SuperBest Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min 94-årige grandtante berettede begejstret om et indkøb hos Meny i Lyngby for nyligt. Kort efter at have betalt, fik hun brug at sidde ned. En medarbejder sørgede for en stol, hvorefter I pakkede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi handler stort set altid slagtervarer i Superbest Aalborg SØ (Gug). I slagter afdelingen findes en fantastisk venlig og høflig betjening af kunderne. De er altid klar med en frisk bemærkning sam... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I Fredag var jeg nede og købe ind hos Superbest i Måløv. Jeg skulle købe nogle forskellige fødevare, da jeg kom hen til fryseboxen stod der en vogn med pizza, jeg spurgte om måtte tage der fra, en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg sad i ro og mag søndag aften og bestilte ugens indkøb på superbest.dk for første gang. Det var let og lige til, og med smarte madopskrifter og tilhørende let-klik-her for at købe ingredienslise... Mehr ansehen

1. Supermarkt
  2. Lebensmittel-Lieferservice
  3. Lebensmittelhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Online Supermarked. Bestil dine varer inden kl 24, så leverer i morgen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ufortrinelig

Dette er den rette måde at handle på hurtig levering har man ikke de rette vare sendes det samme i andet mærke uanset pris men man mangler at kunne købe Tobak !!! ellers al den ros der findes

10. Juli 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Topkarakter, næsten til Supe rBest Grøndal...

Har været kunder i Super Best Afd Grøndal i årevis...
Det ville være til 5 stjerne, hvis ikke det lige var, at her på det sidste (længe) har en del af Grønt sortimentet IKKE været tilfredsstillende...
Nogle æbler, ferskner, en del frugt, som skulle have været fjernet pga grimme pletter, muggent, mast.
Ærligt viser den grønt ansvarlige ikke synderlige interesse i, at være på forkant med, at vise "et godt ansigt" på ALT frugt...

5. Juli 2012

Nul tillid

Jeg har stadig ingen tillid til denne butikskæde!

Det er faktisk ærgeligt, jeg var glad for at handle dér - inden kødskandalen, vinskandalen, kyllingeskandalen - var der ikke også noget med en fusk omkring fisk?

23. Juni 2012

Superbest, en god butik

Jeg arbejder lige ved siden af en Superbest og handler der ofte på vej hjem.. de har altid god service og massere af gode vare.. den eneste grund til den ikke får 5 stjerner er fordi nogle vare er en smule dyrer end eks. netto men alt i alt så er Superbest en rigtig god butik :)

18. Juni 2012

God og stabil butik

Altid friske varer, godt overblik i butikkens sortiment ikke mindst ren og 'ordentlig' butik. Vil til enhver tid vælge den frem for andre...

9. Juni 2012

Dybt skuffet

Jeg modtog varer fra Superbest.dk i går d.24/5, jeg har købt derfra to gange før uden problemer ud over jeg synes de er lidt dyre, men har ikke noget imod at kaste lidt ekstra når kvaliteten er i orden. Men mine indkøb derfra stopper nu.

I mellem mine varer var en pakke mugne tomater som røg lige i skraldespanden, 2 ud af 10 stykker frugt var der huller med brunt stødt frugtkød omkring, samt de to pærer skal som minimum spises i dag ellers er de til at smide ud i morgen. Sidst og ikke mindst holder min rugsandwich kun til 27/5. det er helt umuligt for to person at nå at spise dette på 2 dage, for vi spiser jo ikke brød på den tid vi får leveret varene (vi fik leveret varene kl. ca. 20)

Alt i alt er jeg skuffet....

25. Mai 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er stadig bange for det gamle kød

Tænk at de ikke lære af det, men at det bliver ved med at komme i nyhederne med gammelt kød.
Og man SKAL tjekke sin bon hver gang, for priserne er sjælden de rigtige, men stort set aldrig til kundens fordel

11. Mai 2012

Måltidskassen noget bras

Fik d. 1.5. leveret en måltidskasse til 4 personer i 4 dage. Der manglede kød og mel.
Vi kunne således ikke lave 2 af retter ud af de 4 som vi havde købt.
Der var forkert opskrifter i kassen.
Vi betalte fuld pris - er i øvrigt for dyrt!!
Ved henvendelse til kundeservice få vi ingen svar!!
Kort sagt - virker ikke!!

7. Mai 2012

ikke så ringe

Ikke så ringe som nogen gør det til, tror blot mange glemmer at det er købmænd og ikke en kæde der ejer den enkelte butik

6. Mai 2012

Fint og funktionelt

Har netop prøvet deres onlinebutik, og jeg er meget tilfreds. Varerne kom præcis som aftalt, og alle ferskvarer samt kød var pakket i termokasse med køleelement. Fin service og det fungerer.

3. Mai 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

hold styr på jeres mad

min kæreste og jeg var nede i superbest i værløse og handle ind,vi køber hvad vi nu skal have og tager hjem.

vi skulle så til og have frokost da min kæreste kigger på pakken og siger at det brød vi har købt er 6 dage for gammelt.

hhmmm når ja ned i bilen igen også op og få det byttet MEN NEJ.

jeg viser så bong på at vi havde købt den samme dag osv,, også fortæller de mig at vi skulle kigger på pakken og vi ikk skulle åbnen den. aha tænker man så det viser sig så at min nabo samme dag var i butikken 2 dage før hvor min nabo fik for gammel vare hjem, hmm superbest skal i ikk holde styr på jeres vare..

fede er min kæreste arbejder for fødevarestyrelsen ;-)

good luck

10. April 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr