Familien bestilte græsk stor pakken, indhold ub samt kode kort til tablet brug. Usb virker fint, men kodekortet virker ikke og support finder en ny kode som heller ikke virker. Vi beder de sende... Mehr ansehen
Kan overhovedet ikke komme ind til kurset.
Unternehmen hat geantwortet
for lidt indhold til de penge
Flere falske 5 🌟 anmeldelser Trustpilot er underrettet, så tag det med et gran salt
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sådan handler vi 0 % gebyrpjat. Vi er en ren internetbutik, i sprogbutik.dk betaler du derfor kun varens pris - de anførte priser er inkl. moms. og forsendelse - her er INGEN ekspeditionsgebyrer, INGEN betalingskortgebyrer og INGEN forsendelsesomkostninger ved levering i Danmark. 99 % omgående levering. Bestil i dag og få dit kursus i morgen! Vi har kurserne på lager og sender samme dag vi modtager din bestilling (hverdage inden kl. 15 - levering med PostDanmark næste hverdag). 100 % sikkerhed for din betaling. Det er sikkert at handle i sprogbutik.dk da alle betalinger sker med kort og gennemføres via en krypteret SSL-forbindelse som er godkendt af PBS.
Vermundsgade 38A, 2100 , København Ø
- info@sprogbutik.dk
- www.sprogbutik.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
En rigtig god oplevelse
En hurtig og perfekt oplvelse.
Det var nemt og blev leveret med det samme
Alt fungerede perfekt
Levering af produktet dagen efter bestilling. Intet at sætte en finger på. Dejligt når tingene bare fungerer.
ganske glimrende
det er sjovt at samles om at lære et nyt sprog , men også svært
Alt ok
Varen blev sendt med det samme og kom med ekstra instrukser vedr. opsætning på visse Windows platforme og alt fungerede efter hensigten.
Hurtigt!
Intet problem. Fik leveret pakken dagen efter jeg bestilte. Kun godt!
hurtig
cd rommen kom hurtigt, men der manglede information om den kunne køre på de nye windows system, så det var besværligt at finde ud af,der var hurtigt svar fra jer.
Tilfreds
Jeg er meget tilfreds med købet hos Sprogbutik. Det var nemt at bestille den varer jeg ønskede og den blev leveret to dage efter bestilling. Må dog indrømme at selve varen ikke levede op til mine forventninger. Synes ikke at beskrivelsen af varen på hjemmesiden svarer til den varer man får...
Super effektiv - fik levering dagen efter!
Jeg bestilte min sprogpakke inden kl.15 og fik leveret den dagen efter.
Produktet er fyldt med fejl i bl a udtalelser
for lidt indhold til de penge
Hurtigt og effektivt.
Jeg skulle bruge en cd med omvendt fortegn - det vil sige det er en udlænding der skal lære dansk - det var lidt svært at finde på hjemmesiden idet man focuserede på danskere der skulle lære udenlandsk. Desuden opdagede jeg at jeg havde skrevet forkert adresse efter at jeg havde afgivet bestillingen, og skrev derfor en email for at få rettet fejlen, men det lod sig tilsyneladende ikke gøre - cd'en blev i hvert fald afsendt med forkert stavet adresse. Den nåede dog frem alligevel! Aå alt i alt - en OK oplevelse.
sprogbutik.dk sørger for hurtig levering af den ønskede vare.
God og hurtig service
Lidt langsom hjemmeside at navigerer rundt på, men alt i alt en OK side, og leveringstiden er helt i top - havde varen 2 dage efter bestillingen var afgivet.
Aftalte varer modtaget indenfor 24 timer
Fuldt tilfreds med det leverede, som kom med posten allerede dagen efter afsendt bestilling
hurtig service
det er dejligt at man får varen indenfor det tidsrum man får at vide den komme i..
og at de lægger en seddel i at der muligvis er et problem med Windows nye opdatering der ikke funger godt med nogle af der produkter og at de lægger et link man kan brug til at opdatere denne fejl og at man ikke selv skal kikke efter problemet og en løsning
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.