Das sagen Bewerter
Zamawiałam tam książki 2 razy i za każdym z nich, księgarnia przekraczała szacowany czas dostawy,nie informując uprzednio o tym że cokolwiek się dzieje,inaczej jest w sytuacji kiedy kupujący zostaje... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Tania Książka to Tania Księgarnia Internetowa z 370 000 produktów. Mamy tanie książki, podręczniki szkolne, gry, zabawki. Rabaty do -50% ✅ Odbiór za 0 zł w Białymstoku i Warszawie ✅
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kompletna porażka
Formatka do zamówienia przez kilka sekund pokazuje numer zamowienia, po jego zniknieciu nie da sie go odzyskać, nie ma go na mailu, nie istnieje. Po zaplaceniu zakupu zniknał mi ten numer, nie dostałam przesyłki, a z tania ksiazka dostałam jedynie odp. Na mojego maila, ze bez numeru zamowienia nie pomoga. Rozwazam zgloszenie na policje jako oszustwa.
Wszystkie zamówienia zawsze opóźnione
Wszystkie zamówienia zawsze opóźnione. Sprzedają towary, których nie mają na stanie.
Po raz kolejny opóźniona dostawa…
Po raz kolejny opóźniona dostawa zamówienia, tym razem o tydzień. Ciekawe, czy w ogóle je dostanę...
Jeżeli liczycie na szybką wysyłkę, to wybierzcie inną księgarnię.
Ksiegarnia nie posiada swoich…
Ksiegarnia nie posiada swoich magazynow. Po zlozeniu zamowienia dopiero rusza caly proces w ksiegarni. Pracownicy maja w du... Klientow. 3 razy bylo opznione zamowienie o kilkanascie dni mimo ze na stronie przy skladaniu zamownia jest 24 lub 48h czas realizacji.
To już kolejny raz, gdy firma sprzedaje książki, których nie ma. Informuje, że paczka zostanie wysłana z tygodniowym opóźnieniem, potem jeszcze jeden tydzień, aż w końcu przestaje o czymkolwiek informować, a książek ani pieniędzy nadal brak. To samo z przedsprzedażą. Jeśli zależy Ci na terminowej dostawie, to wybierz inną księgarnię.
Bardzo długi czas oczekiwania
Bardzo długi czas oczekiwania, po tygodniu od zamówienia, przysyłają informację o opóźnieniu przesyłki. Jak na dzisiejsze standardy obsługi klienta bardzo kiepsko w sklepie.
Nie wrócę tam po żadne zakupy.
Chyba dlatego nie mają konta na Google, bo opinie są jednogwiazdkowe. Szkoda,że inni się przez nabierają. Nazwa tania książka może jeszcze przyciągać ???
Zamawiałem 5 przedmiotów a dostałem 4
Zamawiałem 5 przedmiotów a dostałem 4, a jak to zgłosiłem oni mi wysłali podrobiony dokument. Serdecznie nikomu nie polecam .
Tragedia
Tragedia, czas oczekiwania, nie posiadają książek które mają w ofercie, brak
Informacji podczas zamawiania książek o takim fakcie.
Ta jedna gwiazdka tylko dlatego
Ta jedna gwiazdka tylko dlatego, że nie można dać 0. Ciągle opóźniają wysyłkę. Na stronie jest informacja "wysyłka w 24h", niestety po raz kolejny przekonałam się, że nie jest ona prawdziwa. Wprowadzanie klienta w błąd. NIE POLECAM!
NIE POSIADAJĄ TOWARU OZNACZONEGO JAKO DOSTĘPNY
Zamówiłem produkty oznaczone jako dostępne dnia 08.04.2026. Czekałem na wysyłkę bez skutku. 13.04.2026 dostałem informację o opóźnieniu i że wysyłka nastąpi 15.04.2026. Dziś jest 15.04, dopiero dzisiaj wpadłem na te wszystkie negatywne opinie. Postanowiłem skontaktować się z zespołem TaniaKsiążka. Treść mojej wiadomości:
W przypadku niewysłania zamówienia w dniu dzisiejszym, oczekuję propozycji satysfakcjonującej rekompensaty za zwłokę, albo anulowania zamówienia i natychmiastowego zwrotu kosztów.
Treść odpowiedzi, jak można by się spodziewać, nie oferują żadnych rekompensat. Nie to jest najważniejsze. Nie posiadają tego towaru w ogóle na stanie. Odpowiedz od nich oczywiście AI, o czym otwarcie informują. Zawiera jednak przydatną informację: produkt z magazynu, przewidywana dostępność: 15.04.2026 oraz oczekuje na dostawę od dostawcy, przewidywana dostępność: 14.04.2026.
Data wysyłki, którą podali jest więc tylko przewidywana, bo towaru nie mają.
Masakra brak kontaktu
Masakra brak kontaktu, nie wysylalja zamowienia , trzeba bedzie pewnie prosic bank o zrot platnosci, nie kupujcie
Brak zamówienia i oszustwo finansowe
Brak zamówienia, brak kontaktu z supportem. Zamówienie zrobione 8 kwietnia, do dziś tj 13 zero informacji i brak informacji o przesunięciu dostawy. Unikanie zwrotu pieniędzy:)
Brak kontaktu z firmą
Brak kontaktu z firmą, czekam na wysyłkę , nic nie odpisują,nie odbierają telefonów na infolinii.
Brak kontaktu
Brak kontaktu, nie dotrzymują terminów.
Tragiczny kontakt
Tragiczny kontakt, zamówienia nie ma stanie, informują o tym dwa tygodnie później, sprzedają coś czego nie posiadają, nie można się doprosić faktury. Nie polecam, nie zamierzam nic więcej zamawiać przez tą stronę
Oszuści
Oszuści. 2 tygodnie temu zamówiłam książkę przez ich stronę, wpłaciłam pieniądze. Nie dostalam potwierdzenia zamówiena, numeru, nic. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu. Zawiadamiam UKOIK i KAS. Niech im się przyjrzą.
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam . Dokonalam 2 zakupow ze strony, wysylka za granice paczka do Wielkiej Brytani idzie juz ponad miesiac i jeszcze nie dotarla. Brak komunikacji ze strony sprzedawcy. Kilkanascie meili jedna odpowiedz ze beda sprawdzac co sie dzieje z przesylka aczkolwiek potem zadnych informacji wiem ze przesylka ma byc dostarczona za kilka dni ale to informacja ze strony przewoznika.
Myśląc, że poprzednia sytuacja była pojedynczym przypadkiem, zdecydowałam się na drugie zamówienie — i niestety był to mój błąd.
Paczka miała dotrzeć 9 kwietnia, a 31 marca otrzymałam informację o opóźnieniu i zapewnienie, że zostanie wysłana 2 kwietnia.
Tymczasem na stronie przesyłka wciąż widnieje jako niewysłana. Wysłałam w tym tygodniu kilka wiadomości i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
Zdecydowanie nie polecam. Zamiast kontaktu z człowiekiem na maile odpisuje asystent AI, przesyłka miała dojść z prezentami przed Wielkanocą - po ponad tygodniu oczekiwania nawet nie została nadana, przestano mi także odpisywać na maile.
Paczka nie dotarła
Paczka nie dotarła. Brak komunikacji. Brak infolini. Pomimo zapewnień emailowych, brak wysyłki po 5 dniach roboczych mimo gwarancji dostawy przed swietami. Nigdy więcej zamówień w tej firmie.
Brak dostawy na czas
Nie wiem, co się stało z Tanią Książką, ale w moim odczuciu, jako klienta, dzieje się tam chyba źle. Fakt, jakiś czas nie składałam zamówienia w tym sklepie, ale tym razem skuszona podanym na stronie krótkim terminem realizacji, stwierdziłam "czemu nie"... I właśnie, trzeba było jednak sobie odpuścić.
Termin wysyłki podany w sklepie po złożeniu zamówienia - 1.04., 1.04. popołudniu przyszedł mail z informacją o opóźnieniu - wysyłka 2.04. Dziś mamy 3.04. paczka nadal nie wysłana (nadana i to mam wrażenie, tylko po mojej reakcji, ale nie wysłana, wychodzi na to, że nadanie paczki jest dla sklepu równoznaczne z wysyłką).
Kontakt oczywiście tylko z AI. Na infolinię możesz sobie dzwonić, jeśli nie masz co robić w ciągu dnia, dla zabicia czasu :-)
Zostałam bez upominków na Wielkanoc i nie mam kiedy kupić cokolwiek stacjonarnie.
Bardzo nie polecam i bardzo żałuję, że wcześniej nie znalazłam tych wszystkich opinii. Sama już więcej nie zamówię tam nic, wszystkim przyszłym klientom również odradzam.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.