Storgaard Biler A/S Bewertungen 260

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra Fyn har jeg lige hentet min nye bil hos Storgaard Biler. Fra første telefonsamtale, over div. prøveture, handel og aflevering har jeg kun følt mig rigtig tryk og godt behandlet. Lasse, som jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Altid løsningsorienteret og god kommunikation. Det udførte arbejde er til UG som altid. Uanset hvem man får fat på når man ringer, så er vedkommende altid venlig og høflig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet der igennem de sidste 20 år, købt 4 nye biler og 3 brugte Altid rigtig god service, pålidelige og kompetente medarbejdere som man føler sig tryg ved Vi har altid fået den bedste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super modtagelse af Tommy på værkstedet, aftalte 30.000 km. service samt eftermontering af Seat full link. Modtog video med oplysning om bilens stand bremser, dæk m.m. med oplysning om evt. ekstra til... Mehr ansehen

1. Autohändler

Vom Unternehmen geschrieben

Storgaard Biler er en solid og erfaren bilforretning, der har været en del af autobranchen siden 1989. Siden da har vi hjulpet tusindvis af kunder med at finde og finansiere netop deres drømmebil – uanset om det er en praktisk hverdagsbil eller en mere eksklusiv model. Vi har tidligere været autoriseret forhandler af SEAT og Hyundai, og i dag har vi specialiseret os i nyere brugte biler – med særlig ekspertise inden for elbiler. Som en del af AutoPartner-kæden tilbyder vi professionel service og reparation af alle bilmærker – altid til rimelige priser. Har du brug for en nyere brugt bil, hjælp til skadesreparation, syn af din bil eller en totalklargøring? Så står vores erfarne team klar til at tage hånd om både dig og din bil. Du finder os på Ribevej 1 i Bramming – vi glæder os til at byde dig velkommen.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bedste oplevelse

Fra Fyn har jeg lige hentet min nye bil hos Storgaard Biler.
Lasse, som jeg handlede med, virkede som han havde al tid i verden, til at sætte mig ind i min ny el bils funktioner.
Jeg kører gerne til Bramming fra Sydfyn næste gang jeg skal handle bil. For aldrig er jeg blevet så godt behandlet.

10. April 2026

Fantastisk service

Man får altid yderst kompetent råd og vejledning. Fleksible og hurtige løsninger.
Man bliver altid mødt med smil og venlighed af Tommy og Michael.

10. Februar 2026

God service og information

God service og information da jeg afleverede bilen. Jeg fik en besked, så snart bilen var færdig og jeg fik en kode til en nøgleboks, så jeg kunne hente bilnøglen og bilen, når jeg havde mulighed for det. Dejligt med fleksibel afhentning, så man ikke skal hænge i en klokkestreng.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionel handel hele vejen…

Super professionel handel hele vejen igennem. Jeg fik en god pris på min bil og Jens leverede en super god handel på min nye bil. Helt vildt rart som ungt menneske at blive mødt på en ordentlig, voksen og respektfuld måde, hvor man ikke føler at sælgerne forsøger at snyde en.
Det er ikke sidste gang jeg handler ved Storgaard Biler!

6. November 2025

Service!!

Manglede vinterhjul til Skoda Elroq. Ringede til lagerchef Bo Sylvester og bad ham finde et sæt; ikke absolut med mærkelogo. Fik dem monteret i går, hvor jeg så dem for første gang. Fantastisk farvematch og fin pris. Altid service i top i firmaet! Vh Hans P

27. Oktober 2025

Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været kunde i 10 år hos Storgaard biler. Jeg møder ALTID venligt og imødekommende personale og jeg får altid en go oplevelse uanset om det gælder hjulskift, efterspænding eller service af min bil. 5 stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige købt en bil hos Storgaard Biler og hele processen har været gnidningsfri og med super god service!

Vi underskrev aftale om køb inden vi havde set og kørt bilen inden, men netop pga. den høje tillid vi følte i processen endte vi med at gøre det. Og vi blev bare bekræftet i at det var det rigtige at gøre, da vi kom frem og fik udleveret vores bil. Tak for en dejlig bil og en dejlig oplevelse! ☺️

3. Oktober 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har handlet der igennem de sidste 20 år, købt 4 nye biler og 3 brugte

Vi har altid fået den bedste vejledning ifm køb men også de årlige service på værkstedet
De får vores bedste anbefaling

31. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr