Lene Witt Tandlægeklinik har været min tandlæge igennem lang tid, og det er sådan et godt sted at komme. Alle mine allerbedste anbefalinger til Lene og hendes hold :)
Das sagen Bewerter
Rigtig dygtig tandlæge. Meget tilfreds med alt fra tandrensning til tandudtrækning. Da jeg skal have lavet et hul, vælger jeg at få lavet en second opinion. Herefter bliver jeg ringet op af lene wit... Mehr ansehen
STOR ANBEFALING herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har lige haft den den bedste behandling, i min personlige tandlæge historie. Lene er resten af teamet gør et super professionelt stykke arbejde og så er de mega... Mehr ansehen
Føler mig altid helt tryg, og behandlingen er i top!!!! Både tandlæge og klinikassistenter er utrolig søde og imødekommende! Rigtig godt for en som mig, der før led af delvis tandlægeskræk!!! Yderst p... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Witt Tandlægeklinik er en ny klinik i store lyse lokaler i hjertet af Odense. For at tilbyde komplet behandling af basale og specielle opgaver, har vi det nyeste og bedste udstyr. Kroner og andet laboratoriearbejde bliver lavet i Danmark, så vi kan sikre kvaliteten.
Kontaktinformationen
Jernbanegade 4, 2, 5000, Odense C, Dänemark
- kontakt@tandwitt.dk
- www.tandwitt.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
STOR ANBEFALING herfra
STOR ANBEFALING herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har lige haft den den bedste behandling, i min personlige tandlæge historie.
Lene er resten af teamet gør et super professionelt stykke arbejde og så er de mega effektive og søde. De gør virkelig det ekstra for en ❤️
Jeg er normalt lidt tandlægeskræk, men følte mig super tryg i deres hænder og kommer glædeligt tilbage.
Super flot klinik! Er så glad for jeg endelig har fundet en fast tandlæge.
God tandlæge i Odense
Hos Witt, har jeg altid fået en god og behagelig behandling. Godt personale der er omhyggelige og grundige.
Kan klart anbefale tandlægekliniken…
Kan klart anbefale tandlægekliniken Witt🤗👍🏻❤️
Sød og flink og havde styr på det
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse - gang på gang. Ekstrem nydelig klinik med lækre detaljer i indretningen. Kompetent, smilende og charmerende personale - what’s not to like?
God oplevelse
Altid en god og tryg oplevelse
Altid en god og tryg oplevelse at besøge klinikken - ALLE i klinikken er meget imødekommende og hjælpsomme. Jeg får altid indtryk af en professionel tilgang.
Som altid søde og venlige folk i…
Som altid søde og venlige folk i klinikken. Hurtig - og
grundig behandling og fair pris. Kan varmt anbefales 😎
Som altid super professionel
Som altid super professionel, empatisk, og god snak :)
Virkelig god oplevelse at gå til tandlæge hos Lene Witt
En virkelig positiv og god oplevelse at få tænderne tjekket hos tandlæge Lene Witt og hendes kolleger. Jeg har fuld tillid til, at der bliver gjort det, der skal gøres, og ikke mere. Der er en afslappet stemning, tid, ro, professionalisme og godt humør. Så jeg er lykkelig for at være kommet ind i varmen hos Lene Witt og kan varmt anbefale hende.
Sød og rar tone og kompetent behandling.
Byens bedste tandlæge
God og behagelig oplevelse.
God og behagelig oplevelse.
Fin og præcis information.
Mine største anbefalinger.
Jeg får altid super god behandling
Jeg får altid super god behandling, og møder nogle virkelig skønne glade ansigter over hele linien.
God beliggenhed
God beliggenhed - flot sted - sødt og behageligt personale - Lene Witt meget dygtig og behagelig tandlæge.
Rigtig god behandling
Det var en rigtig god og nænsom behandling. Jeg fik lavet en plastfyldning, og den føles fantastisk!
Altid søde og meget forstående i deres…
Altid søde og meget forstående i deres måde at behandle os med tandlægeskræk
Virkelig god behandling
Gode forhold ift covid-19
Gode forhold ift covid-19 og heller ingen ekstra tillæg pga af corona
Venlig og imødekommende personale. God og tillidsfuld behandling.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.