Havde bestilt 2 tekstplader på hjemmesiden. Synes egentlig det var ligetil. Der var angivelse af størrelse på teksten og jeg havde fået det stillet op så det så "pænt" ud til et stempel. Preview var l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg havde afleveret en halv sløj bestilling, hvor jeg havde valgte et forkert stempel i forhold til udnyttelse af plads. Stempelfabrik ringede mig op samme dag, rådgav og anviste en bedre løsn... Mehr ansehen
Jeg bestilte et stempel med logo og fik en kvittering på e-mail, hvor jeg kunne downloade det bestilte, se hvordan det så ud. Det så fint ud, men da jeg modtog selve stemplet sad logoet helt skævt. Je... Mehr ansehen
Vil du have en personlig skideballe på mail så bestil her… Ikke nemt af få designet til at passe med str. Fik bestilt to forskellige str på stempel og puden, og blev gjort opmærksom på det, men fik i... Mehr ansehen
Stempelfabrik.dk
Krydderivej 8, 4. 2, 2610, RØDOVRE, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Titlen beskriver situationen!
Når den nye tekstplade og farvepude afprøves, er det førset indtryk OK!
MEN, som tiden går, spredes blækket så det ser ud som om den er tværet ud!
Det ser ikke godt ud!

Antwort von STEMPELFABRIK.DK
Bestilte og fik leveret meget hurtigt. Fin information om handelen.
Sådan skal det gøres.
Fin hurtig service og fine priser - er fint tilfreds
Gode produkter, gode priser, hurtig forsendelse.
Nemt at få fat i supporten vedr afklaring af produktspørgsmål. Hurtig levering. Nem hjemmeside at finde rundt på.
Jeg bestilte et stempel og modtog det næste dag. Super service.
Havde først lidt problemer med at vælge på hjemmesiden og skrev en besked. De skrev, at jeg blot kunne ringe og det gjorde jeg og fik fin guidance. Kan bestemt anbefale dem.
Bestilte stempler om tirsdagen og modtog dem med post torsdag så det kan man kalde hurtig spedition. Jeg fik hele tiden info om hvor langt ordren var og mail da varerne blev afsendt. Jeg valgte 2600 Green Line stempler og det er en god kvalitet, og prisen var helt i bund. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang jeg skal bruge stempler. Thumps Up
Jeg oplever at der er en god service hos Stempelfabrik.dk. Jeg har aldrig bestilt ved dem før, og skulle have et stempel hvorpå der også skulle være et logo. Rigtig fin mail korrespondance, så jeg fik sendt det rigtige af afsted.
det var en fin oplevelse at handle med stempelfabrikken helt enkel bestilling, samt hurtig og præcis levering. Det kan alle vist finde ud af, prisen var også ok
Det var nemt og hurtig levering. Jeg var ikke særlig god til at finde rundt på hjemmesiden, men fik god og effektiv hjælp.
lidt svært at udtale sig om da vi stadig ikke har modtaget så skal vis ha fat i dem

Antwort von STEMPELFABRIK.DK
Stempelfabrik.dk producer og levere nemt og hurtigt.
Bestilte et stempel med grafik ud fra uploaded PDF.
Fik de to stempler med ekstra stempelpuder i løbet af 3 dage. Dette inklusiv det fact at bestillingen blev foretaget sent tirsdag, og havde dem allerede fredag.
Vi fik god vejledning og fantastisk god service da vi havde lavet en fejlbestilling.
Jeg bestilte de ting jeg skulle bruge på nettet, næste dag modtog jeg pakken, den er da hurtig service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.