Jeg havde en dårlig oplevelse med min brudekjole i Strauss skrædderi i Kolding som jeg fraråder folk at bruge og har skrevet en klage over, som blev negligeret af chefen der. Line Strauss fra lyngb... Mehr ansehen
Vi stod idag d. 10.april akut med et par træningsbukser til knægten, hvor der var kommet dels et hul men også en revne i. Jeg ringede til Strauss og talte med medarbejderne, som fandt tid og repar... Mehr ansehen
Strauss Rødovre centrum Så søde damer og utrolig dejlig kunde service. Jeg skulle have lagt 2 par bukser op som om jeg i øvrigt har fået mange gange. De var simpelthen færdige på 20 minutter og de va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I brought my trousers to this tailor shop for hemming several times, but unfortunately the same issue happened each visit. I expected proper stitching, but the hem was never fully sewn. I pic... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Skuffende oplevelse
Jeg indleverede 2 par jeans, som skulle ligges op.
Jeg spurgte på leveringstid, da det skulle passe med en specifik weekend. Det fik jeg lovning på, at de nok skulle overholde.
Da dagen for afhentning kom, så var mine bukser blevet væk. De kunne ikke finde dem i nogle af deres afdelinger i Aarhus. Det var jeg selvfølgelig meget træt af, men kan også forstå, at fejl nogle gange kan ske. Men det var uheldigt, da de netop skulle bruges til en speciel lejlighed.
Efter weekenden bliver jeg så ringet op, at de har fundet mine bukser. Hvilket selvfølglig er positivt.
Men jeg står tilbage med en følelse af en skrædder, der har for travlt, og ikke håndterer ordre professionelt. Jeg vælger ihvertfald et andet sted næste gang.
Jeg blev ydermere ikke kompenseret for deres fejl, som gjorde at jeg ikke kunne benytte bukserne til den pågældende lejlighed. Heller ikke engang et undskyld, da jeg afhentede bukserne.
Alt i alt en skuffende oplevelse med Strauss Mp Bruuns gade i Aarhus.
Overholder langt fra aftale
Indleverede en jakke d.1 april de sagde 14 dage her d.24 er den stadig ikke færdig !!
Kan ikke anbefale Strauss.
Kan ikke anbefale Strauss.
Tog hele turen fra vestfyn til Kbh. og indleverede en brudekjole til tilretning d. 17 marts og fik en pris på 2250kr - de sagde den ville være klar d. 14/4.
I dag (altså 10 hverdage efter) ringer de og siger at de alligevel ikke kan sy kjolen.
Dette burde have været afklaret da jeg var derinde med den.
Står nu 2 mdr. til bryllup uden kjole og med endnu mindre tid til at få den tilrettet.
Vildt dårlig service. Kan på ingen måde anbefales.
Elendig og utroværdig service
Elendig og utroværdig service. Dyrt og virker slet ikke professionelt og slet ikke omhyggeligt i arbejdet med tøjet, eller deres kundeservice!
Har aldrig oplevet noget lignende, er helt i chok.
Indleverede en jakke til Strauss, der skulle repareres nogle ting, dertil rens og imprægnering. Får en pris på ca. 900 kr. for det hele og efterfølgende et ordrenr. på sms.
Dagen efter bliver jeg ringet op, og får besked på jeg selv skal gå ud og købe ribkant. Da jeg spørger til pris, i forventningen om at udgiften for køb af ribkant bliver fratrukket, får jeg et nej. Dog taler hun med sin chef og jeg får at vide 50 kr. ribkant koster 99 kr.
Jeg tager i en stofforretning og får bestilt ribkant, dette kan jeg først på senere på ugen og det giver jeg Strauss besked om.
Synes det er en dårlig kundeservice og derfor vælger jeg at sende en klage (se nedenfor). Det har intet med ekspedienten at gøre, hun var virkelig sød og det er forretningens metoden hvorved de indgår en aftale for derefter at bryde den.
Jeg bliver d.d. ringet op af en ret passive-aggressiv kvinde, hun starter med at sige følgende 'Jeg ringer fordi du har sendt en meget hård klage'. Herefter fortsætter hun en lang monolog omkring ekspedienten og lægger hele klagen over på hende, som om hun skal forsvare hende. Klagen handler ikke om ekspedienten, men om deres forretningsmetoder.
Jeg lader hende tale ud, og da jeg tror hun er færdig siger jeg 'jeg afventer at du er færdig med at tale, så vil jeg gerne have lov til at svare'. Hvortil kommentaren er meget negativ. Hele scenariet er uvirkeligt og er i chok over hvordan dette bliver grebet an. Er min mail med klage hård, det er den måske nok. Den er ikke møntet på nogen person, men forretningen, det er dem der drejer sig til at handle om ekspedienten. Det er jo ikke hendes skyld hvilke forretningsprincipper de har.
Jeg pointerer at det ikke har noget med ekspedienten at gøre og nævner at hun var rigtig sød. Herefter gør jeg opmærksom på at klagen får på at de har sagt ja til en opgave (=vi har en aftale), får derefter at ændre vilkår for aftalen.
Der kommer en lang forklaring på hvorfor de gør som de gør. Igen kan jeg blot henvise til at det er meget fint, men essensen er at de har sagt ja til en opgave og givet mig en pris, og den bryder de. Herefter får jeg at vide at de slet ikke vil lave den, og jeg kan bare komme og hente den. Og at da der også er bestilt rens, så klager jeg sikkert også over det. Og hun tilføjer 'jeg vil ikke lave din jakke, jeg kan ikke lide din personlighed.'
Er målløs, og tænker stakkels ekspedient, sikke et sted.
Mailen jeg skrev til deres forretning.
Der er mange steder i dag, hvor man som kunde skal kigge langt efter god kundeservice. Havde dog forventet at Strauss var et af de få steder, desværre ikke i denne omgang.
I sidste uge afleverede jeg min Parajumper jakke til Straus København (ordrenr. 25012715485477). Jeg fortalte hvad jeg ønsker skal repareres (ribkant ved ærmer skal skiftes og læderlap i siden) og så bad jeg om at det skulle sendes til rens / imprægnering. Jeg får en pris på ca. 950 kr. Hertil får jeg at vide at rens og imprægnering er ca. 3-400 kr.
Dvs. selve skrædder arbejdet er omkring 550 kr., jeg blev opmærksom på at selve læderlappen på 2x3 cm ville koste 200 kr. Dvs. udskiftning af ribkant er 350 kr.
Dagen efter modtager jeg et opkald fra butikken, der bliver fortalt at jeg skal selv gå ud og købe ribkant, da de ikke har det i butikken. Jeg er mildest talt overrasket over at, I beder kunden bruge tid på at gå ud og købe ribkant for derefter at skulle aflevere det i butikken, for at I kan reparere den jakke i selv har sagt ja til at kunne reparere og tager er godt betalt for. Der blev intet sagt om dette, da I tog i mod jakken, for så var jeg gået et andet sted hen.
Da jeg så spørger ind, hvordan det vil ændre prisen, får jeg at vide at det ikke gør det. Så dvs. at udover jeg skal bruge tid på at købe rib og tage ind og aflevere det, så skal jeg også selv betale for det.
Helt ærligt straus, det er altså for meget! og så er det i øvrigt heller ikke i overensstemmelse med forbrugerloven. I har modtaget en jakke og sagt ja til at kunne reparere den. At I ikke har ribkant kan aldrig blive kundens (i dette tilfælde mit) problem. Vi har indgået en aftale, og den bryder I.
I henhold til forbrugeraftaleloven er det et krav, at den erhvervsdrivende giver forbrugeren klare og forståelige oplysninger om tjenesteydelsens væsentligste egenskaber og den samlede pris, inden aftalen indgås. Disse oplysninger bliver en integreret del af aftalen og må kun ændres, hvis det udtrykkeligt er aftalt mellem parterne. Hvis den erhvervsdrivende ikke har oplyst om eventuelle yderligere omkostninger, er forbrugeren ikke forpligtet til at betale disse.
I mit tilfælde blev jeg efter aftaleindgåelsen informeret om, at jeg selv skulle anskaffe ribkanten, uden at dette påvirkede prisen. Dette er i strid med forbrugeraftalelovens bestemmelser om oplysningspligt og ændring af aftalevilkår.
Jeg forventer at de 99 kr. som ribkanten koster, bliver fratrukket i den oplyste pris.
Mage til uhøflig personale skal man…
Mage til uhøflig personale skal man lede længe efter.
En meget sur kvinde (personale) smækkede døren i hovedet på mig og en anden kunde efter den sure kvinde vredladent havde snerret: “ vi har lukket om mandagen - læs skiltet på døren”.
Kommer ikke igen !
Dårligt resultat af indsyet jakke
Skulle have syet jakke ind til et jakkesæt - det var et stort indsnævningsarbejde, men det er over to gange endt op med at jakken sidder stramt over skuldrene og ikke pænt over armene.
Dyrt og dårligt
Aflevere et par jeans der skal have ny lynlås og en jakke der skal have ny "skyder" i lynlåsen.
Da vi får sms om det er færdigt, er kun jeansene lavet.. lynlåsen er stram og træls da jeg kommer hjem.
Da jakken senere er færdig har de skiftet hele lynlåsen til 475kr! Vi fik at vide at en ny skyder til 50kr var nok..
Dybt skuffet over service og levering…
Dybt skuffet over service og levering af produkt. Min søn skulle have rygmærke på sin Gi, de fortæller det har de gjort før og har styr på det, vi stoler på det da vi ikke helt selv har forstand på det - vi får den tilbage og rygmærket er ikke syget ordenligt på og vi skal betale mere for deres fejl og misforståelser... lad vær at sig i har styr på det hvis i ikke har og anerkend jeres fejl og ret op på det... så dårligt service
Man kommer ind til et smilende og…
Man kommer ind til et smilende og imødekommende personale der vil hjælpe med de mindste ting. Fik en vildt god hurtig service med en knap til mine Birkenstock der var i stykker. Kan klart anbefale.
Fantastisk flotte reparationer!
Fantastisk flotte reparationer!
Venlig betjening!
Jeg kan virkelig anbefale Straus i Storcenter Nord ❤️
Super god service!
Super god service!
Jeg elsker når man bliver betjent af både venligt, men professionelt personale som går op i deres arbejde og gerne vil levere et godt resultat. Og det oplever man bestemt hos Strauss i Stor Center Nord. Du udførte både arbejdet hurtigt og flot og da jeg var en smule i tvivl om hvorvidt jeg havde valgt den rette længde til min oplægning, fik jeg at vide at jeg kunne komme tilabge inden for xx tid og få det rettet hvis jeg ikke var helt tilfreds. Det synes jeg virkeligt er god service. De får bestemt topkarakter for kundeservice og god betjening og dermed mine varmeste anbefalinger herfra
Reddede mit bryllup!!
Den største anbefaling af Juliet hos Strauss skrædderi på Nørre Allé i Aarhus!! Jeg kom ind hos hende fire dage før mit bryllup med min brudekjole, som havde været igennem en uheldig oplevelse hos en anden skrædder. Juliet gik til opgaven med kæmpe gåpåmod og gav mig stor ro. På rekordtid reddede hun min kjole! Og ikke nok med det, hjalp hun mig også med en tekst, så jeg kunne klage til den første skrædder.
Jakkesæt lagt for kort op på ærmene!!
Indleverede et helt nyt jakkesæt hvor bukser og ærmer skulle lægges op ekspres til dagen efter, hentede og tog hjem og prøvede det, bukser ok, men jakken var 4,5 cm. for kort på ærmerne!! Tog hurtigt tilbage og “skrædderen” som havde taget mål og udleveret det,(ved ikke om hun også havde lagt det op) kunne godt se det med det samme og vi var enige om at den var hel gal..der var 3 cm. Understof så de ville tage et stykke stof indvendigt og forlænge ærmet. Det blev gjort og er lavet rimeligt pænt og fornuftigt. Dog er det en irriterende tanke at mit jakkesæt ikke er som “nyt” men lappet med noget andet stof, og da min kunne skulle afhente det og påtalte at vi ikke var helt tilfredse med miseren, var der igen som der står andre steder ingen sympati eller forståelse fra ekspedienten, nu var det jo lavet, om vi så ikke bare kunne være tilfredse, så ikke noget med at man beklager og måske kompenserer for den dumme fejl man har lavet. Det må være
Sidste gang vi bruger dem!!
Afleverede en skræddersyet habit til…
Afleverede en skræddersyet habit til rensning. Da jeg afhentede var alle knapper ødelagte - jeg var en anelse chokeret. Ekspedienten foreslog at hvis jeg selv fandt nogle knapper ville de sy dem på (?).
Jeg ville absolut ikke ha' dem til at røre habitten (+ 20K) igen og afleverede den derfor til den oprindelige skrædder som lå inde med knapper - han skiftede knapperne hvilket kostede kr. 400,-. Disse kr. 400,- samt betalingen for rensningen forlangte jeg retur fra Strauss.
Jeg gengiver her svaret fra Strauss:
Desværre er vi blot indleveringssted og forholder os til de regler der er i branchen for renseri.
Derfor er der også et link i den SMS du modtager ved indlevering af dine varer der beskriver reglerne for rens. De renser efter de foreskrifter der er i dit tøj. Det sker desværre at knapper, spænder og ligende ikke kan tåle samme renseanvisning som er påsat i tøjet, men det er ikke renseriets skyld.
Jeg kan derfor ikke imødekomme dit betalingskrav og beklager det den gene det har medført.
Alle renserier tager forbehold for lynlåse, knapper mv. og kan ikke garanterer for skader på lynlåse, hægter, knapper og perler, gummibelægning / vattering, ødelagte fiber eller falmende farver.
Renseriet renser/vasker efter foreskrifterne i varen og følger producentens plejeanvisning.
Såfremt man selv havde kunne behandle sine varer hjemme vil der også være mulighed for at ovensående kunne være sket.
Det står der i den SMS du modtager ved indlevering.
Det mest tåbelige svar på en reklamation jeg har hørt - jeg ville selvfølgelig vinde en retsag men orker det ikke for de småpenge. Bliv langt væk fra det firma.
Meget lang tid tid om at få penge…
Meget lang tid tid om at få penge tilbage efter en mislykket reparation. Det er åbenbart kun chefen, der kan give penge tilbage, og han er på ferie.
Personalet virker ligeglade.
Elendig service og inkompetente medarbejdere
Havde to blazere, som jeg skulle få lavet knapper på, og to bukser som skulle lægges op og gøres smallere i fodvidden. De sagde, at de kunne gøre det hele klar en uge efter.
En uge efter fik jeg SMS, om at mit tøj var klar, men da jeg gik derned var er intet af det lavet. Når jeg gjorde dem opmærksom på det og viste dem de noterede mål for tøjet, før det var lavet, kunne de godt se, at de ikke havde rørt ved det. De sagde, at de vil gøre det klar om en uge igen.
En uge efter igen fik jeg besked på, at det var klar, og da jeg gik derned, havde de kun lavet én ud af fire ting. Fik at vide, at de har haft travlt, og at jeg skal komme igen om en uge. Vi har alle travlt, og hvis man ikke kan holde en aftale, skal man lade være med at lave det, men fair nok.
En uge efter igen og igen tog jeg derned igen, og denne gang havde de endelig lavet tøjet, men ikke som aftalt, så der ville gå en uge mere, før det var klar.
En uge efter tog jeg derhen for fjerde gang, og den her gang var det lavet. Dog fik jeg attitude fra en af medarbejderne, som ikke kunne forstå min utilfredshed på trods af, at jeg var meget tålmodig, venlig og professionel i hele den her proces. Faktisk var jeg for tolerant overfor dem, når jeg tænker tilbage på det.
Det tog fire besøg, hvor jeg skulle køre frem og tilbage til dem, og over en måned at få lavet nogle simple ting, som kun skulle tage en uge at lave.
Konklusion: Medarbejderne forstår ikke simple budskaber, de er inkompetente, de kender ikke til kundeservice, og man kan ikke stole på Strauss. Kan IKKE anbefales.
Ødelagt konfirmationskjole
Min datters konfirmationskjole skulle lægges lidt ind og syes op fortil. Vi gik til Strauss 14 dage inden dagen, og fik en fin betjening. Der blev lavet en tegning og vi fik forventningsafstemt hvad der skulle gøres. Underskørtet skulle beholde sin længde, men blondeskørtet skulle lægges 5 cm op fortil og beholde længden bagpå. Vi betaler på forhånd. 900kr.
En uge efter, får jeg en sms om at jeg skal kontakte skrædderiet, da de er i tvivl om hvad der skal laves på kjolen. Jeg ringer op, og damen som skal lave kjolen, siger at hun jo ikke kan lægge blonden op, uden at ødelægge blondekanten. Her bliver jeg lidt forskrækket, for vi aftalte klart og tydeligt, at blonden skulle lægges op fra livet - ikke fra kanten! Jeg siger at der skulle ligge en tegning og beskrivelse, som hun dog ikke kan finde, men siger at den skal de nok finde. Dog kan de ikke nå at blive færdige til den aftalte tid, og vi kan først hente kjolen to dage inden konfirmationen.
Da vi skal hente kjolen og min datter prøver den, bliver vi chokerede. Kjolen er blevet vanvittigt kort! Underskørtet, som i forvejen var kort, er blevet lagt 5 cm op. Og blondeskørtet at blevet mere end 10 cm kortere - hele vejen rundt!
Der er to dage til konfirmationen og vi er ret frustrerede og stressede. De tilbyder at forlænge underskørtet, og lover at man ikke vil kunne se det. Vi kan hente kjolen igen dagen efter.
Da vi får kjolen igen, er det meget tydeligt hvor underskørtet er forlænget - farven på stoffet er ikke engang den samme. På dette tidspunkt er der ikke så meget at gøre. Min datter må tage kjolen på, selvom hun tydeligt føler sig utilpas, og så snart vi tager hjem, tager en skjorte ud over kjolen. På alle fotos ses lappeløsningen på skørtet tydeligt.
Jeg kontakter Strauss pr mail, som lover at vende tilbage efter møde med butikken. Herefter hører jeg ikke mere, før jeg igen rykker pr. mail.
De prøver at ringe fra butikken, hvilket jeg desværre ikke har mulighed for at besvare, da jeg selv står i butik og ikke har tlf på mig. Jeg kigger forbi butikken, men den eneste jeg kan tale med, er på ferie. Nu er det lykkedes mig at få fat i vedkommende, og hun påstår nu at de har gjort som vi har aftalt, og at de som kompensation vil sy et nyt underskørt i, hvis det er fordi vi skal sælge kjolen.
Men hvad i alverden skal jeg bruge det til? Skaden er jo sket. Kjolen og hvad den betød på konfirmationsdagen er ødelagt, og vi har endda betalt næsten 1000kr for det! Desværre kan jeg ikke vedhæfte fotos her, men dem har jeg sendt til Strauss.
Håber på at de kommer til fornuft med en ordentlig kompensation.
Elendig service
Elendig service. Reperation levede ikke op til forventet og uvenlig betjening. Jeg ville vælge et andet sted at få repareret mit tøj
KØBENHAVN Løvstræde 8
Indleverede en skjorte fra Paul Smith til 2850kr der havde et lille hul ved siden af brystlommen. Der blevet gjort opmærksom på ved indlevering at de IKKE måtte trække stoffet ind over til lommen!
Jeg afhenter skjorten lørdag d.15/6 som aftalt og konstatere så de alligevel har trukket stoffet ind over og syet det til lommen!???
Hvilket så har resulteret i at det har trukket knappe linjen indad og lavet 2 folder over og under brystlommen SAMT lavet et anerledes udtryk i syningen omkring lommen!
Det er katastrofalt dårligt lavet og under al kritik. Det havde været pænere at beholde det lille hul frem for den løsning som jeg skulle betale 100kr for og kunne havde syet selv.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.