Lene Witt Tandlægeklinik har været min tandlæge igennem lang tid, og det er sådan et godt sted at komme. Alle mine allerbedste anbefalinger til Lene og hendes hold :)
Rigtig dygtig tandlæge. Meget tilfreds med alt fra tandrensning til tandudtrækning. Da jeg skal have lavet et hul, vælger jeg at få lavet en second opinion. Herefter bliver jeg ringet op af lene wit... Mehr ansehen
STOR ANBEFALING herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har lige haft den den bedste behandling, i min personlige tandlæge historie. Lene er resten af teamet gør et super professionelt stykke arbejde og så er de mega... Mehr ansehen
Føler mig altid helt tryg, og behandlingen er i top!!!! Både tandlæge og klinikassistenter er utrolig søde og imødekommende! Rigtig godt for en som mig, der før led af delvis tandlægeskræk!!! Yderst p... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Witt Tandlægeklinik er en ny klinik i store lyse lokaler i hjertet af Odense. For at tilbyde komplet behandling af basale og specielle opgaver, har vi det nyeste og bedste udstyr. Kroner og andet laboratoriearbejde bliver lavet i Danmark, så vi kan sikre kvaliteten.
Jernbanegade 4, 2, 5000, Odense C, Dänemark
- kontakt@tandwitt.dk
- www.tandwitt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God behandling
God behandling, fair pris og dygtig medarbejder.
Fagligt suverænt og supervenligt…
Fagligt suverænt og supervenligt personale
Meget behagelig klinik
Meget behagelig klinik, med rigtig god service og meget smilende og søde ansatte. Priserne er fornuftige og selve behandlingen er yderst kompetent.
Super behandling
Ny klinik. Super behandling, meget imødekommende personale. Og priserne i den billige ende sammenlignet med andre tandlæger i City.
Venlig og professionel behandling hos…
Venlig og professionel behandling hos tandlæge som følger med ifht. det sidste nye !
Søde og kompetente personaler
Søde og kompetente personaler. Har endnu ikke opleveren ventetid, er tværtimod altid kommet til før tid. Bruger tid på at snakke med patienterne og informere.
Meget professionel og dygtigt…
Meget professionel og dygtigt personale.
Er opdateret på al ny behandling og viden.
Super flot klinik.
Altid den bedste behandling og meget…
Altid den bedste behandling og meget søde personale😊
God behandling og venligt personale
God behandling og venligt personale. Kan klart anbefales
Høj faglighed
En helt igennem professionel
Tandlæge kontrol
Med en klar udmelding om nødvendig
Tandpleje.
ALTID varme og empati samt dygtig og…
ALTID varme og empati samt dygtig og proffessionel behandling
Jeg HADER at komme til tandlæge
Jeg HADER at komme til tandlæge, men hos Lene Witt er der plads til at være nervøs. De holder i hånd, tørrer tårer bort og tager sig tiden til, at der ikke bliver gjort noget ved tænderne, før DU er klar.
Jeg har altid mine høretelefoner med, så jeg kan lukke mig inde i min egen verden, imens der arbejdes med mine tænder. Men en gang havde jeg glemt dem, så der blev skruet mega højt op for musikken i klinikken, så jeg kunne tage det roligt.
Jeg kan kun anbefale dig, at vælge Tandlæge Lene Witt, hvis du ikke er glad for at komme til tandlæge. De er guld værd derinde.
Service helt i top..
Det er en skøn klink
Det er en skøn klinik, at komme hos. Atmosfæren og roen. Selvom jeg er lige ud sagt skide bange for, at gå til tandlæge kan jeg føle mig helt tryg i deres hænder. Klinikken kan virkelig anbefales.
Yderst Tilfreds.
Yderst tilfreds, kan stærkt anbefale Witt tandlægeklinik til andre, trods lidt tandlægeskræk er jeg kun tryg og føler virkelig at jeg er i gode hænder når jeg er på klinikken. Venligst Benny
Super venligt personale
De er vildt dygtige og rare, jeg kan klart anbefale dem.
De rigtig søde og har god tid til en 😃
De rigtig søde og har god tid til en 😃
Og så kan jeg altid få tid efter arbejde 👍
Grundige og hurtige
Grundige og hurtige.
Rigtig fin behandling. Det går lige efter en snor... de ved hvad hinanden gør og står med det samme klar til næste step.
God behandling og service.
Kan varmt anbefale dem til andre.
Professionelle behandlere og rar…
Professionelle behandlere og rar atmosfære i klinikken .
Kan bestemt anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.