Är det vad jag tvingas betala till?! Utbudet på SVT är såå dåligt och det sänds repriser på repriser och extremt tråkiga program. Om det ska sparas pengar så förstår jag inte att det måste sitta... Mehr ansehen
Har försökt att titta på SverigeLive, men programmet som ska ersätta Go kväll, har blivit helt fel för sin målgrupp som jag antar är medelålders och äldre. Liknar mest en lekstuga med flamsiga, skratt... Mehr ansehen
I dessa tider när tydligen det skall sparas på programutbudet pga indragning av ekonomiska medel. Fick idag höra att Melodifestivalen skall vara kvar. SVT s dyraste program är utan konkurrens just Mel... Mehr ansehen
SVT hävdar att de är opartiska. Med tanke på hur vinklade de faktiskt är i sina sändningar blir detta bara pinsamt att höra. På ett djupare plan är det även farligt. Man tar sig rättigheten att presen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Senaste nyheter, sport, väder, TV-serier, barnprogram, SVT Play och mycket mer. Fri television på nätet.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rapporterar felaktigt om läget i Etiopien
SVT är för mig en tråkig och dessutom en ytlig kanal där vem som helst kan manipulera politiskt med små medel. Jag har under många månader följt rapporteringar från kriget i Tigray Etiopien och alt annat som berör läget i landet. Någon eller några har rapporterat till fördel av landets regering och även refererat de väll kända och läögnaktiga statskanaler. Vid det här läget verkar det var, bara SVT som inte har uppmärksammat vad FN, Biden, EU, finlandsutrikesmister Peeka, Aljazeera, BBC, Washington Post, P1s Richard Myrberg säger om landet och ledningen. Här om dagen rapporterade man som om det pågår ett normalt val i landet för att förvirra svenskafolket. SVT skyller problemen med brist på tid. Katastrof är det ända jag kan säga om detta. Landet anklagas för en av vår tids värsta förbrytelser och grupp våldtäkter bla
Muren, låg kunskapsnivå på de som utmanar panelen!
Muren på SVT1 med programinformationen "I Muren mäter allmänbildade svenskar sina krafter i frågesport mot en hel mur av kända specialister i olika ämnen." Finns det inget filter eller minsta lägsta nivå för dom som är med och utmanar panelen? Det är väl inget kul att titta på om matcherna hela tiden är ojämna! Vilket omdöme har programmakarna egentligen?
Dåligt av SVT att inte visa damernas vm…
Dåligt av SVT att inte visa damernas vm i curling på era vanliga kanaler.
State funded corrupt public service
State funded corrupt public service
Extremely controlled and angled public service that has lost its ways. Less and less diverse content and more frequent content where "commercial" income has been a part.
Panik
Akut Franska vin åkrar risk för frost "Annars blir ni utan vin" skitsnack Odla mat istället på dessa ytor Det har befolkningen mer nytta av
Review of SVTplay
Ingen reklam vilket är skönt om man slötittar.
Repriser på repriser. Det är även repriser på det du trodde var en repris igår.
Innehållsmässigt så är det ett evigt tryckande i ansiketet med mänskliga rätteigheter, HBTQ, BLM, eller vilka förkotnringar man kan komma på.
Det svart att lita på dem.
Nej nu är det inte kul längre…
Nej nu är det inte kul längre cristopher...soja i fredgas om bilen på drottningatan....
Propaganda med agenda
Vinklade anekdotiska ”nyheter” av subjektiva ”journalister”. En sorglig skam för ett tidigare demokratiskt land.
Varför tillåts era programledare gör…
Varför tillåts era programledare gör reklam för miljardärens imperium Faang bolagen i varje program! Nu senast denna charmiga landsorts tjej/kvinna i fråga doktorn, och sen kommer hon med frågor om klass! Facebook tar bort alla sunda , etiska moraliska och traditionellt svenska värderingar och sopar mattan med dom för penininghungriga kulturförstörare. Och detta med fattiga svenskars små pengar! skamligt svt! Facebook Inc är inget oskyligt- det är en pengahungrig monopolist som ej skyr några som helst medel att få igenom alla sina krav.
Jacob Hård säger då i tid och otid
Sportreportern Jacob Hård använder ordet då ofta i sina referat. Det blev minst 88 st under sprintloppen i Tour de ski den 1 och 9 januari. Han har gjort det i flera år. Kan någon chef rätta till denna blamage?
Här försökt lyssna på ettans julkort…
Här försökt lyssna på ettans julkort med en kvarter i studion, men sopranens stora vibrator, som blev orent, gjorde det tyvärr omöjligt.
Gammal körsångare.
Årets luciafieabde från Jukkasjärvi
Årets luciafirande från Jukkasjärvi var ett alldeles förtjusande och fenomenalt fint filmat och regisserat program. Så värdigt. Så vackert! Tusen tack! Kommer att lyssna och titta på detta flera gånger om.
Bästa hälsningar
Erja Casselbrant
SVTs Luciafirande fantastisk vackert
En stor tumme upp för SVTs Luciafirande. Fantastiskt vackert och stämningsfullt i dessa mörka tider. Precis vad vi i Norden behöver.
Det gjorde ni bra 😃👍
Världens mesta repriskamal
Bara en massa repriser och "kulturprogram"
År 2020 !!!???😠
År 2020 ! , propaganda varje dag , lögner kontinuerligt , hat mot folk tex muslimer ,
Bidrar till oro och oretvisa i samhället !
Totalt slöseri med skattepengar !!!
Skam !!!😠
Obegripligt av SVT 1 att ha program som…
Obegripligt av SVT 1 att ha program som idag, 15/11, på bästa sändningstid: Tjuv och polis, Jakten på en mördare, Hjärntvättad: en seriemördares bekännelser, Veckans brott. Varför ska vi matas med mord, brott och annan kriminalitet? Vi har nog av sådant i verkligheten. Bättre kan ni.
Per-Olof Kohls
Västerås
Tycker personligen att alla svenskar är värda bättre tv underhållning! O inte bara reklam o repriser. Blanda bättre på bästa sändningstid!
Tycker personligen att alla svenska kanaler 1-12 är urusla, finns ibland några ljusglimtar! Jag har ett kanalutbud för att titta på nyheter i naturprogram. Allt annat tittar jag på via nätet eller streamar. Kanal 1-12 är bara , såpaprogram, reklam o totalt ointressanta program. Skulle det vara något bra så sänder ni det så sent så att vi som jobbar inte kan se det! Skulle man betala per program man ser så skulle nästan alla dessa kanaler läggas ner. Att mäta tittarstatestik när man nästan bara har pest eller kolera att välja på är ju ett skämt. Tror ni att dagen ungdomar som bara tittar på sina nätkanaler kommer titta på era när de blir gamla, tror inte det! Men tvlicensen kommer ju ni att få in i vilket fall som helst!!!
Några större lögnare finns inte lägg…
Några större lögnare finns inte lägg ner SVT omedelbart
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.