Har igennem mange år købt træpiller hos Stampemøllen, og været meget tilfreds..... Men nu er kvaliteten faldet ...... Både de 6 og 8 millimeter vi har modtaget denne gang, efterlader slagger, i stor... Mehr ansehen
desværre danner de så meget slagger, at pille ovnen skal renses grundigt hver dag, samt skorstens røret fra ovnen skal rense jævnligt, for slagger, desuden skal jeg bruge en flere kg for end det der h... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Stampemøllen er træpiller direkte til dig. Vi leverer træpiller i høj kvalitet fra eget savværk. Høj brændværdi og ingen slagger.
Das haben sich andere Leute angesehen
Produktet er ok
Produktet er ok, det samme er leveringen, men hvor er det øv at de har en telefon dame som ikke har skyggen af venlig service, og yder den mest ubehøvlet service, man skal lede længe efter. Jeg ville klart overveje en udskiftning i den stol
desværre danner de så meget slagger
desværre danner de så meget slagger, at pille ovnen skal renses grundigt hver dag, samt skorstens røret fra ovnen skal rense jævnligt, for slagger, desuden skal jeg bruge en flere kg for end det der har været normalt
Træpille: OK - Smuld: dumpekarakter
Selve træpiller er som sådan OK. Men oplever simpelthen ALT FOR MEGET SMULD og støv. Min fotoføler er dækket efter 2 dages kørsel.. dette er aldrig sket trods flere forskellige piller. Selv den ringeste pille jeg har prøvet var bedre sigtet..
unacceptable drop in quality
My Windhager pellet burner has in recent months begun to require more and more cleaning. It has pumped foul smelling putrid week old wet ashtray like smells into the house and acrid smoke billowing out of the chimney - much to the consternation of our neighbours. We can't sleep downstairs anymore as we wake up smelling like we slept next to a bunch of burning wet logs and end up with a sore throat and itching eyes. In the last 3 days the burner has tripped out the electricity to the entire house in ignition phase. Conteq (the only pellet burner technicians left it seems) came today to try and fix the problem. The Conteq technician was categorical in his diagnosis of the problem: VERY BAD QUALITY WOOD PELLETS. He was in no doubt that the recent deliveries of wood pellets from stampemøllen were so below par that they had actively damaged the 'brandskovl' and caused the burner to overheat so drastically that it cuts out the electric up to 4 times daily. It will cost me upwards of 4.000 kr to fix the burner. It's simply NOT acceptable. In the meantime I have a half pallet of useless pellets and I need to invest in better ones... if they can be found! EXTREMELY IRRITATING AND FRUSTRATING SITUATION.
Endnu engang dårlig købsoplevelse
Dette er ikke første gang, at jeg her på Trustpilot laver en anmeldelse af Stampemøllen og i lighed med sidste gang, så må jeg desværre give dumpekarakterer. Ikke på grund af kvaliteten på træpillerne, som er god, men på grund af den ikke eksisterende kundeservice og problemer med logistikken.
Jeg bestilte træpiller d. 20. marts og fik mail d. 26. marts om, at ordren var klar til levering og ville blive leveret om to hverdage. Grundet Påske vil det sige tirsdag d. 2. april. Jeg tog en feriedag for at være hjemme til at tage imod pillerne, men forgæves. Pillerne blev først leveret 4. april.
Jeg skrev til stampemøllen d. 3. april og de gjorde ikke engang den ulejlighed at svare mig på min henvendelse. I stedet videresendte de den til transportøren.
Jeg har bestilt for sidste gang hos Stampemøllen og kan på ingen måde anbefale andre at handle her. Det giver anledning til for mange ærgrelser - i hvert fald for mig.
Super produkter og service
Har benyttet firmaets HD 6mm træpiller gennem de sidste 3 år. Fantastisk god kvalitet, solid indpakning, smuldrer ikke, meget lidt eller helt normalt aske i fyret. Skorstensfejeren også fuldt tilfreds med sodmængderne ved 1/2 årlige rensninger.
Ved kontakt til kundeservice altid mødt med venlig, præcis og korrekt information. Ligeledes har leveringen altid været som bestilt og oplyst. Besked om levering typisk/minimum 2 hverdage på forhånd også god service.
Måske ikke umiddelbart de billigste træpiller på markedet, men med priser inkl. fragt/paller, ensartet og høj kvalitet, god service og nem bestilling, ja så er deres priser nok slet ikke så dyre trods alt.
Ovenstående taget i betragtning så kan jeg bestemt anbefale firmaet og deres træpiller.
De bedste piller jeg har haft
De bedste piller jeg har haft. Jeg kan ikke se smuld overhovedet. Der er meget mindre aske end med de 5 ulige piller jeg har prøvet inden. Så tilfreds også med at de har 10 kg poser. De kom til aftalt tid. Dog var det bedre om de havde en anden, lavere truck. Og en lidt mere glad og serviceminded sjåfør.
Elendig kvalitet…
Har brugt Stampemøllens træpiller gennem snart 7 år. Har aldrig haft problemer før nu. De sidste 5 paller har været af den dårligste kvalitet jeg nogensinde har set. Brænderen slagger til og skal renses min. En gang i døgnet. Aldrig nogensinde mere træpiller derfra….
Elendig kvalitet
Første og sidste gang jeg køber træpiller hos stampemøllen. De stopper brændkammeret hvis du ikke rengør 2 gange om dagen de sviner og har dårlig brændværdi.
Mørke piller som er dårlig kvalitet. Så heller give lidt mere og få bedre kvalitet.
Fik en palle
Fik en palle, men er nød til at bruge foderkridt for brændeskålen lukker tæt af brun slagger da der er for meget bark i den forsending jeg fik i oktober.
Blev nød til at bruge dem da træpiller ikke ligefrem er billige. Så det bliver daglig rengøring i år.
GOD LEVERING DÅRLIG KVALITET.Jeg har igennem de sidste 10 år købt…
Jeg har igennem de sidste 10 år købt mine piller hos stampemøllen. Jeg giver dem tre stjerner for altid god levering. I den svære tid med piller fik jeg mail fra dem med tilbud da jeg har været kunde i mange år. Jeg må dog sige at kvaliteten er faldet drastisk over de sidste tre år. Pillerne bliver mørkere og mørkere, det resultere i at brændeovnen tit ikke starter når den skal. Og skålen er stoppet med slagger. Prisen stemmer ikke overens med kvaliteten. Jeg købte en palle heathlet fra nordic woods, en dyr omgang men der kom en palle med helt ensfarvede velduftende piller. Der er ingen slagger og brændeovnen starter hver gang.
Træpiller
Havde bestilt træpiller i sommers. Efter nogle måneder begynder fyret at drille, vi forsøger at rense fyret og har også servicemand ude flere gange, han må til sidst give op. Med den konsekvens at alle 8 m3 piller skal ud af siloen igen. Jeg reklamerer til Stampemøllen med fotos, som afviser reklamationen med at der er gået for lang tid siden leveringen. De er ikke til at hugge og stikke i. Dårlig oplevelse at der ikke bliver taget ansvar for en diskutabel kvalitet af træpiller! Servicemanden fortalte at problemet er når pillerne bliver blæst ind så bliver det til savsmuld når kvaliteten ikke er god nok.
En eminent oplevelse 👍 fik en mail at…
En eminent oplevelse 👍 fik en mail at der ville gå 2 hverdage (lø -sø & helligdage ville blive “lagt på”) altså mandag. Jeg fik leveret kr. Himmelfartsdag, af en fantastisk chauffør. Han ydede mere end jeg forventede. Han kørte 150m op af min indkørsel og leverede pillerne kun 3m fra. Min bagdør. Fantastisk service og en yderst kompetent medarbejder med et stort smil og alverdens tid .. til mig. Tak . Kan kun anbefale jer, og ikke mindst jeres chauffør 🤩 Det er ikke sidste gang jeg bestiller piller hos jer
De får kun 3 stjerner grundet deres…
De får kun 3 stjerner grundet deres kvalitet. nu er pillerne steget voldsomt i pris til 2400 kr pr palle. så får man en mail i sidste uge om at nu har de sat restreaktioner på hvor mange man må købe, fair nok tænkte jeg. og nåååå ja så hæver de prisen 400 kr yderligere. Så kære stampemøllen der mistede i lige en kunde.
Jeg har købt træpiller gennem…
Jeg har købt træpiller gennem stampemøllen igennem mange år og været godt tilfreds med kvaliteten af pillerne.
for ca. 6 måneder siden købte jeg 7 paller a 1899 dkk. pr. stk.
I dag har jeg så bestilt 4 paller a 2499 dkk.
600 dkk dyrer (31%) end for ca 6 måneder siden.
Det er KLAMT at STAMPEMØLLEN skal skumme fløden af energistigninger på el olie og gas, til trods for at material og produktionspriserne er steget minimalt i forhold til produktionen af træpiller.
Er dette Stampemøllens forretningsmetode for fremadrettet, så er jeg ikke sikker på at de er vores fremtidige leverandør af træpiller ....
STAMPEMØLLEN - SKAM JER !!!!!!
Ingen problemer, og hurtig betjening.
Vi hentede selv vores 22 paller træpiller på deres lager i Tyskland i lastbil, og der var ingen problemer overhovedet. Han læssede det med det samme, og vi har ikke oplevet slagger eller andet. Rigtig fine træpiller, og fine priser.
Dårlig levering fra deres vognmand
Træpillerne er ok, de slagger lidt med ellers ikke dårlige.
Men leveringen er blevet dårligt, men betaler en lidt højere pris pr palle end andre steder, for at de så køre dine paller ind i garage eller stiller dem hvor man vil have det. Har nu 2 gange oplevet at mine 2 paller bare bliver stillet midt i indkørslen uden at de kontakter mig pr mobil som aftalt, de ringer heller ikke på døren selv om jeg er hjemme og bare skal gå ud og åbne porten til garagen. Første gang dette skete hjalp kundeservice med at kontakte vognmanden så jeg fik mine paller kørt ind. Denne gang skrev de bare tilbage at de skulle bruge yderlige oplysninger, som de fik med det samme og så hørte jeg aldrig fra dem igen. Måtte selv slæbe de 2 paller ind.
Sække med træpiller som er åbne i bunden
Jeg har modtaget for første gang en Palle træpiller fra Stampemøllen, godt nok leveret fra en forhandler af varen, jeg har klaget over det men ikke hørt noget, derfor skriver jeg her hos den ansvarlige af produktet.
Det skal siges at min nabo har samme problem altsammen fra samme firma og leverandør.
Over halvdelen af poserne er åbne i bunden og kan derved suge fugt, det er utroligt besværligt at tage dem fra pallen uden de render ud af posen, så der er en del løse træpiller under Pallen.
Jeg overvejer i den grad at finde et andet firma.mærke næste gang jeg skal have piller, for ikke at skulle håndterer åbne sække igen.
Jeg har bestilt herfra et par gange nu…
Jeg har bestilt herfra et par gange nu og begge gange er levering sket uden komplikationer. Er meget tilfreds med træ pillerne også.
Homogene piller og god service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.