Är det vad jag tvingas betala till?! Utbudet på SVT är såå dåligt och det sänds repriser på repriser och extremt tråkiga program. Om det ska sparas pengar så förstår jag inte att det måste sitta... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har försökt att titta på SverigeLive, men programmet som ska ersätta Go kväll, har blivit helt fel för sin målgrupp som jag antar är medelålders och äldre. Liknar mest en lekstuga med flamsiga, skratt... Mehr ansehen
I dessa tider när tydligen det skall sparas på programutbudet pga indragning av ekonomiska medel. Fick idag höra att Melodifestivalen skall vara kvar. SVT s dyraste program är utan konkurrens just Mel... Mehr ansehen
SVT hävdar att de är opartiska. Med tanke på hur vinklade de faktiskt är i sina sändningar blir detta bara pinsamt att höra. På ett djupare plan är det även farligt. Man tar sig rättigheten att presen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Senaste nyheter, sport, väder, TV-serier, barnprogram, SVT Play och mycket mer. Fri television på nätet.
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Byt ut anders Holmberg
Byt ut anders Holmberg
Han skall int
e leda polutikerdebatr
Kaotisk layout
Kaotisk layout. Svårt att hitta det man söker. Bristfälliga funktioner i appen och på hemsidan. Inte bra nog!
Svt 1:s program är jätte dåliga
Svt 1:s program är jätte dåliga. Det går inte titta på något på en fredagkväll. Idiotiska tävlingar och andra fördummande programkoncept, oftast köpta från USA. Best i test exempelvis. Vad är meningen med dessa typer av program? Cyklopernas land, Drag Race Sverige (motbjudande att se röven eller underlivet i TV), etc. Dessutom samma gamla filmer som går runt, repris efter repris. Mest amerikanska. Kan ni verkligen inte bättre?
År 2023 !!!
År 2023 !!!
svt AB , PUBLICERAR BULLSHIT OCH LÖGNER KONTINUERLIGT VARJE DAG MED DİNA SKATTEPENGAR???
SÄMSTA LIVS KVALITEN och TOPPEN IDIOTISKT SAMHÄLLE!!!
Är ni helt sjuka i Huvudet
Är ni helt sjuka i Huvudet?
Ska mina skattepengar gå till detta?
Drag Race??????
Fy!!!!!!!!
Sluta med bakgrunds oljudet!
Sluta med bakgrunds oljudet, vi hör inte vad som sägs! Eller är det det dom är meningen?
Bara störande! Är det väldigt hemskt om det var tyst en minut och man går tex höra ljuden, blåsten, vattnat mm om de spelar in i utemiljö!
En modern hemska uppfinning som förstör.
Bara korta nyheter ingen fördjupning
Bra utbud och bra digitala tjänster.
Finns bara ett sätt att göra SVT…
Finns bara ett sätt att göra SVT bättre, och det är att lägga ner det. Det är ett riktigt sjukt litet företag. Att med lag tvinga människor att tvångsfinansiera denna produkt är emot alla mänskliga rättigheter och principer.
Hotel Romantik
Jag har nu sett första avsnittet av ”Hotel Romantik” och konstaterar att det dykt upp ännu ett ”fjantprogram” på SVT. En produktion där programledarna försöker göra sig roliga på deltagarnas bekostnad, och inte blev det bättre av att programledarna försökte göra sig roliga genom att ikläda sig ”Sällskapsresans” outfit. Jag väntade mig mer av det här programmet, framförallt av SVT.
Just nu repriser på ettan tvåan och…
Just nu repriser på ettan tvåan och Kunskapskanalen nästan alla från igår
Helt otroligt
Låt mig göra något kul på era kanaler istället för repriserna
Ishallah ana buzz millonz Wallah
Ishallah ana buzz millonz Wallah
I was born in a Car fråga min SladdElite Till mamma
Hon har Fött en Klottarende Elite Psykos som Staten vart tvungen ha innanför Lås vissa Stunder
Till Trakten benim kommer alltid vara Bunden
Ahla Till mina Shääääbäbzz
Det är MR Sliriuzz Aboo snäään
SOM SKRIVER dessa Rader
Ska ta min ligan Till Finalen
kärlek till er Alla Ghetto barnen Från oss alla på 3 Stars International
Svt lyssnar på feedback
Älskar att SvT har bestämt sig för att tillåta utlandssvenskar att titta på julkalendern det här året. Vi var ett gäng utlandssvenskar som skrev till Svt förra året och gav feedback när de hade blockerat tjänsten, och de lyssnade verkligen och ändrade så att alla kan få se på julkalendern.
Matcho beteende !
Kan någon på företaget tala komentatorerna på svt sport att varna tittarna om pågående resultat under direktsändning av CHL . Förstår inte de som refererar att intresset totalt går förlorat när de helt plötsligt ger ett resultat från en match som pågår samtidigt och även står i tablån som nästa match . Det är så korkat och irriterande och gör att man stänger av ljudet . Kan någon ge ett vettigt svar TACK.
SVT har ett bra utbud och står för god…
SVT har ett bra utbud och står för god journalistik tycker jag.
Bedrövligt att programledarna vid…
Bedrövligt att programledarna vid drottning Elisabeths begravning måste prata sig igenom hela sändningen, inte ens en liten stund av tystnad och eftertänksamhet under hela sändningen.
Tittarna måste inte höra någon prata hela tiden, det räcker med att bara få titta och insupa stundens allvar precis som det är på en vanlig begravning.
Hur många kommer ihåg vem som är släkt med vem, vilka som är mostrar, kusiner, farbröder och ingifta med vem? Så mycket nonsensprat!
Tystnad kan också vara talande eller att bara få höra den vackra musiken under vandringen efter kistan.. utan prat.
Skärpning!
Uppföljningen av Drottning Elisabeth…
Uppföljningen av Drottning Elisabeth Begravning
Programvärden mumlade igenom hela programmet.
Så dåligt skäms SVT.
Var tvungen att titta på tysk tv
1 för Sverige.
1 för Sverige.
Farah och särskilt Erik pratar alldeles för fort och skrikigt. Drar ner betyget kraftigt för ett program som annars är underhållande.
Klarhet till klarhet
Jag tackar ANDERS HOLMBERG OCH CAMILLA KVARTOFT... för mina tankar om valet. Dom helt idiotiska frågor har gjort att jag nu har jag bestämt mig var jag lägger min röst efter eran utfrågning av Jimmy Åkesson!!!! Nu blev jag Sverigedemokrat.
SVT is the worst ..Left wing crap they…
SVT is the worst ..Left wing crap they are not
neutral ...SVT = Svensk Vänster television ..Dom borde stängas ner ..Dom har ingen rätt att få skatte pengar så som dom beter sig
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.