Vi fik leveret og opsat 4 kameraer af Spyman i 2024, og hele forløbet har været en virkelig god oplevelse. Alt blev installeret pænt og professionelt, og systemet fungerede fra dag ét. Da der sen... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Efter lidt dialog med Spyman, kom de med en kanon løsning på overvågning til mit private. Proff og seriøs montør, som klarede opgaven på få timer og som kunne guide mig i, hvor kameraerne ville... Mehr ansehen
I et par måneder var jeg næsten overbevist om, at mine sko, som stod foran hovedøren i opgangen, blev stjålet af én/nogen fra opgangen. Der var ikke tegn på indbrud i opgangen, så hvorfor skulle man... Mehr ansehen
Ringede ind med en række spørgsmål til en større IP netværksovervågnings løsning og fik kompetent vejledning retur. Fik samtidigt et rigtig godt tilbud og modtog præcis hvad jeg havde bestilt 3 dage s... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Størst i import af videoovervågning. Vi udfordre hele branchen. Vi holder fast i kvaliteten Prisgaranti på alle vores produkter. Prøv os! Vi tror på vores produkter. 3 års garanti på alle Digitale video optagere.
Kontaktinformationen
Peter Bangs Vej 153, 2000, Frederiksberg
- wassim@spyman.dk
- www.spyman.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
SPYMAN er SUPERMAN
Jeg har været selvstændig i mange år inden for elektronik branchen med nogle små opgaver af kamera overvågning opsætning osv.
Vi bestiller kamera, kabelruller, stik og adapter hos spyman, vi betaler, de levere uden besvær, ganske alm. Som andre.
MEN i dag blev jeg overbevist om Spyman er redder som Superman
De reddet min dag/kunde opgave, som i værste fald kunne ende med 2-3 dages forsinkelse = kunde utilfredshed.
Vi bestilte kabel rulle på 500 meter for et stykke tids siden.
Til vores nye kunde opgave manglede vi nogle adapter og stik, vi lavede vores bestilling i går aftes
I dag for nogle timer siden, inden pakken skulle sendes afsted, bliver jeg kontaktet af spyman og bliver gjort opmærksom på de stik jeg har bestilt ikke passer til den slags kabelrulle, jeg købte i sin tid.
Hold da op… det tager jeg hatten af for, at man gider gå ind på kundens tidligere bestillinger og ser om tingene nu passer til en vis grad. Fuld tilfreds samt min tillid til Spyman
Den bedste virksomhed at handle med er bare Spyman
Spyman har levet op til mere end mine forventninger. Servicen er i top. Jeg blev positivt overrasket at får min pakke mindre end 24 timer efter jeg havde bestilt, og varerne var som de skulle være. Spyman kan kun anbefalles 100%
Hvad gør en enkelt fejlleverance...
Helt igennem okay firma, fik dog forkert vare i første hug, men det blev hurtigt rettet. Telefonen bliver besvaret og servicen er god.
Lynhurtig levering og en flot service
Jeg købte en GSM alarm over nettet og modtog den med posten allerede dagen efter.
Alarmen var desværre ikke komplet og jeg sendte derfor straks en mail til spyman support. Få timer efter fik jeg svar, at der var en ny alarm på vej til mig vedlagt en pakkelabel til returnering af den anden. Også denne blev leveret med posten dagen efter.
Bedre service kan man ikke forvente.
Udsøgt service og imødekommende
God service og tid til rådgivning. Absolut gode priser.
Venlig, kompetent og hurtig service
I dette fortagen er mottoet tilsyneladende at alt kan lade sig gøre.
Priserne er fornuftig, produkterne er gode og servicen perfekt.
Hvad vil man mere ?
Perfekt
Købte to kulilte og gas alarmer over nettet. De ankom mindre end to dage senere, og lever helt op til mine forventninger. Kan absolut anbefale firmaet :-)
MVH Lone
Selvom jeg endte med ikke at købe produktet, fik jeg en fin og venlig behandling.
Jeg savnede imidlertid udførlige skriftlige informationer om opsætningen, da jeg absolut ikke er tekniker.
Super.
Hurtig og korrekt levering, kan ikke gøres bedre. Mvh, Hanne Jessen.
Rigtig god service
Bestilte nogle kuliltealarmer, de forkerte kom. Ringede og beklagede, næste dag kom de rigtige.
Fin service.
Super service
Købte en co2 / gas alarm som blev leveret 2 dage efter bestilling. Denne var dog defekt, så jeg mailede Spyman. Dagen efter var der svar om at en ny var på vej og den var her så dagen efter og fungerer perfekt.
Prisen var god, leveringstid hurtig og kundeservice i top.
Kan kun anbefales herfra

Lidt ærgeligt!
Har handlet hos spyman en del gange i forbindelse med mit erhverv.
Har på det seneste været ret uheldig med spyman, da jeg har fået sendt andre produkter end det jeg har bestilt. Har ringet og beklaget mig, og der er blevet lovet tilsendt de produkter som jeg bestilte! Uden held.
Så jeg måtte betale en tekniker som ikke kunne blive færdig med hans arbejde, pga manglende/forkerte dele. Jeg er selvfølgelig skide skuffet!
Men ellers udemærket produkter som virker som de skulle!
En god ide er at ringe til Spyman og bestille de produkter man skal bruge, og være enige om at det er de ting de sender.
Deres konkurent (Cinema shop.dk) ringer hvis de ikke har varene, og aftaler anden løsning til alles tilfredshed;-)

Fejllevering :-(
Jeg bestilte 5 VIDEO skilte til at sætte på indvendig side af mine vinduer, således at de blev kæbet på så videoovervågning vende udaf og var beskyttet må verjliget.
Fik leveret 5 skilte til at sætte udvendigt og kun klæbede på en side.
Kontaktede Spyman der erkendte de havde sendt de forkerte og ville straks sende 5 rigtige. De beklagede. 2 dage efter modtog jeg 5 skilte magen til de første !!!
Kontaktede igen Spyman, der lovede at nu skulle de nok sende de rigtige. Flemming måtte have tage forkert ige. Har ikke hørt fra dem siden .........
M V H
Anne-Dot Hertet
Fakt.nr: 4919
GO JUL

Antwort von Spyman
Ny kunde,kan derfor kun vurdere meget lidt
Har bestilt udstyr,men vendter grundet mangel på kameraer,så
meget tilfreds indtil viddere.
super hurtig respons
meget hurtig levering, desværre forkert vare, efter en mail tilbagemelding inden for 2 timer og rigtig vare fremsendes og modtages 2 dage efter, fin service, returnering af forkert vare var selvfølgelig uden omkostninger, kun +er herfra
claus
Fragt
Jeg bestilte et par bnc stik fra spyman.dk. Jeg betalte 75kr for fragt og får så leveret disse stik i et brev med 12kr i porto på.
Det synes jeg simpelthen er for lavt at synke. At tage ekstra pris for en vare i form af merporto er simpelthen til grin!

Fin service
Hurtig levering og præcist som det skulle være.
En ærlig forretnig, hvor kunderne kommer i første række
Jeg var nede og hente mine vare i de nye forretningslokaler og fik en super betjening. Til min overraskelse kunne ejeren huske mig da jeg købte et komplet anlæg til min institution for 8 år siden.
Det er en ærlig lille forretning - som konkurere mod de store selvskaber hvor kunderne kommer i anden række.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.