Tandlægerne Kildegårds Plads Bewertungen 125

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er kommet i klinikken siden 2007 og har altid følt mig tryg og fantastisk godt behandlet. I dag skulle jeg til et tjek og gik derfra med et stort smil. Jeg kan varmt anbefale Tandlægerne Ki... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg lider af tandlægeskræk og har derfor tidligere forsømt løbende kontroller hos andre tandlæger. Hos jer føler jeg mig tryg og mødt både fagligt og menneskeligt og jeg har nu fået lavet alt de... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt at Hala var til stede forrige gang jeg var på klinikken for at få lavet almindelig eftersyn. Den ny tandplejer var ikke til at kommunikere med, så jeg undlod eftersyn og tandrensning og var ved... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig længere ondt i maven inden tandlægebesøget! Tandlægerne på Kildegårds Plads ved lige hvordan de skal behandle os med en snert af tandlægeskræk eller mere. Jeg har mange gange anbefalet... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Klinik für Zahnmedizin

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tandlægerne Kildegårds Plads - særlig fokus på skånsomme og smertefrie behandlinger samt ekspertise i kosmetiske behandlinger. Top moderne klinik med alt i digitalt udstyr : Din sikkerhed for en effektiv behandling af højeste kvalitet i de mest ustressede og rolige omgivelser

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Altid god

Altid god, professionel og kompetent behandling.
Kan varmt anbefales.

7. Februar 2024

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplever behandlingen som både god, professionel og kompetent – og tak for anbefalingen. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og venligt personale

Altid god service og venligt personale. Føler mig altid velkommen og der er tid til et ekstra spørgsmål.
Kan varmt anbefales.

31. Januar 2024

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os, at du føler dig velkommen og godt taget imod – med plads til både spørgsmål og tryghed. 😊

Professionalisme

Vi har brugt klinikken på Kildegårds Plads lige siden den startede under Halas ledelse, og har altid mødt et meget professionelt, venligt og engergeret personale. Vi giver vores bedste anbefalinger.

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for jeres tillid gennem årene og for de flotte ord! Det betyder meget for hele teamet, at I oplever os som både professionelle, venlige og engagerede – det er netop det, vi ønsker at stå for. 🙏😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er meget tilfreds med min…

Jeg er meget tilfreds med min behandling , det er jeg hver gang. De er super søde

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det glæder os, at du er tilfreds hver gang – og vi sætter stor pris på dine ord om vores team. 😊

Professionel rigtig god behandling

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du oplevede behandlingen som både professionel og rigtig god – det er netop vores mål. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hala Christensen og hendes team er…

Hala Christensen og hendes team er fantastisk dygtige, professionelle og empatiske. Jeg har været patient siden klinikken åbnede og jeg anbefaler dem vidt og bredt.
Kirsten

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Kære Kirsten, tusind tak for din tillid gennem alle årene og for dine flotte ord om Hala og teamet! Det glæder os dybt, at du oplever både faglighed og empati – og vi sætter stor pris på, at du anbefaler os videre. 🙏😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og meget venligt…

Rigtig god oplevelse og meget venligt personale!

24. Januar 2024

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse og følte dig mødt af venligt personale – det betyder meget for os. 😊

Omsorgsfulde, omhyggelige og profesionelle

Omsorgsfulde, omhyggelige, profesionelle, og altid med et smil 🙂 Kan varmt anbefale tandlægerne og deres personale, også hvis du har tandlæge angst.

23. Januar 2024

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplever både omsorg, professionalisme og smil – særligt når vi kan gøre en forskel for dem med tandlægeskræk. 😊🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget søde dygtige og imødekommende…

Meget søde dygtige og imødekommende tandlæger og klinikassistenter. Vil klart anbefale denne tandlæge til andre

22. Januar 2024

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for hele teamet, at du oplever os som søde, dygtige og imødekommende – og tak for anbefalingen! 😊

Virkelig god oplevelse

Det er en virkelig god oplevelse at kommer i dette tandlægehus. Det tænker jeg hver gang jeg er der. Jeg har nu været kunde i 7 år. Hala er meget kompetent og blid og nænsom i behandlingen, og det er altid hyggeligt og personligt at komme i tandlægehuset. Alle medarbejderne er dygtige folk, som på alle måder hjælper til den bedst mulige (tand)sundhed.

17. Mai 2023

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for dine smukke ord og for din loyalitet gennem årene! Det glæder os dybt, at du føler dig tryg, godt behandlet og mødt som menneske – netop dét stræber vi efter hver dag. 😊🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop afsluttet en større…

Har netop afsluttet en større behandling hos Sidsel. Hun og hendes medarbejdere havde stor empati og en ægte interesse for ens person. Jeg følte mig i virkeligt gode hænder og glæder mig til at komme igen.

14. Juni 2022

Antwort von Tandlægerne Kildegårds Plads

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget, at du har følt dig i trygge hænder hos Sidsel og teamet – empati og ægte nærvær er noget, vi virkelig værner om. 🙏😊

Bedste tandlæge ever!!

Bedste tandlæge ever!!! Kunne jeg give dem 10 stjerner så fik de det..
Søde, dygtige og omsorgsfulde er de tre ord der for mig beskriver dem bedst.
Og er man bare det mindste tandlægeskræk, så er der helt klart steden man skal overveje.
Kan kun 100% anbefale dem .!!

26. Oktober 2021

Kære Marianne,
Virkelig en dejlig anmeldelse at få, tusind tak for det! Det glæder os, at du især fremhæver omsorg og tandlægeskræk, da det er et af de særlige fokusområder vi har.
Tak igen!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste tandlæge man kunne ønske sig

Fik fjernet 2 visdoms tænder og de er så søde og omsorgsfulde samt altid god service også er priserne også helt okay. Så ingen tvivl om at de vil blive brugt fremover

19. Juni 2021

Kære Philip,
Tusind tak for din gode anmeldelse! Hvor er det dejligt for os at læse, at du er tilfreds med os.

Så venlige

Så venlige. Det er første gang jeg har moret mig i sådan en stol !.
God behandling. Spørger før de går i gang, og med ca. priser.
Kan kun anbefales.

25. Februar 2021

Kære Jørgen,
Tusind tak for din herlige anmeldelse! Det glæder os, at vi - udover at være sjove - også kan vort kram :-)
Du rammer flere ting, som vi går meget op i:
- fagligheden skal være i top,
- der skal være gennemsigtighed i forhold til priserne,
- vi rådgiver patienten, men patienten bestemmer naturligvis selv,
- og så er det vigtigt for os, at der er en god og afslappet stemning på vores klinik, så det bliver en god oplevelse at gå til tandlæge.
Igen: tak for din anmeldelse, det varmer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en professionel og god oplevelse…

Altid en professionel og god oplevelse at komme hos Tandlægerne på Kildegårds Plads

2. Februar 2021

Kære Ida
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med os.

Tryg tandbehandling

Tandlægerne Kildegårdsplads yder førsteklasses tandbehandling. Sætter pris på grundig tandrensning og information om forebyggende tandpleje.

1. Februar 2021

Kære Henrik
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på den.
Ens naturlige tænder er det bedste man har. Så forebyggelse er enorm vigtig for at bevare dem sunde igennem hele livet. Det hjælper vi vores patienter med hver evig eneste dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg blev fejlbehandlet og skulle betale…

Jeg blev fejlbehandlet og skulle betale for art få fejlen rettet

11. Dezember 2020

Kære Poul
Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at være omhyggelige og levere arbejde af høj faglig kvalitet.
Din anmeldelse rammer os derfor ret hårdt.
En gang imellem skal patienten komme flere gange til behandling/konsultation/kontrol uden at der er tale om fejlbehandling. Tværtimod, der er oftest tale om et forsøg på at gøre det fagligt bedste og mest skånsomme for patientens tænder. Der er mange eksempler på disse situationer i vores arbejdsfelt.
De ekstra besøg koster tid og ressourcer, som honoreres.
Det er dog vigtigt, at behandleren kommunikerer de forskellige forløb for patienten klart og tydeligt
Beklager hvis denne kommunikation har fejlet i dit tilfælde.
Vi har vendt emnet til vores klinikmøde og Teamet på klinikken vil fortsat prøve deres bedste på at behandle vore patienter med omhu og samvittighed samtidigt med at holde en tydelig og klar kommunikation med patienten omkring forløb/forventninger/prognoser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har vaeret paa klinikken for foerste…

Har vaeret paa klinikken for foerste gang i dag. Og er super godt tilfreds. Soede og kompetente personer :) Lisbeth

16. Oktober 2019

Kære Lisbeth
Mange tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget, at du har været tilfreds med dit første besøg hos os!
Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at passe rigtigt godt på dine tænder i de næste mange år.
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin behandling og hurtig tid.

11. Juni 2019

Kære Kristian,
Mange tak for din anmeldelse af vores klinik! Det glæder os, at du er tilfreds med os.
Vi bestræber os altid på at levere ydelser af høj faglighed i en behagelig atmosfære. Det er desuden meget vigtigt for os, at vi altid har tilstrækkelig luft i kalenderen til at kunne være fleksible, så vore patienter kan få en hurtig tid, hvis behovet skulle opstå.
Det er dejligt, at det er noget, som du har glæde af!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr