Sygeforsikringen "danmark" Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god sygeforsikring, der dækker eller giver tilskud til en masse! God hjælp og vejledning over telefonen. Dejligt med mulighed for udbetaling, når det passer via hjemmesiden. Hurtig respons herp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aldrig diskussioner om dækning eller ej. Rige muligheder for egen indflydelse på indplacering i grupperne, så man har også direkte mulighed for indflydelse af egen præmieindbetaling. Tryk udbetal nå... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nærmest altid været medlem af Sygeforsikring Danmark, som støtter økonomisk på mange af de udfordringer man kan opleve. Tandlæge regningen, fysioterapeut, briller mv. Men også deres blad... Mehr ansehen

1. Krankenversicherung
  2. Versicherungsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Hervorragend

Alle Bewertungen

148 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Medlem siden 1986

Vi har været medlem siden 1986 og aldrig haft nogen problemer . Reelt og ærligt forsikringsselskab med god kommunikation til medlemmerne .

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Tak for ros og så mange års medlemskab. Vi værdsætter begge dele. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Glad for Danmark (også sygeforsikringen)🥇

Har været medlem siden jeg var ung.
Har indbetalt mange penge siden da, men har også fået mange retur. Ved ikke om regnskabet er minus eller plus. Men har aldrig et minut fortrudt det. Efter utallige tandlæge besøg, briller og høreapparat, kiropraktor og psykolog. Så nu er jeg en ung mand på 70, og fortsætter til jeg ikke kan "tygge smør mere" 😊👍

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Dejligt med en god anmeldelse. Den værdsætter vi meget. Endnu mere at du har haft så meget glæde af dit medlemskab. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Får så meget hjælp og mine udbetalinger…

Får så meget hjælp og mine udbetalinger fra “danmark” gør det hele meget nemmere. Tak for omsorgen

4. August 2026

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Hanne. Mange tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Jeg har været kunde i 10 år i år

Jeg har været kunde i 10 år i år, og har aldrig haft et problem eller en klage ift. Min sygeforsikring.

Jeg er i gruppe 5, den er til at betale, jeg for fin dækning og selvom der er mange år hvor jeg måske ikke når op og får indbetalt beløb for året "tilbage" igen er der så bestemt også år hvor jeg får mere end hvad jeg har indbetalt tilbage. Er SÅ glad for at jeg meldte mig ind for 10 år siden før jeg skulle til tandlæge.

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Pernille. Tusind tak for anmeldelsen og godt at du blev medlem i rette tid. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Min bedste beslutning

Jeg har været medlem i mere end 40 år, og har aldrig haft grund til klage. Det er nemt at bevæge sig rundt i de forskellige abonnementstyper. Servicen er fin og betalingen er nemt gennem betalingsservice.

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Lene. Tak for fine ord og de fem stjerner. Det er værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Hej.

Hej.
Vi har været medlemmer af Danmark i mange mange år. Det samme har vore børn og børnebørn. Ja selv oldebarnet.
Det er meget betryggende at vi kan få hjælp til tandlæge, medicin mm. 😃🌷

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Anne. Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor skønt at læse, at så mange generationer i jeres familie er medlemmer. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste forsikring man kan få

Den bedste forsikring man kan få, har været medlem i over 40 år

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Hans Jørgen. Mange tak for din anmeldelse. Den kunne vist ikke blive flottere. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg melder mig aldrig ud

Jeg har været medlem, siden jeg var ganske ung og havde brug for kiropraktor. Dengang var det en 'ren overskudsforretning', fordi der ud over tilskud var skattefradrag for kontingentet.
I dag har jeg i lange perioder underskud, men det skal jo nogle have. Og det er godt at vide, at ny medicin ikke kan vælte budgettet.
Tilskud kommer, som det skal, og D-nyt er en ekstra fordel.
Jeg melder mig aldrig ud 👍

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Karin. Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du vil blive ved med at være medlem. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har gennem rigtig mange år været…

Jeg har gennem rigtig mange år været medlem. Min datter er også , hun er i dag 26 , så over 26 års medlemskab. Vi har haft stor glæde af medlemskab, til vacciner, tandlæge , briller, fysioterapeut, fodindlæg , akupunktur. Ja ofte går indtægter næsten op med udgifter , og nogle gange tjener jeg ved større udgifter en regnet med .
Så en stor anbefaling.herfra . Meld dig ind heller i dag end i morgen og husk dine børn.

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Britta. Mange tak for din flotte anmeldelse. Og for at anbefale os til andre. Det glæder os, at både du og dine datter har gavn af jeres medlemskab. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tandlæge tilskud og medicin tilskud…

Tandlæge tilskud og medicin tilskud passer altid.
Sød og venlig betjening hvis man ringer.
Kontingentet er givet godt ud.

Antwort von Sygeforsikringen "danmark"

Kære Kurt. Tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi virkelig meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Kommunikere til deres medlemmer i et sprog der er til at forstå og fortælle om fordele for medlemmer. Der er mulighed for hele tiden at blive opdateret på hvad der rør sig i forhold til omverdens beslutninger der kan have indflydelse for medlemmerne.

Kære Tina Johansen

Tak for de 5 stjerner og de pæne ord om "danmark".

Har været kunde i over 40 år

Har været kunde i over 40 år. Aldrig haft grund til at klage.

27. August 2026

Kære Kaj

Tak for den flotte anmeldelse.

Anmeldelse

Jeg har været i sygeforsikring Danmark. I mange år.Og jeg kan kun sige dette, at jeg er super tilfreds med dem, og kan 100% anbefale at blive medlem, jeg har ikke fortudt en dag❤️🥰👍

27. August 2026

Kære Helga Margrethe Hansen

Tak for den meget flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit medlemskab.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

virker fint

Kære Erling Larsen

Tak for den flotte anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har altid fået en god behandling

Jeg har altid fået en god behandling, og venlig betjening

Kære Grete Jeppesen

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord om vores behandling og betjening.

Kort sagt, det virker

Kort sagt, så virker det bare. Den udregner automatisk hvor meget jeg skal have tilbage, man får hurtigt svar og de er meget behjælpelige med spørgsmål.

Kære Frederik

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord om vores medarbejdere.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan kun anbefale Danmarks…

Kan kun anbefale Danmarks sygeforsikring, det vil være dumt andet. Der er mange fordele, så meld jer ind så snart det er muligt

Kære G.D.

Tak for de 4 stjerner og anbefalingen om at melde sig ind i "danmark".

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stor forskels behandling på om du er…

Stor forskels behandling på om du er ung 16-25 år eller eller ældre, giver ingen mening med et forhøjet tilskud til kontakt linser når du er mellem 16-25 År og er du ældre må du nøjes med et mindre tilskud, kontakt linser er ikke en nødvendighed men et valg. Opdatering. På svar, kontaktlinser er som skrevet et tilvalg og ikke en nøvendighed, briller kan være en nødvendighed og synes stadig at det er for dårligt at betalende medlemmer er med til at betale for at en alders gruppe kan være gratis medlem og være tilskuds berettigede så jeg overvejer kraftigt at melde mig ud..

24. August 2026

Kære Lars Nielsen.

Du har helt ret i, at behov for tilskud ændrer sig gennem livet. Det er ofte sådan, at jo ældre vi bliver, jo oftere har vi behov for tilskud til kontaktlinser – ligesom til briller, diverse behandlinger og medicin. Men i "danmark" betaler medlemmerne samme pris unge som ældre. Der skal derfor være fordele for såvel unge som ældre medlemmer, så alle forbliver medlem hele livet.

Forhøjet tilskud til kontaktlinser er én af de særlige fordele for unge, for det er et af de tilskud, de også ofte har brug for.

Vi håber, at det med denne forklaring giver mere mening, hvorfor det er sådan.

Med over 350 tilskud er der forhåbentlig masser af tilskud, der giver værdi gennem hele livet.

Venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er relativt ny til Danmarks…

Jeg er relativt ny til Danmarks sygeforsikring, men synes det virker fint og er nemt at navigere.

23. August 2026

Kære Emma Thomas

Tak for de 5 stjerner.

Sygeforsikringen "danmark"

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr