Stofmøllen Bewertungen 470

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hurtig levering, får altid besked hvis der noget i retsorde, billeder på hjemme sidesvare altid overens med det man modtager og så det bare super kvalitet. Ville dog ønske man kunne søg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være. Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst servi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Normalt kommer der en mail, når der mangler noget i din ordre, i det her tilfælde var der ikke den mængde stof, jeg havde bestilt. Jeg bliver ringet op og fik mulighed for at ændre min ordre, men... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opdateret! Super hæderligt firma som virkelig vil kunderne det bedste. Kontaktede mig og undskyldte for min ærgerlige oplevelse. Refunderede derefter hele beløbet. ------------------------ St... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Stoffgeschäft
  2. Bastelgeschäft
  3. Gardinengeschäft
  4. Stickereifachgeschäft
  5. Hobbygeschäft
  6. Strickerei

Vom Unternehmen geschrieben

Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Perfekt forløb

Selve bestillingen var let og varen blev afsendt og leveret indenfor 2 dage. Varen var solidt pakket ind. Vi handler der gerne igen.

30. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ELENDIG KUNDESERVICE

Havde bestilt 40 stofprøver på 5cm x 10 cm og betalt 400kr for dem. Kun 3 ud af de 40 var rent faktisk 5cm x 10. 37 stk var kun 3,5-4 cm og stofprøven kan jeg derfor ikke bruge.
Stofmøllen næster at refundere de 370kr, og de vil ikke sende mig nye i det korrekte mål, og de vil ikke tage dem retur som jeg har modtaget.
Kommer helt sikkert aldrig til at handle hos stofmøllen igen, og vil anbefale alle andre at holde sig væk. Der er absolut ingen kundeservice af nogen slags. Stofmøllen nægter at kompensere mig, og tilbyder heller ikke engang at mødes på halvvejen.

28. November 2025

Kære Pernille

Som beskrevet tydeligt på vores hjemmeside – og som jeg også har gjort opmærksom på i vores mailkorrespondance og telefonsamtale – klipper vi stofprøver i cirka 5 x 10 cm. Formålet med stofprøver er, at man kan se farverne og mærke kvaliteten, før man beslutter sig for at købe en større mængde.

Derfor varierer prøvernes form og mål en smule, og mange af de prøver, du har modtaget, er faktisk længere end 10 cm – nogle omkring 4 x 20 cm – hvilket giver mere stof at arbejde med i forhold til at vurdere farve og struktur, end hvis de var klippet præcis 5 x 10 cm.

På siden “Bestil stofprøver” står der desuden:
"Vi gør opmærksom på, at stofprøver ikke er tiltænkt til brug i projekter. De er en mulighed, vi tilbyder, så du kan mærke stoffet i virkeligheden og se farverne, før du køber en større mængde."

Derudover fremgår det direkte på knappen, du har bestilt fra:
"Stofprøve cirka 5 x 10 cm – 10 kr."
Netop derfor tilbyder vi ikke refundering eller ombytning, når prøverne leveres inden for det interval, der er angivet.

Jeg er ked af, hvis prøverne ikke kunne bruges til dit specifikke patchworkprojekt – men de er leveret i henhold til den beskrivelse, der fremgår på hjemmesiden.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Billede og vare matcher ikke.

Den bestil vare sammenlignet med billede var misledende.
Blev tilbudt refusion - og tak for det. Men det ender med at koste mere i fragt som jeg skal betale.

Produktet fejler intet. Blot irreterende at billederne ikke matcher produkter.

21. November 2025

Hej Alan

Jeg må ærligt sige, at jeg har svært ved at se, hvordan vores produktbeskrivelse skulle være misvisende. Varen er tydeligt beskrevet som “Ensfarvet skråbånd 20 mm – Bomuld”. På produktsiden vises der en kurv med ensfarvede skråbånd, og når man vælger en farvevariant, vises skråbåndet rullet ud – præcis som det også leveres.

Da du ringede til mig i formiddags, forklarede du, at du troede, du havde bestilt dannebrogsbånd, fordi det var det, du havde søgt på Google. Jeg forstår godt, hvis Google kan vise mange forskellige resultater, men der står ingen steder på vores produkt, at det skulle være dannebrogsbånd – og ingen af billederne viser noget, der ligner et dannebrogsmønster.

Vi tilbød dig naturligvis refusion, selvom fejlkøbet ikke skyldes os. At returforsendelsen koster fragt, er standard, når varen er leveret korrekt og uden fejl.

Jeg synes derfor, det er en uretfærdig anmeldelse, når både produktbilleder og -beskrivelse er helt præcise, og varen svarer til det, der er bestilt.

Produktsiden: https://stofmoellen.dk/produkt/20-mm-skraabaand-bomuld/

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en fantastisk butik

Det er en fantastisk butik, både fysisk og på nettet. Jeg er imponeret af det kæmpe udvalg de har. Det er alle former for stof og tilbehør, samt garn m.m.
Varerne er pakket med omhu og forsvarlig pakket til forsendelse. Det er hurtig levering.
Jeg er meget begejstret og har meget ros til Stofmøllen.31

31. Oktober 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg bestilte fire spoler af det samme…

Jeg bestilte fire spoler af det samme garn. Efter ikke at have hørt noget i mere end tre dage, ringede jeg, og de fortalte mig, at der kun var to tilgængelige. De to andre er forskellige, så nu har jeg tre forskellige produkter i fire spoler, hvilket ikke er godt. I telefonen fortalte de mig, at de havde sendt en e-mail, men jeg tjekkede alle mine e-mails og spam-mapper, og der var ingenting. Desværre kunne min workshop ikke finde sted som planlagt, fordi leveringen ikke ankom inden for de lovede 1-3 dage. Sikke en skam.

27. Oktober 2025

Hej Gabriela

Jeg er ked af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse – og jeg vil gerne uddybe forløbet, så der ikke opstår misforståelser.

Du lagde din ordre den 26/10/2025 kl. 22.22, og vi sendte dig en e-mail den 28/10/2025 kl. 17.58 med information om, at nogle af varerne desværre var i restordre. Jeg er ked af, hvis den mail ikke er nået frem til dig.

I vores telefonsamtale fortalte jeg, at vi kun havde 2 af den du ønskede og 1 ekstra af to andre i sort på lager. Da du ønskede levering hurtigst muligt og ikke ville vente på restordren, aftalte vi, at vi sendte de tre forskellige ruller samme dag. Som nævnt i telefonen refunderede vi også for den ene rulle som du fik uden beregning som kompensation for besværet.

Jeg ville naturligvis gerne have sendt fire ens ruller, men da det ikke var muligt fra lageret, gjorde vi vores bedste for at finde en løsning, der passede til dit behov.

Hvis der stadig er noget, vi kan hjælpe dig med, er du meget velkommen til at kontakte mig direkte.

Kom hurtigt

Kom hurtigt. Eneste men: pakkede den ikke fuldt ud ved modtagelse. Havde skrevet at det var en gave. Modtageren fik så også prisen på varen med i gaven 😅

30. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr