Vi har nu i lang tid brugt sumopix.com til billeder på lærred og altid været tilfredse! Vi har i alt den tid valgt en svæveramme i SØLV til vores billeder. Dette valgte vi også denne gang, men desvæ... Mehr ansehen
Bestilte 27(!) lærredsbilleder i størrelser op til 90*140 cm torsdag morgen kl. 7.30 til en stor fotoudstilling. Billederne blev afsendt samme eftermiddag og ankom tidligt fredag morgen. Knivskarpt tr... Mehr ansehen
Bestilte et lærredsprint, der blev leveret virkelig hurtigt. Jeg havde bestilt med 'coating' men blev skuffet, især fordi det gjorde de grå farver på mit billede meget gyldne/gule. Men stik mod forven... Mehr ansehen
Jeg har brugt sumopix flere gange. Hver gang jeg åbner pakken, med spænding i maven, bliver jeg positivt overrasket. De er simpelhen så flotte i farverne. Vi får ofte kommentarer på vores billeder i h... Mehr ansehen
Über SUMOpix.com
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Foto på lærred og lyddæmpende billeder. Få bedre akustik og flot udsmykning
Vores speciale er produktion af lærredsbilleder og lyddæmpende lærredsbilleder. Vi producerer alt selv i egne lokaler ved Århus. Kvaliteten er i top og vores levering er hurtigt.
Vi forhandler Fototapet, Foto på lærred og Lyddæmpende billeder på specialmål.
P. O. Pedersens Vej 26, 8200, Aarhus N., Dänemark
- 7022 0008
- info@sumopix.com
- www.sumopix.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Høj kvalitet og professionel service
Overraskende god kvalitet, meget pålidelig teknik, god farvegengivelse, hurtig og pålidelig levering - meget anbefalelsesværdigt!
Let redigering - flot resultat.
Prøvede flere forskellige firmaers redigeringsværktøjer - sumopix havde bare det bredeste udvalg af værktøjer så jeg fik lige den størrelse jeg ønskede - er meget tilfreds - kom meget hurtigt, og prismæssigt matchede det bare så er absolut der hvor jeg fik mest for pengene - ramme der passede og overfladebehandling . Bare super .
God kvalitet og hurtig levering, også under presse perioder, som jul.
- Rigtig god kvalitet
- god service, i forhold til billedes muligheder.Sumopix Kommer med anbefalinger, men også begrænsninger (hvis der er noget der ikke kan lade sige gøre eller bare vil være dårlig kvalitet)
- meget hurtig levering ogspå under juletiden. Ventede kun én dag.
God service, hurtig levering.
Flot udført arbejde, som også er let at bestille.
Jeg bestilte tre billeder, i to forskellige størrelser og forskellige farver, med et flot resultat. Deres hjemmeside er meget brugervenlig, så man ved hvad man bestiller og til hvad pris. Rigtig god oplevelse med denne virksomhed, som jeg gerne vil bruge en anden gang.
Super kundeservice
Havde bestilt et foto på lærred. Kundeservice sendte mig et udsnit af billede og gjorde opmærksom på at det ville blive uskarpt pga beskæring og billedets kvalitet. Jeg fik mulighed for at sende nyt billede direkte til min kontakt i kundeservice.
Billede ankom og er i virkelig god kvalitet.
Super flot, det holder 100%
Det lever helt op til mine forventningerne.
troværdig
jer er tilfreds med vejledning jeg har modtaget ang billedkvalitet og den hurtige ekspedition.
super kvalitet
Har købt et billede ved Sumopix, som jeg selv har uploaded kanon kvalitet
helt igennem ok
Perfekt og overskuelig hjemmeside levering til tiden alt perfekt
Kanon hurtig service
Super flot og lækkert arbejde... Også gik det ydermere hurtigt.... Ikke sidste gang jeg handler der!!!
Nemt, hurtigt og bekvemt
Bestilte et lærred med foto til julegave på nettet, få dage senere var det klar til afhentning, uden ekstra omkostninger, Når man bor i Århus er det jo også let at hente det i Brabrand.
Over forventet
Bestilte stort lyddæmperne lærred med et billede af mine unger. (130x90)
Hentede det selv på adressen, da det var en gave til fruen. Hun skulle ikke fatte mistanke pga. en postseddel fra sumopix. Var færdig hurtigere end forventet. Ved afhentning blev jeg modtaget en en flink fyr og på billedet sad en "personlig" besked om tak for ordren og tak fordi jeg selv afhentede billedet.
Flot arbejde
Jeg har netop modtaget et lærredstryk fra Sumopix, det er meget flot og lever helt op til mine forventninger. Det er ikke første gang jeg handler hos Sumopix og bestemt heller ikke sidste gang: )
mvh Maiken
Godt resultat god service hurtig levering top doller
Billederne blev meget forringet
Billederne er blevet redigeret i. Til den dårlige sidde. Meget mørke

Antwort von SUMOpix.com
Overraskende hurtigt
Bestilt kl. 22:00, klar til afhentning kl. 13:45 dagen efter - og det i ugen lige op til jul
Fuld tilfredshed
Nemt at oploade billede - hurtig og sikker levering og sindssygt flot kvalitet af lærredsbilleder
Fantastisk kundeservice
Har haft en god oplevelse ved at handle på sumopix.com.
God kundeservice!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.