Tankebalancen Bewertungen 10

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter startede inde ved Susanne…

Min datter startede inde ved Susanne for et par måneder siden. Hun følte sig tryg for første dag. Susanne er god til at vise forståelse og empati. Allerede første dag havde vores datter mere lys i øjnene og kunne sove bedre. Vi vil til en hver tid anbefale Susanne til andre piger som ikke trives og som har behov for en som kan dykke lidt dybere ind.

Vi overvejer også at vores søn skal snakke med Susanne, da det virkelig bare giver så meget godt.

7. April 2026

Kæmpe anbefaling

I de sidste par måneder har min søn og jeg begge gået ved hende. Allerede efter 1. Gang ved hende fik vi en lidt gladere søn. Med tiden har susanne hjulpet ham, til hurtigt at komme videre når alt ramler inde i hans hovede. Han er blevet bedre til at fortælle os hvad det er galt, i stedet for at gå i baglås.
Som han selv siger, så føler han sig bedre når han har været sammen med søde susanne. Han er så glad for at komme hos susanne, at han bestemt ikke har lyst til at det en dag stopper.

Min oplevelse hos susanne er, at jeg får mere ro i kroppen og derved mere overskud når jeg har været ved hende. Hun udstråler sådan en ro at det, med det samme man træder ind, smitter. Hun har lavet en lydfil til mig, som jeg så kan bruge herhjemme når jeg har brug for det.

Susanne er helt fantastisk og et forløb hos hende er bestemt det hele værd.

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores søn har været i et forløb ved…

Vores søn har været i et forløb ved Susanne, som fra dag ét har været tillidsfuld og hjertevarm. Hans udfordring blev via et par sessioner løst, hvilket vi er meget taknemlige for. Vi giver Susanne og Tankebalancen de største anbefalinger.

1. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste indsigt du kan anbefale dig…

Den bedste indsigt du kan anbefale dig selv, dit barn eller en ven
Gode omgivelser. Jeg følte mig tryg og fik meget mere ud af det, end jeg havde troet muligt.
Hvis du har interesse i, at gøre noget ekstra godt for dig selv og har et ønske om, at finde det i dig, som du selv har svært ved at definere- så anbefaler jeg du forkæler dig selv, med tid hos Susanne.
Du behøver ikke vide hvad du søger eller have noget ‘problem’ - bare en lyst til at finde mere og/eller rydde op. Hun er lige så professionel som hun er hjertevarm.

1. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nænsomt relationsarbejde gjorde min datter tryg

Hos Susanne er man i gode og kærlige hænder. Jeg har haft min datter i et vellykket terapiforløb, hvor særligt Susannes fine relationsarbejde, gjorde min datter tryg ved hypnoterapien. Både min datter og jeg blev mødt med stor forståelse og empati. Kan kun give mine største anbefalinger til Susannes arbejde i tankebalancen.

10. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tankebalancen giver ro i sindet

Et hypnoseforløb hos Susanne er en rigtig dejlig oplevelse. Susannes ro og professionalisme gør, at det er let at lade sig hypnotisere og dermed få det fulde udbytte af hypnoterapien.
Tak for et rigtig fint forløb, hvor du hjalp mig med at give slip på det der tyngede mig.

20. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Susanne hjalp mig af med flyskræk og klaustrofobi

Susanne er bare helt fantastisk. Nærværende, lyttende og tillidsfuld men samtidig meget kompetent og professionel.
Jeg kom til Susanne med fly skræk og angst for små rum. Det begrænsede mig meget i min hverdag, og der var mange ting, jeg ikke kunne.
Men efter jeg har været hos Susanne, er min flyskræk og klaustrofobi stort set forsvundet.
Jeg har været ude at flyve uden problemer og kan køre i elevator.
Jeg kan varmt anbefale Susanne

23. August 2025

Brugbar hypnoterapi

Jeg er kommet i rette hænder hos Susanne. Hun er empatisk, lyttende og meget dygtig. Behandlingen foregår i rolige omgivelser og her er virkelig tale om brugbar hypnoterapi.
Jeg kan kun anbefale Susanne og Tankebalancen.

14. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr