StylepasteBewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Købte en vinterfrakke fra Lovechild, som viste sig at være af rigtig ringe kvalitet. Da jeg kontakter Stylepaste angående en reklamation, tilsendte de mig en returlabel på deres regning, hvilket jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte to par jeans. Det ene par returnerede jeg idet pasformen ikke duede. Selve returnerings processen er tung og omstændig. Man skal sende mail om at man vil returnere mv. Den fik jeg til gengæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg må simpelthen dele min begejstring med jer. Jeg har ofte købt tøj, sko og smykker hos stylepaste.com, og er meget imponeret over deres gode udvalg og altid hurtig levering. Har altid opleve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Danish based store and online shop, fashion and designer clothes, Acne, Carven, Agger Flachs, Jacquemus, Moschino + many more. Fast worldwide shipping.

Akzeptabel

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Meget tilfreds!

Super hurtig levering (inden for et døgn) og luksuriøs indpakning med håndskrevet hilsen. Kan klart anbefales :)

28. März 2017

Super hjælp

Efter at have fået svar på min klage, må jeg indrømme. at Stylepaste har en fantastisk medarbejder - David. Aldrig nogensinde har jeg oplevet så personlig hjælp og håndtering af en klage. Dette har klart ændret mit syn på Stylepaste, og David vil helt klart være årsagen til, at jeg tør og overvejer at købe flere ting derfra. Det er rart at vide, at ens sager bliver taget seriøst og håndteret med yderst stor omhu!

23. März 2017

Antwort von Stylepaste

På nuværende tidspunkt er vi i dialog med Anna om at finde en passende løsning på det nævnte problem. Vi besvarede hendes e-mail d. 20/3, men den er desværre ikke nået frem, af ukendte årsager. Vi afventer billeder af skaden på støvlerne, og håber derefter at kunne udarbejde en tilfredsstillende løsning. Vi lytter altid til vores kunder, og vil strække os langt for at alle er glade.
Dog skal det siges at vi altid anbefaler at man forsåler disse støvler før brug. Dette står også tydeligt beskrevet i produktinformationen på alle vores Toga Pulla støvler.

Mvh. Stylepaste

Manglende styr på forbrugerregler

Jeg købte en jakke på udsalg fra Stylepastes webshop d. 27 december 2016 kl. 09:30. Senere på dagen ringede jeg for at høre til min ordre, hvorefter jeg fik af vide, at jakken i mellemtiden var blevet solgt i butikken, der først åbner kl. 10. Altså har Stylepaste solgt den jakke, som jeg allerede havde købt, videre til en anden. Da jeg selv har arbejdet i en webshop, ved jeg, at dette er i strid med reglerne. Jeg tager derfor kontakt til Stylepaste, for at få den jakke jeg har købt og krav på. Jeg håber, at vi sammen kan finde en løsning på deres dårlige service og manglende styr på reglerne. Jeg bliver mødt af flere forskellige undskyldninger og manglende forståelse for min situation og en masse trækken tiden ud. Det virker er urimeligt, at jeg skal prøve at finde en løsning på deres dårlige service.

Jeg tager herefter kontakt til Forbrugerstyrelsen, som bekræfter, at jeg har krav på jakken. Da Stylepaste ikke ønsker at finde en løsning, har Forbrugerstyrelsen rådgivet mig til at indgive en klage, så det har jeg gjort.
Summa summarum jeg kan ikke anbefale Stylepaste.

18. Januar 2017

Så god service!

Jeg købte for et års tid siden et par støvler via deres onlineshop og fik efterfølgende en mail med gode råd til at holde støvlerne pæne. Efterfølgende vendte jeg tilbage med noget reklamation og fik super god service! De kan helt klart anbefales!

18. Januar 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing customer service by Claus!

I bought something from Stylepaste and since I was shipping my item to US, I was wary and suspicious of buying it from Denmark as i had a lot of questions. Claus answered every single one of my (million) questions with patience. He was extremely helpful and went above and beyond by providing me real time pictures when i requested it. Claus was also a pleasure to email back and forth with :-) My item came in 3 days. SUPER FAST!!!! Thank you so so so much Claus!!! :-) A+ for Stylepaste because of amazing people like Claus working there.

27. Oktober 2016

Den bedste kundeservice

Har lige købt et par støvler, desværre i forkert størrelse. Men fik den bedste kundeservice, både over mail og telefon. Vupti og de forkerte var returneret og de rigtige netop ankommet. Kan kun anbefale stylepaste :-)

7. Oktober 2016

TOP service!

Jeg har idag købt et par toga pulla støvler på stylepaste. Jeg starter med at få en mail, hvor jeg får at vide, at de vil sende 45 kroner tilbage, da prisen er sænket med 45 kroner, lige efter jeg købte skoene. Derefter får jeg en mail, med information omkring at det ville være en god ide, at sætte en sål på mine sko, da toga pulle normalt ikke tager i mod reklamation på sålen.
Dernæst får jeg en mail omkring, at de 45 kroner nu er overført og jeg får endda en zip fil, hvor jeg kan se, at han har overført de 45 kroner.
SÅ god service, det er simpelthen så fedt!!

2. November 2015

Stylepaste: Take this message seriously

Having not received any response after sending a series of emails, I now finally have to publicize your careless treatment of customers to protect others who aim to make purchase via this site. I returned a product right after receiving it (it is about a year ago), requested for a note of the return process, and checked my bank account hundreds of times but found that I had not have my money back. Neither did I receive any message about the return process. Although it is a while ago, I realize that your site is still available and if you have some degree of respect toward your customers, consider this request seriously. As another customer said below, I may need to seriously consider reporting you (i.e., stylepaste) to the Danish Consumer Council unless you solve this issue as soon as possible. Based on how you have treated your customers, you do not deserve to hold a professional retail website. What is the purpose to have an official email account for the site if you are not responding to emails involving significant concerns? Check my order number (26354) and let me know how I can possibly reach you and communicate about all this.

25. August 2015

Dear Finne.

Thank you very much for taking the time out to provide us with your feedback. We are very sorry to hear about your poor shopping experience.

To deliver the right product in the best condition to our customers is a given and we naturally always refund the money for any return purchase asap. Stylepaste was taken over in October 2014 by a new owner - this means that we haven't heard about this particular situation before now but unfortunately we have heard and dealt with several of similar situations with previous customers of the 'old' Stylepaste.

Furthermore, we understand the importance of the situation and we will do our best to sort it out asap.

We are not able to find your order because it's an order placed in the old Stylepaste order system and is now longer existing. Please contact us on + 45 86 12 90 00 or info@stylepaste.com and will do our best sort this out asap.

Once again, we would like to apologize for any inconvenience caused by your shopping experience.

Our best regards,

Perfekt

Har lige modtaget en Acne sweatshirt, som sidder perfekt. Var i tvivl om str, men fik super hjælp via tlf...kan klart anbefale stylepaste 👍

5. August 2015

Kære Pia

Husker dig tydeligt og du gjorde det super nemt at kunne hjælpe dig over telefonen bl.a. takket være Instagram - godt tænkt:0)

Håber at vi også får fornøjelsen af at se dig inde i butikken i Studsgade.

Alt det bedste til dig:0)

De bedste hilsener

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig service i butikken

Gik inde i butikken i 20 min uden der kom en ekspedient!

17. Dezember 2014

Kære Mille,

Det er absolut ikke tilfredsstillende for nogle kunder at skulle vente på en ekspedient. Der står altid min. en ekspedient i butikken - dog kan salgsekspedienten undtagelsesvis være nede på lageret for at supplere varer i butikken - lageret er blot få trappetrin nedenunder butikken og det er altid kortvarigt netop for at undgå at der kommer kunder der skal vente i butikken. Vi beklager meget at der den ene gang skulle gå så lang tid!

De bedste hilsener og ønsket om en GOD JUL:0)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice ved returhandel under al kritik!

Jeg er tilbagevendende kunde hos Stylepaste, men har ikke tidligere måtte returnere varer. Det er desværre her problemet opstår. Stylepaste leverer hurtigt og varerne fejler intet. Dog er det stort set umuligt at komme i kontakt med webshoppen såvel telefonisk som pr mail. Når man kontakter kundeservice for spørgsmål vedrørende ordre og levering, får man intet svar.
Jeg oplevede derfor at skulle betale for dobbelt fragt, selv om de sendte begge mine ordrer samlet. Sådanne fejl sker, og det kunne jeg skam godt leve med.
Problemet opstår, da jeg skal have mine penge refunderet. Stylepaste kundeservice ved returnering er mildest talt ikke eksisterende, og jeg må desværre tilslutte mig de meget negative anmeldelser her på siden. Jeg handler alt mit tøj på nettet, og det er første gang, at jeg ser mig nødsaget til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot for at advare potentielle købere.

Stylepaste modtager og bekræfter min returnering på mail, hvilket jeg betragter som en rigtig fin service og den anslåede behandlingstid angives i deres automailsvar til 10-14dage. Det lyder jo fint og uproblematisk.
Jeg går derfor ud fra, at beløbet krediteres efter 14 dage.
Da jeg ikke har modtaget mine penge efter 3 uger rykker jeg Stylepaste for svar. Ingen respons. Jeg rykker igen for svar, og modtager så en mail, hvori jeg bliver bedt om at sende noget dokumentation med henblik på en bankoverførsel, hvilket jeg gør med det samme. Herefter hører jeg intet.
Jeg tager derfor telefonisk kontakt til butikken og får endelig fat i butiksbestyrer Kristian (i de tre uger der er gået, er dette første gang, at det er lykkes mig at komme igennem tlf. Trods opkald indenfor deres telefontid, bliver man mødt af en konstant, optaget bibtone). Jeg forklarer min situation og butiksbestyreren viser meget ringe interesse i at løse sagen. Han ser det umiddelbart ikke som noget problem, at jeg ikke har fået mine penge retur, men konstaterer, at det ikke er så ligetil at refundere beløbet. Iøvrigt gør han opmærksom på, at det er " dem på kontoret, som ordner den slags". Jeg har aldrig oplevet så nedladende, ligegyldig og arrogant kundeservice. Han lover dog at rykke kontoret for mit tilgodehavende og vende tilbage til mig.
Jeg hører aldrig fra ham og efter 30 dage slipper min tålmodighed op, hvorfor jeg vælger at gøre indsigelse via min bank.
Heldigvis har jeg handlet via dankort, sendt pakken retur med forsikret forsendelse og kan dokumentere hele købsforløbet, herunder min korrespondance med butikken på mail.
Jeg har fået mine penge tilbage takket være banken, men har stadig intet hørt fra Stylepaste.
Jeg kan kun advare andre mod at handle på denne webshop, medmindre man er 100 % sikker på at ville beholde varen.
Jeg er chokeret over, hvor dårligt butikken behandler sine kunder. Dertil kommer, at Stylepaste sælger rigtig dyre Designervarer, så det er mange penge, man risikerer at have ude at stå.
Jeg kan kun opfordre andre købere til (altid) at handle via kreditkort samt dokumentere forsikret returforsendelse samt alt korrespondance på mail.
Jeg har heldigvis fået mine penge tilbage efter 35 dage , men det har IKKE været med hjælp fra Stylepaste.

Jeg handler aldrig hos Stylepaste igen.

Det er i øvrigt tankevækkende, at de seneste tre positive anmeldelser af Stylepaste alle er registreret samme dag/dato og præcist på samme klokkeslæt?...

2. Oktober 2014

Kære Hassel,

Efter at have læst din anmeldelse og historik med Stylepaste forstår vi naturligvis din store utilfredshed da dette ganske enkelt ikke er acceptabelt at få en sådan kundeservice. Dette kan vi garantere ikke vil gentage sig fremover da der nu er kommet en ny ejer af Stylepaste butikken i Studsgade samt web shoppen.
Vi har desværre erfaret mange kunders utilfredshed med tidligere køb og den efterfølgende kundeservice eller rettere mangel på samme.

De bedste hilsener og ønsker dig og dine kære en rigtig GLÆDELIG JUL.

Super fast shipping!

I recently ordered a Mansur Gavriel backpack, which I haven't been able to get my hands on since the release and it arrived safe and sound within the expected 10 days! Definitely not the last time I'm placing an order!

15. September 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WARNING Køb IKKE hos STYLEPASTE!!!!!

Bestilte en Acne læder jakke til kr 4418,- efter 4 dage rykkede jeg for varen. Fik forklaring at GLS ikke havde kunne aflevere pakken til en pakkeshop forretning !! Virkede mærkeligt synes jeg, efter yderligere 2 dages venten annullerede jeg ordren og fik en mail som bekræftede modtagelsen af returneringen, det var den 22 aug og i dag den 1 sep, har jeg stadig ikke modtaget mine penge retur. Bedt min bank annullere betalinger fra d 15 aug, kan de ikke det henvender jeg mig til Forbrugerombudsmanden. ALDRIG MERE HANDLE MED STYLEPASTE !!!!!!

1. September 2014

Kære kunde

Det er åbenlyst forståeligt for alle at du er mere end utilfreds med den oplevelse og håber at det lykkedes dig at få pengene retur af din bank, selvom du burde have fået det med det samme dengang af Stylepaste. I modsat fald beder vi dig sende en mail til info@stylepaste.com og det nye hold bag Stylepaste vil tage sig omgående af din sag.

Kan kun gentage os selv at vi kan garantere at det ikke vil gentage sig fremover da der nu er kommet en ny ejer af Stylepaste butikken i Studsgade samt web shoppen.

Du er desværre en ud af flere utilfredse kunder i forbindelse med tidligere køb og den efterfølgende kundeservice eller rettere mangel på samme. Det nye hold bag Stylepaste finder god kundeservice som en absolut selvfølge men vi vil stadig gøre os umage da vi er bevidste om at det vil tage noget tid at vinde nogle af vores kunders tillid igen. Vi vil beklage din dårlige oplevelse med Stylepaste og kan kun forsikre dig om at din oplevelse eller lign. ikke vil gentage sig - det er helt sikkert!

De bedste hilsener og ønsker dig og dine kære en rigtig GLÆDELIG JUL.
Stylepaste

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr