Strevon Bewertungen 4

3. Arbeitsagentur
  4. Personaldienstleister
  5. Handelsschule
  6. Berufsakademie

Strevon werft, leidt op en detacheert personeel in de techniek

2.6

Mangelhaft

Na intake stilte zonder afwijzing

Na de intakegesprek niets meer vernomen. Als die jonge recruiter je dan toch wil afwijzen, waarom niet even een mail of een belletje helemaal niets echt triest. Kreeg ook het idee dat ze je moeten mogen en je vrijwel dezelfde type persoon als de recruiter moet zijn om aangenomen te worden. Zogenaamd bieden ze je een 2e kans om in de techniek terug te komen, maar ondertussen wel 3, 4x doorvragen waarom ik was gestopt met de techniek en waarom ik nog niet was teruggekomen in de techniek. Als ik daarop wordt afgewezen wees dan ook een vent en vertel me direct dat het niks wordt, maar nu blijft het stil echt zielig wat een fake rot bedrijf. Recruiter nummer 1 nodigt je uit op intake en dan krijg je een intake met recruiter nummer 2 die nog geen idee had, dat is niet best. Ik kreeg al een vreemde indruk toen recruiter nummer 1 de functie had neergelegd. Ook al zou er nog contact met me worden opgenomen ik hoef die baan niet eens meer. Het lijkt op de website van Strevon alsof iedereen gemakkelijk wordt aangenomen, zo ben ik erin getrapt. En dat terwijl ze subsidie krijgen van de overheid speciaal om het tekort aan mensen in de techniek aan te vullen. Zoeken ze iemand die op de recruiter lijkt dus als buitenlander hoef je daar niet aan te kloppen, maar een Nederlander van kantoor met pak en stropdas wordt direct aangenomen natuurlijk.

30. April 2025

Te triest voor woorden

Te triest voor woorden , een paar uur voor de belafspraak vragen ze nog of ik er rekening mee heb gehouden dat we zo een belafspraak hebben en vragen om bevestiging en dan vervolgens wordt je dus niet gebeld, geen bericht helemaal niets.... en dat moet je dan als 'werkgever' 'opleider' serieus gaan nemen 1 woord : hopeloos

15. Juli 2024

Strevon biedt uitstekende…

Strevon biedt uitstekende omscholigstrajecten voor technische functies. Lennart geeft een fijne begeleiding!

1. September 2021
Strevon-Logo

Antwort von Strevon

Hartelijk dank voor je review!

Top bedrijf

Top bedrijf! Je wordt professioneel begeleid tijdens je opleidingstraject en je hebt gegarandeerd een baan! Ik heb zelf het omscholingstraject tot Zonnepanelen Monteur gevolgd.

1. September 2021
Strevon-Logo

Antwort von Strevon

Hartelijk dank voor je review!