Det bedste sted med de absolut bedste mennesker. Humøret er højt. Fyldt med varme og imødekommenhed. Flittig gæst i mange år og stadigvæk bliver det bedre og bedre. Ja, det er Tandplejecenteret jeg s... Mehr ansehen
Man føler sig i super trygge hænder, især også hvis man er lidt nervøs over det man skal have lavet - det var jeg nemlig selv, men oplevede at både Irene og Marta var super gode til og berolige mig u... Mehr ansehen
Det var meget grundigt eftersyn, hvor tidligere problemer med tandkødet mm blev kontrolleret og jeg fik løbende information om fremgangsmåde og hvormeget tandkødet var blevet siden sidst. Der blev og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er i dag anden gang jeg er der og servicen er stadig helt i top... Man bliver mødt med smil ved receptionen, hentet af en super sød tandlæge assistent/hjælper eller hvad de hedder? 🤔 Bliver... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen hos Tandplejecentret i Sorø – en klinik hvor vi står for kvalitet og et højt fagligt niveau samtidig med at vi sætter vores patienter i centrum. Målet er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling med de bedste materialer, den nyeste viden og det mest avancerede udstyr. Og så vil vi gerne give dig en god oplevelse med at komme hos os.
Storgade 29 A, 4180, Sorø, Dänemark
- 57 83 55 66
- soroe@tandplejecentret.dk
- www.tandplejecentret.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God behandling
Jeg kom ind til tiden. Problemet med tandkød og tænder blev analyseret og der blev taget billedet. Rolig og tydelig personale, med ordentlig besked.

Antwort von Tandplejecentret
Hos Tandplejecentret I sorø får man en…
Hos Tandplejecentret I sorø får man en god service og en god tandbehandling.
Venligt personale, som giver gode og informative beskeder om sine tænders tilstand.

Antwort von Tandplejecentret
Tilliden og farligheden af alle på…
Tilliden og farligheden af alle på klinikken.

Antwort von Tandplejecentret
En fornøjelse at gå til tandlægen
Efter 17 års pause fra tandlæger var det en fornøjelse at gøre comeback i Tandplejecenteret. Dygtigt personale, der sørgede for en god stemning og hurtigt fik overblik over tingenes tilstand og lagt en plan for det videre forløb. Jeg glæder mig til næste uges besøg hos Tandplejecenteret i Sorø.

Søde og rare personaler

Antwort von Tandplejecentret
Altid venlige og snaksalige...
Altid venlige og snaksalige....

Super professionel betjening
Super professionel betjening - det er bare rart at komme her - jeg har ellers tandlægeskræk!

Super fin behandling. Paradentose
Super fin behandling. Trygt og effektivt.
Uden bedøvelse😊👍

Super sted
Første tandlægehus, hvor jeg har kunne glemme alt om min tidligere tandlægeskræk - de tandlæger fåes ikke bedre, så var 10 stjerner muligt, havde de fået det !!

Antwort von Tandplejecentret
Altid god og professionel betjening med…
Altid god og professionel betjening med masser af humor, godt humør og gode forklaringer på, hvad der er på færde i mundhulen og med mine tænder.

Bedste tandpleje center
Bedste tandpleje center, altid smilene glade og imødekommende personale,.
Kan klart anbefales

Antwort von Tandplejecentret
Utroligt søde og imødekommende…
Utroligt søde og imødekommende medarbejdere.

Antwort von Tandplejecentret
Fantastisk oplevelse hele vejen rundt
Fantastisk oplevelse hele vejen rundt. Utroligt søde medarbejdere tager imod en, hjælpsomme og imødekommende.
Har aldrig prøvet, at grine mig igennem en tandlægekonsultation før - men dermed ikke sagt, at det var useriøst!!
Jeg har fået den bedste, mest kompetente og professionelle vurdering af Kasper. Han forklarede mig for og imod, løsninger og hvad hans bedste vurdering og anbefaling ville være i forhold til mine udfordringer.
Er vanvittigt glad for, at jeg fandt til Sorø. Kasper og personalet har min varmeste anbefaling - tryghed, forståelse og kompetent behandling er i højsædet!

Fin behandling
Fin behandling, udførlig forklaring.

Antwort von Tandplejecentret
En stor tak til alle på klinikken
En stor tak til alle på klinikken, en stille og rolig tilgang til problemerne, og den gode professionelle behandling.
Man føler selv at man har et stort problem, kort tid efter man er ankommet og har talt med kompetente tandlæger, er problemet meget mindre, og dagen efter er problemet løst, og man er ikke nået at blive nervøs. Tusind tak for den gode behandling.
Fantastisk tandpleje
Fantastisk tandpleje, godt udført arbejde og uden smerter. Tandlæge skræk - ingen problemer her. Kan varmt anbefales.
Rigtig god behandling og sødt personale.
En fornøjelse
Lene er en utrolig dygtig og nærværende tandlæge. Hun er opmærksom på mine behov og gør meget for at jeg føler mig godt tilpas i stolen, og også hørt iforhold til behandlingen.
Ekspertise og tryghed
Smil, imødekommenhed, tryghed og ekspertise - jeg kommer helt sikkert igen. Jeg anbefaler varmt Tandplejecentret!
De 2 damer er simpelthen så utrolige er…
De 2 damer er simpelthen så utrolige er altid søde og smilende det er den bedste tandpleje jeg nogensinde har fået kan kun anbefale alle andre til at bruge de 2 søde tandlæger i Sorø kh kim Peter dianalund ✌️ ✌️ ✌️ ✌️ ✌️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.