikke se det nogetsteds. Så sådan set har vi jo fået MERE, end hvad vi regnede med, da vi købte, men til gengæld kan man sige, at hvis vi havde vidst, at der kom magneter med, havde vi nok ikke købt magneter ekstra, eller måske kun én pakke magneter ekstra i stedet for to. Så vi kunne altså have sparet nogle penge (småpenge i denne sammenhæng, men alligevel), hvis vi havde vidst, hvor meget "ekstra", der fulgte med tavlen. Det kunne Tavlecentret godt gøre bedre en anden gang.

De leverede varen en fredag, selv om de egentlig havde sagt, at den ville blive leveret ugen efter. Igen fik vi sådan set et bedre produkt (her: hurtigere levering) end hvad vi havde forventet, men hvis vi ikke tilfældigvis havde været hjemme til at modtage varen den fredag, véd jeg ikke, om de bare ville have efterladt varen på adressen, eller vi skulle have ringet til dem igen. Det er her igen ret tydeligt, at de næsten kun handler med firmaer, hvor der vel som regel altid er nogen tilstede til at modtage varer i normal arbejdstid.

Tavlen er iøvrigt i førsteklasses kvalitet.

Alt i alt et godt køb, dyrt men dejligt kan man vel sige. Enkelte skønhedspletter hvad angår mangelfuld produktbeskrivelse og en anden leveringsdato end aftalt gør, at Tavlecentret denne gang "kun" kan få 4 ud af 5 stjerner fra mig.

9. März 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr