stylelegs.dk Bewertungen

1'332
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har købt strømper fra stylelegs nu gennem flere år og er til dato Aldrig blevet skuffet. Størrelserne passer perfekt og kvaliteten på strømperne er faktisk bedre end for eks. Wolford. Nu hvor vi er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter der lever op til det lovede, men det vigtigste og grundet til de fem stjerner og selve anmeldelsen er den gode og altid hurtige service og personligt svar på spørgsmål.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(1'332)

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtig levering.
Fint produkt 👍

Hej Helle 😊
Vi er glade for din anmeldelse - tak for den.

Mega hurtig levering.

Mega hurtig levering.
Fine produkter, jeg er fint tilfreds 👌

Hej Charlotte 😊
Vi er så glade for at det hele levede op til dine forventninger. Tak for anmeldelsen

Perfekt og hurtig levering

Perfekt og hurtig levering, samt leveringsinformation undervejs.

Hej Kirsten 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode strømper og god kundeservice

Jeg har købt hos Stylelegs to gange. Første gang var alt perfekt. Anden gang var to ud af de tre varer forkerte, hvilket jeg først opdagede en måneds tid efter, da jeg ikke skulle bruge strømperne med det samme. Det blev dog hurtigt ordnet, jeg fik de rigtige varer uden ekstra forsendelsesomkostninger for mig og endda rabat på mit næste køb som et undskyld for besværet. Kundeservice er venlig og hjælpsom. Udover det har de også nogle varer, der er svære at finde i andre butikker. Anbefales varmt, jeg vil klart handle der igen.

10. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Cecilie 😊
Hold op en skøn anmeldelse at få, den varmer ufatteligt meget. Tusind tak for det! 🙏🏼
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima produkter

Prima produkter, dog lang ekspeditionstid fra bestilling til modtagelse af varen

10. Januar 2021

Hej Thomsen 😊
Det glæder os du er glad for produkterne. Vi er ikke herre over hvor lang tid fragtfirmaerne er om at levere. Vi pakker og får hentet hver dag, pånær i weekend. Så håber det går hurtigere næste gang.

Super service og hurtig

Super service og hurtig - fik en forkert strømpe med i min bestilling. Fik hurtig den rigtige og med en sød hilsen og undskyld ! Så flot ... meget tilfreds :-)

6. Januar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Gitte 😊
Vi takker for forståelsen af pakkefejlen og er meget glade for din meget fine anmeldelse af os

Gode produkter

Gode produkter, lynhurtig levering.

5. Januar 2021

Hej Krh 😊
Vi pakker så hurtigt vi kan, så dejligt når fragtfirmaet også er med os. Det glæder os du kan lide strømperne

Det her firma Stylelegs

Det her firma Stylelegs. Dk lever fuldt op til det de tilbyder og de leverer med dao til tiden, der er intet at klage over.

4. Januar 2021

Hej Hans-Jacob 😊
Tak for din flotte anmeldelse af os, den er vi meget glade for

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering. Gode tilbud.

Hej Anders 😊
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har handlet der mange gange og er glad…

Har handlet der mange gange og er glad for deres strømper - god kvalitet - og kommer nemt og hurtigt

Hej Sara 😊
Det glæder os at høre du er glad for de produkter vi har, tak for støtten

Super fin service

Super fin service. Jeg glæder mig til at bruge mine nye strømper :-)

Hej Laila 😊
Det er vi så glade for at høre, håber du bliver glad for strømperne

Super hurtig levering

Super hurtig levering, jeg er fan🙏

1. Januar 2021

Hejsa 😊
Herligt - det er vi glade for at høre

Lækre strømper

Lækre strømper, gode priser og hurtig levering.

31. Dezember 2020

Hej Kitty 😊
Tak for din fine anmeldelse, som glæder os meget.
Stylelegs

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr