SUMOpix.com Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har nu i lang tid brugt sumopix.com til billeder på lærred og altid været tilfredse! Vi har i alt den tid valgt en svæveramme i SØLV til vores billeder. Dette valgte vi også denne gang, men desvæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 27(!) lærredsbilleder i størrelser op til 90*140 cm torsdag morgen kl. 7.30 til en stor fotoudstilling. Billederne blev afsendt samme eftermiddag og ankom tidligt fredag morgen. Knivskarpt tr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte et lærredsprint, der blev leveret virkelig hurtigt. Jeg havde bestilt med 'coating' men blev skuffet, især fordi det gjorde de grå farver på mit billede meget gyldne/gule. Men stik mod forven... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt sumopix flere gange. Hver gang jeg åbner pakken, med spænding i maven, bliver jeg positivt overrasket. De er simpelhen så flotte i farverne. Vi får ofte kommentarer på vores billeder i h... Mehr ansehen

1. Fotodruck-Service
  2. Innenarchitekt
  3. Druck- und Schildergeschäft

Über SUMOpix.com

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Foto på lærred og lyddæmpende billeder. Få bedre akustik og flot udsmykning

Vores speciale er produktion af lærredsbilleder og lyddæmpende lærredsbilleder. Vi producerer alt selv i egne lokaler ved Århus. Kvaliteten er i top og vores levering er hurtigt.
Vi forhandler Fototapet, Foto på lærred og Lyddæmpende billeder på specialmål.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

439 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Vellykket oplevelse

Det er anden gang jeg bestiller fra sumopix, og endnu en vellykket oplevelse. Jeg bestilte to fotoprint i 30x30 - det var nemt og hurtigt på hjemmesiden - og en rar tanke, at sumopix vurderer om det uploadede billede nu også er ordenlig kvalitet eller ej, inden de printer. Billederne var klar til afhentning (da det var hurtigere end levering) efter et par dage og resultatet endnu engang rigtig flot. Så jeg kan kun anbefale Sumopix.

8. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kvalitet og lynhurtig service!

Jeg har et par gange bestilt foto på lærred i meget stor størrelse, begge gange har kort leveringstid været et "must", så de blev bestilt med ekspreslevering. Under 24 timer senere har man sit produkt og der har ikke været en finger at sætte på kvaliteten.
Den næste bestilling skal helt sikkert også gå til SUMOpix.

5. Oktober 2012

Topklasse!

Virkelig god service! Jeg bestilte mit billede kl. 13.30 en torsdag, og ringede straks efter for at høre om det kunne lade sig gøre at hente det dagen efter, da jeg skulle bruge det om lørdagen. Den rare medarbejder fortalte, at han netop sad og kiggede på mit billede for at se om alt var som det skulle være. Det var det, og han forklarede at han ville sætte billedet over med det samme og at jeg ville kunne hente det kl. 15.00 om TORSDAGEN (samme dag!). En time senere (kl. 14.30), får jeg en mail om at billedet er klar til afhentning! DET er service.
Sumopix forstår hvordan man "plejer" kunden, og sørger for at de kommer igen :)

2. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og kvalitet

Let at bestille. Altid god service og kvaliteten er i orden. Dejligt med hængsel "ting" som følger med der gør det let at hænge billederne op. Desværre er jeg ikke helt selv tilfreds, da jeg valgte et opdelt foto, men to i to dele (havde ikke råd til tre). Men efterfølgende kan jeg se at tre dele ville have været bedre. Men det er jo ikke Sumopix skyld...

27. September 2012

Over al forventning

Vi bestilte tre billeder på lærred hos Sumopix onsdag aften, allerede fredag morgen modtager vi en mail om, at vores ordre er færdig, og afsendt. Mandag modtager jeg så pakken med posten, og billeder er simpelthen så skønne og helt igennem perfekte.
Og en sjov detalje de har, med den lille hilsen bagpå i skrueposen :)
Jeg kan klart anbefale Sumopix, og vil helt sikkert benytte dem i fremtiden.
Tusind tak for nogle virkelig skønne billeder

24. September 2012

FLOT ARBEJDE

Jeg har fået lavet flere fotos - det er nemt og det er hurtigt - og ikke mindst det er gengivet med flotte farver og fuldstændig som det skal være !! Perfekt service

26. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og fejlfri levering!

I forbindelse med køb af min nye lejlighed, bestilte jeg et special lavet billede hos Sumopix.com

Ringede inden bestilling for at få vejledning, de var søde og gode til at råde mig til hvor stort jeg kunne bestille billedet, ud fra det jpeg billede jeg havde.

Inden for kort tid, fik jeg billedet leveret og det hænger nu og pynter på væggen i min nye lejlighed.

Bestiller snart et billede mere og kan varmt anbefale andre at gøre det samme!

19. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og support trods problemer

Jeg bestilte et stort lærredsbillede fra SUMOpix, og jeg modtog det inden for den lovede tid. Der sad et hår i coatingen fra når det lå til tørring som jeg hurtigt fik vejledning til hvordan jeg kunne fjerne uden der skete noget.

Senere samme dag opdagede jeg at rammen til billedet havde fået et kraftigt slag under levering. Noget af rammen var delvist flækket og nogle hæfteklammer sad kun halvt i, men selve lærredet var intakt. Jeg kontaktede SUMOpix og sendte billeder ind af skaden. De mente at skaden var omfattende nok selvom rammen stadig kunne holde sammen (dog svækket), så de sendte et nyt lærred som jeg havde inden for få dage. Det blev endda sendt med en anden leverandør.

Jeg kan kun varmt anbefale SUMOpix til andre trods problemer. Fantastisk at de erstatter billedet så hurtigt.

17. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge et lærredsbillede indenfor to dage, så derfor bestilte jeg ekspres produktion. Jeg bestilte et lærredsbillede kl 11.30 og kl 16 var billedet klar til at blive afsendt fra Sumopix. Dette var super god service og inden min bestilling havde jeg snakket med Ditte og hun vidste dermed at jeg skulle bruge billedet hurtigt. Virkelig hurtig til at få billedet produceret og samtidig er det blevet super flot.. Virkelig stor ros til Sumopix, som har gjort en hurtig og fantastisk service... Jeg har allerede anbefalet jer videre til mange andre. Absolut ikke sidste gang jeg bestiller lærredsbilleder ved Sumopix. Ps. Fragten foregik med U.P.S og dette gik upåklageligt. Jeg havde et forsendelsesnummer så jeg kunne følge pakken nøje. Jeg modtog billedet et døgn efter min bestilling... Super tilfreds :-))

5. Juli 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Den bedste på markedet

Til lærredsprint/tryk.

Bestilt og det kom efter kun 1 uge.

Eneste minus var at deres mails havnede i mit spam filter. (Gmail)

Derfor "kun" 4 stjerner.

27. Juni 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at gå til, hurtig og venlig respons ved henvendelse, hurtig levering, bestilte fredag aften og stod med det færdige produkt tirsdag eftermiddag. Vi kan kun anbefale SUMOpix.com til andre.

23. Mai 2012

Rigtig flot produkt!

Har lige bestilt mit tredje lærred hos Sumopix og kan kun komme med positive kommentarer. Kvaliteten af både produkt og levering er helt i top, og priserne er nogle hvor man kan følge med. Det er ikke første men bestemt heller ikke sidste gang vi benytter Sumopix. Så er der fri fragt ved køb over 500 kr. = NICE!
5 topstjerner herfra!

23. Mai 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og hurtig levering god service

Bestilte varene Søndag, fik en besked via e-mail om et problem med et af de billeder jeg uploadede, fik gode råd og sendte billedet igen - begge vare kom Torsdag :-)

Billede kvaliteten er i top, vil anbefale Sumopix på det varmeste...!

10. Mai 2012

Bedre end forventet

Billedet kom langt hurtigere end jeg havde regnet med.
Farverne er langt mere levende end jeg havde regnet med.
De må bruge pixel interpolering eller lignende da mit billede ser bedre ud end jeg mener det burde gøre.

Helt enkelt perfekt. Kan man få lov til at give en bonus stjerne?

9. Mai 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr