Bij mij van hetzelfde besteld betaald daarn niet meer vernomen onderweg van China pfff en wanneer je je pakket volgt blijven ze zeggen (is onderweg )dan sturen ze zelf een mail wat ik van de levering... Mehr ansehen
Bestelling online geplaatst en betaald. Nadien factuur gekregen, maar het bestelde product nooit aangekregen. Sportstore 6x gecontacteerd, 3x via mail, zonder reactie en 3x telefonisch contact met een... Mehr ansehen
Ten eerste lokken ze je met een snelle leverdatum die dan vervolgens na aanschaf minstens 10 dagen later blijkt te zijn, ten 2e is de track en trace vervolgens leeg al dagen terwijl het pakket wel ver... Mehr ansehen
Wat besteld geen bevestiging gekregen, netjes gewacht (1,5 maand), gemaild (geen respons), middag lopen bellen (geen respons) en tot de dag van vandaag geen enkele feedback terug gegeven en niets van... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Sportstore.nl is dé sportschoenen specialist in Nederland en België met merken als: Adidas, Nike, Puma, Mizuno, K-Swiss, Asics, Reebok en meer. Goedkoop en uitstekende kwaliteit! Bestel nu en heb ze de volgende dag in huis!
HG Dirckxstraat 25, 4701AV, Roosendaal, Niederlande
- 0900-2357767
- info@sportstore.nl
- www.sportstore.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goed geholpen, snelle service.
Prima, ik werd goed geholpen met mijn vraag. Ook was mijn bestelling snel en goed bezorgd.
Zeer vlot en netjes gegaan!
10. Geen problemen. Duidelijke instructies.
redelijk
Bestelling was wel snel in huis met 2 dagen.
Wel jammer dat wanneer je weer spullen retour wil sturen en nog eens extra verzendkosten bij komen (parket versturen)
betaal je nog voor producten extra wat je niet wil hebben.
Perfect
Dank u,
Dinsdagavond bestelt en vrijdagmorgen bij mij toegekomen
In belgie !!!
Thx.
Zeeeeer tevreden klant !!!!
Goed product, snelle levering.
Ruim assortiment. Goede website. Goede levering.
Voor herhaling vatbaar.
Perfect verzorgd, snel en correct!!!!
Dit bedrijf is echt aan te bevelen. Snelle afhandeling keurig geregeld.
leuke site,goed geregeld
ik beoordeel sportstore.nl als goed
Bestelling naar tevredenheid uitgevoerd
Eenvoudig bestellen en snelle levering
Zeer goed! Maakt belofte waar: voor 17.00 uur bestellen volgende dag in huis.
Perfect!!!
Nike's uit aanbieding besteld (€ 40,- goedkoper), volgende dag al in huis en het "vertrouwen" om achteraf te betalen. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen!
top kwaliteit, top schoenen!
Enige wat beetje jammer was, dat ik ze voor 17:00 besteld had, en ze pas 2 dagen daarna aankwamen, verder bevalt het prima en kan het een keer gebeuren! :)
De geplaatste bestelling is keurig geleverd overeenkomstig de voorwaarden
De bestelling van schoen is overeenkomstig de aangegeven voorwaarden op de site geleverd.
perfecte en snelle service
volleybalschoenen besteld en die werden perfect en snel geleverd. top!
goede en snelle service
Voor mijn dochter een paar adidas voetbalschoenen besteld en de volgend avond kon ze er al op voetballen.
Bijkomend voordeel vind ik dat je achteraf kunt betalen,dus eerst passen en dan betalen.
Geen gedoe om je geld teug te krijgen indien iets niet past. Super!
Snel besteld, snel in huis!
Alles is naar wens verlopen. Binnen de gestelde tijd bezorgd!
Perfecte service
Ze wisten precies welke maat ik nodig had. De bestelling was de dag erna al binnen. Superservice!
Waren alle webwinkels maar zo.
Wij hadden gisteren 2 producten op de website besteld. Schoenen en een Jas. Beide waren vandaag bij ons bezorgt! Het betalen ging makkelijk en de levering was bliksemsnel!
Supersnel en betrouwbaar
Was eerlijk gezegd in eerste instantie een beetje sceptisch omdat ik geen keurmerk op de website zag. De proef op de som genomen en ben uitermate tevreden over de service en de snelle levering. Had mijn spullen binnen één werkdag thuis. Ik zal hier in de toekomst dus zeker terugkomen en kan deze site dus ook met plezier aanbevelen !
Bedankt voor de snelle levering van de voetbalschoenen.
Grote maten zijn in de gewone winkel slecht te verkrijgen, maar gelukkig hebben jullie ze wel.
Ik bestel voor mijn andere zoon ook nog een paar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.