Steen & Strøm Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligere kundeservice skal man lede…

Dårligere kundeservice skal man lede længe efter.
Har skrevet flere mails til dem med at jeg gerne vil have refunderet et gavekort. Har fået et svar hvor de påstår de ikke har modtaget min mail. Sendte alt igen og her 10 dage senere har jeg stadig ikke fået svar. Første mail skrev jeg 17 januar.

25. Februar 2026

Køb ikke herfra

Køb ikke herfra! Det er snyd. Jeg bestilte et gavekort for over en måned siden (700 kr.) og har aldrig modtaget noget. De svarer ikke engang på henvendelser. Hold jer langt væk – de tager bare pengene!

2. Oktober 2025

Snyd med gavekort

Har et gavekort jeg skulle have refunderet. Firmaet har dog ikke basvaret mine 3 mails, hvoraf den første bliv sendt for 9 dage siden (og kundeservice beder mig blot om at skrive til den samme mail), på trods af at jeg blev lovet d. 9/2 at de ville ringe mig op.
Tag ikke chancen med Steen & Strøm - Giv kontanter i stedet, spar stressen og undgå at de snyder dig.

9. Februar 2025

Ulovlig anklage

I dag da jeg har vært på min vei ut, ble jeg plotselig stoppet av en vekter. Helt uventet har han anklaget meg...i bitikktyveriet , som sa han har skjedd ..en måned siden. Antakelig...))))
Jeg har benektet hele tiden og sa at jeg har alle kvitteringa og bankkort med betalinger som en bevis.
Da pakrevde jeg a vise meg videopptaket ummidelbart, røpte han en annen vekter. Han sa at må skrevet en
klage til butikks ledelsen..)
Laterlig og trist pga er jeg en kunde siden 1997 da har vært Estetique på 1 etasjen og aldri fikk slike skitne anklager som nå.
Jeg skal gi denne saken videre utvikling pga ulovlig og ubegrunnet alvorlig anklage mot meg.

20. Juli 2024

generelt uinteressert personale

generelt uinteressert personale, spesielt i første etasje. en som heter Nona, var meget uhøflig mot meg. Påstå at jeg tok på en sminkebørste som allerede var åpen på et rotete salgsbord. hun vil ikke be om unnskyldning og nektet å finne en daglig leder. Jeg har virkelig ikke lyst til å gå inn på det stedet igjen som jeg shoppet i mange år.

21. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling og service

God behandling og service
1. Gavekortet ankom ret hurtigt med posten.
2. Det var mig der kom til at smide det væk ved en fejl.
3. God mail korrespondance med firmaet og en løsning på problemet.
4. Hentede et nyt gavekort uden problemer.
Tak for god behandling :)

30. Dezember 2023

Fup firma!

Ikke en eneste stjerne værd! De har trukket penge fra min konto, men jeg har her efter 14 dage stadig ikke modtaget gavekortene! Man kan ikke komme i kontakt med dem. Ringer man til det nummer der står på deres hjemmeside eller den mail man modtager, får man bare at vide at de ikke har noget med det at gøre og at man skal sende en mail. Det er gjort, men den er d.d. ikke besvaret.

Det er et fup firma. Hold jer langt væk!

6. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En stjerne burde de ikke engang kunne…

En stjerne burde de ikke engang kunne få! Jeg havde et voncher/gavekort, som jeg ikke har kunne indløse inden de 6 måneder, og pludselig virker det ikke mere. 500kr lige ned i deres lomme. Jeg har prøvet i et halv år at få kontakt til dem over deres mail og først da jeg selv henviser mig til dem i Bruuns Galleri og får en medarbejder til at kontakte dem svare de mig. Simpelthen for ring!

1. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik til jul 2021 en Voucher til fields som…

Fik til jul 2021 en Voucher til fields som skulle ombyttes til gavekort, og her bemærkede jeg at det skulle ombyttes til et gavekort inden for 6mdr. Som jeg først fik opdaget i August 2022.
Kontaktede telefonisk deres kundeservice for at høre om jeg kunne nå at ombytte endnu, her fik jeg svar på jeg skulle sende dem en mail.
Nu har jeg flere gange skrevet til dem på mail uden at få svar, og kundeservice oplyser hver gang jeg skal sende dem en mail.
Super dårlig service.

13. Oktober 2022

Very unprofessional company

Awful attitude. We had a business meeting and it seemed all was good, we were promised to be contacted in 2 weeks, but they completely disappeared, ignored calls and emails. Wasted our time.
Very unprofessional.
More specifically Hechmann Morten was our contact person

18. Juli 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kører centrene ned med ågerpriser i husleje

City 2 er skoleeksemplet ..og her blev de også fjernet fra bestillingen!

Dette center havde i starten af 90'erne, store vigtige dagligvarebutikker, et utal af kendte mærkevare-butikker, samt adskillige specialbutikker og underholdningsfaciliteter.
Med andre ord - opskriften på det perfekte center, der trak kunder fra hele oplandet!.

Steen & Strøm har fejlet på adskillige punkter!
1) Først da både Fields og Waves står funklende nye/nyrenoverede, falder det dem ind, at "måske også city 2 skulle opdateres en smule"??!
Her reagerer de alligevel så langsom, at hele kundegrundlaget begynder at smuldre for butikkerne - det hele kan jo også findes i Fields/Waves ..men er bare et meget federe sted at handle ind!

2) Da Steen & Strøm så endelig begynder at gøre noget(meget lidt, 10 år for sent igang og desværre var mange af deres tiltag og idéer totalt forfejlede) og den pris som butiksindehaverne begyndte at frygte, de ville komme til at betale for disse(for dem) komplet ligegyldige tiltag, blev til fulde indfriet af Steen & Strøm!
Husleje-stigningerne kom efterfølgende rullende i en lind 'strøm' og som start, var det de små butikker der gik nedenom og hjem og de der overlevede, valgte en efter en, at flytte ned på hovedgaden, eller til andre mindre pristunge lokaler.
Da de store butikker gjorde indvendinger, over de afsindige huslejestigninger(i million-klassen!), holdt Steen & Strøm stædigt fast i de forhøjede priser ...med den konsekvens, at de alle(først Magasin, så EL-Giganten, så Bauhause og efterfølgende Kvickly Extra), valgte at flytte ud.

Til dette kan tilføjes(bare for at få en forståelse af galskabens omfang!)
At både Bauhause og Kvickly, efterfølgende kar købt egen grund og bygget egne(Bauhause, til landets næststørste Bauhause!) butikker og lagerlokaler ...men sidder alligevel BILLIGERE i det totalt set, end da de sloges med Steen & Strøm om det horrible leje-niveau!!

Idag Steen & Strøm fyret som administrator og vi er efterladt med følgerne af deres inkompetance - et halvtomt center, hvor resten af butikkerne kan se den pulje, der skulle gøre deres center mere indbydende/attraktivt ..er opbrugt! - der er idag ikke længere nogen midler tilbage af betydning, til at rette op på følgevirkningerne fra Steen & Strøm's "horrible, kontinuerlige fejlvurderinger".
Folk har efterhånden mistet troen på, at det center nogensinde, vil tilbage-erobre den centrale position det havde i 80'erne, 90'erne og indtil midten af 00'erne.

Jeg ville anbefale alle centre, at gå uden om denne administrator.
City 2 blev "lærepengene" - lad være med at give dem råderum - de slagter bare guldgåsen i deres grådighed!

1. Juni 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr