Lätt att navigera på hemsidan och att beställa. Direkt kvitto på gjord beställning. Varorna på väg inom några timmar. Posten slarvade bort mitt paket. Swecat svarade genast att dom skulle skicka mig n... Mehr ansehen
Beställde en stor Kattlåda av jumbomodell till mina 2 katter och den motsvarade mer än väl mina förhoppningar om en stabil produkt. Den var oxå synnerligen omsorgsfullt förpackad med massor av frigo... Mehr ansehen
Gjorde min beställning & betalning sent en söndagkväll.På måndagskvällen hade jag mailbekräftelse med ordernummer och sändningsnummer. Med ledning av det, och min legitimation förstås, kunde jag hämta... Mehr ansehen
Jag är kattägare och i mitt fall har Swecat tillgodosett det behovet av kattfoder för den ena katten som har blivit allergisk. Den beställda varan kunde avhämtas inom 3 dagar. Det kallar jag service... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Formvägen 10B, 90621, Umeå, Schweden
- 090-125640
- info@swecat.com
- www.swecat.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Lätt, snabbt, bra
Kanon
Enkelt och smidigt att beställa via nätet. Kanon att man kan få en faktura utan att det kostar 50 kr extra. Klockrent
super
var enkelt att beställa
varan kom snabbt
Åh våra katter är supernöjda
med andra ord
allt var o blev helt perfekt
mvh
marina
Jag är MYCKET NÖJD!
Jag beställde ett klösträd på en söndag och hade det på posten efter två-tre arbetsdagar. Det kändes väldigt bra, och kommer säkert att handla hos Er igen!
Eftersom jag har fyra katter och en hund.
Jag har klagat på andra, men när det gäller Er, så finns det inget att klaga på alls!
Önskar att fler företag lever upp till det Ni gör!
Företag som missköter sig, har jag inget som helst förtroende för, och kontaktar aldrig dem igen. Dessutom så berättar jag det för alla, så ryktet går.
Med vänliga hälsningar
Mariana Envall
Toppen
Det fanns inget som helst att klaga på, allt gick smidigt.
Super fint!
Jätte nöjd med namnbrickan till katt. Verkligen jätte fin. :)
jag är väldigt nöjd med eran sida
jag tycker att det lätt att hitta det man söker efter genom att det är enkla rubriker som är lätta att förstå. Jag fick god hjälp och bra bemötande när jag ställde en fråga. varan som jag köpte var precis så som jag tänkte mig och är väldigt nöjd med köpet.
PS. tack för gåvan som ni skickade med.
MVH Sara
Dyr frakt
Frakten var väldigt dyr måste jag säga, i övrigt bra
Snabbt och smidigt
Jag är mycket nöjd med SweCat då man får sin beställning till dörren, och snabbt.
De har också bra utbud av varor med bra kvalité.
Jättebra leverans
Leverans på en dag var väldigt bra! Önskar bara att ni säljer taurin för katt. Nu fick jag beställa via Djurdoktorn i Uppsala och det tog tyvärr längre tid (kanske DHLs fel, vad vet jag).
katt
Bra och inga fel alls snabb leverans. Kommer att beställa där igen.
Jag är otroligt nöjd
Jag är otroligt nöjd. Leveransen gick jättefort och varan är perfekt
Bur som känns trygg och Bra
Enkelt att beställa, Snabbt levererat och en Jätte bra bur med bra monteringsbeskrivning!
Snabbt och enkelt!
Andra gången jag beställer från swecat - får hem varorna snabbare än väntat!
SUPER NÖJD
Snabb leverans,bra förpackat och bra varor
Snabbt o Bra
Snabbt o bra Fick hela beställningen på en gång,
men fakturan jag fick med mail gick inte att läsa, hoppas pengarna kom fram.......
bra internet butik
Bra utbud och snabb leverans när jag ska handla till min kisse
Äntligen hittade vi favoritleksaken
Bra sortiment och humana priser.
Hittade leksaken som vi letat efter i alla butiker.
Snabb leverans.
Nu är vår katt extra glad!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.