Spywarefri Shop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun haft gode oplevelser med spywarefri shop og deres fremragende forum.Der er altid hjælp at hente,hvis der skulle være problemer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Programfornyelsen af Eset gik nemt og smertefrit. Har altid været meget tilfreds med Spywarefri. Blev dog lidt forvirret, da jeg på min konto så, at et firma med navnet Capital Software havde hævet på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Licensfornyelse til antivirus bestilt, betalt og leveret indenfor 1 time. Selvom det er en "ren" nethandel i dette tilfælde, er det gancke hurtigt. Den nye licens blev sendt (mailet) sammen med v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har gennem flere år handlet Kaspersky antivirus hos Spywarefri Shop. De gange jeg har haft brug for support har jeg oplevet noget, der desværre efterhånden hører til sjældenheder, nemlig fantastisk... Mehr ansehen

1. Softwareunternehmen
  2. Softwarehändler
  3. Softwareanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Spywarefri tilbyder en udvalgt samling af sikkerhedsprogrammer til din computer. Undgå ventetiden hos lægen - køb dine vacciner her hos os. Vi yder den service, de andre tale om.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altid god hurtig betjening

Jeg har lige købt KIS 2010 til en pc i 2 år.Som sædvanlig var licensen klar dagen efter jeg havde overført pengene.Prisen er også helt fin,så der er ikke rigtig noget at sætte fingene på.
Tak Spywarefri.

10. Januar 2010

Leon Dahl

Jeg har lige købt en sikkerhedspakke hos spywarefri-shop.dk og det er hurtig
levering + supergod brugerbedømmelse af produktet,god detaljeret beskrivelse
der ser ud til at være realistisk.Rigtig godt.

27. Oktober 2009

Fremragende service og kvalitetsprogrammer

Jeg har handlet hos Spywarefri Shop igennem mange år.
Der sælges kun gennemtestede kvalitets programmer til computere.
Aldrig har der været et eneste problem af nogen art.Det er dygtige fagfolk der kender varen, og er i stand til at yde højt kvalificeret teknisk support.
Lynhurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale Spywarefri Shop til enhver computerbruger.

19. Oktober 2009

ALDRIG PROBLEMER!

Jeg har gennem tiden købt flere softwareprogrammer, og har aldrig oplevet problemer.
Er man i tvivl om noget, ringer man bare, og man får en yderst effektiv service!

7. Oktober 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service som altid. :o)

Som sædvanlig fungerer hjemmesiden fint, det er nemt at bestille og at betale. Og varerne leveres elektronisk efter kun et øjeblik. Service og hjælpefunktioner er meget velfungerende. Kan kun anbefales.

24. September 2009

Hurtig og problemfri handel

For tredje gang har jeg købt Kaspersky antivirus-programmet hos Spywarefri-shoppen og for tredje gang har jeg oplevet, at handlen er 100 % iorden: Hurtig og problemfri levering.

3. August 2009

Et eksempel til efterfølgelse

Spywarefri har nu igennem 3 år været leverandør af sikkerhedsprodukter til familiens tre computere. Vi har altid haft en oplevelse af, at vi bliver taget alvorligt - på trods af måske dumme spørgsmål - og produkterne vi får leveret, er ikke bare helt i top men også til en absolut konkurrencedygtig pris.

Lægger man dertil en meget nem og brugervenlig brugerflade, samt absolut hurtig levering og efterfølgende support, er der blot tilbage at give topkarrakter!

18. Juni 2009

Seriøst uden bøvl

Nemt hurtigt og overskueligt. God vejlednig, og hurtig respons på henvendelser. Jeg er til dato ikke stødt på bedre.

10. Juni 2009

Super

Fornyede min licens til Kaspersky Internet Security, som jeg tidligere havde købt hos Spywarefri shop.
Yderst tilfredsstillende levering og anvisninger, og ikke mindst lynhurtigt.

3. Juni 2009

Bravo spywarefri.dk

Simpelthen super service.
Fornyede som gæst (uden log ind) min BullGuard licens.
Efter få min. fik jeg pr. e-mail koden til fornyelse af min licens.
I med nøglen og værsgo - BullGuard kontoen var opdateret.
Men ikke nok med det, så havde spywarefri-shoppen også det bedste tilbud.

29. April 2009

Superservice.

Alle sikkerhedsprogrammer køber jeg hos Spywarefri af den gode grund, det er hurtig service og ligeledes virkelig gode programmer.
Skulle man være så uheldig, at "løbe" ind i problemer vedr. købte programmer, er der altid virkelige dygtige eksperter til at hjælpe i deres eminente forum og ikke, at forglemme dygtige brugere.

Mvh. Verner Enghave Christiansen.

8. April 2009

Eminent betjening

Dette er det bedste jeg længe har prøvet mht programmer. Jeg bestilte Bullguard som gæst (uden login og.l.)
Swup...-5 min efter havde jeg koderne til fornyelse af licensen.
Ikke nok med det, så er det tilmed billigt.

16. März 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr