SponsorCar.dk Bewertungen

1'111
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauran... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Mehr ansehen

1. Fahrzeugzubehörgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

1111 Bewertungen

(1'111)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Rigtig godt koncept

Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med at køre med streamere for Sponsorcar og deres kunder.

Jeg får gratis oplevelser, som jeg måske ikke havde prioriteret, hvis jeg selv havde skulle betale for oplevelsen - og er blevet positivt overrasket.

Konceptet er nemt, men jeg synes at som almindeligt medlem kunne kampagnerne måske godt være lidt mere interessante i forhold til det man får for det.

17. August 2013

Udvidelse af ens horisont

Efter jeg er blevet medlem af sponsorcar, har jeg bare fået så mange oplevelser, gode og dårlige, som jeg er sikker på jeg ikke ville have oplevet uden sponsorcar.
Så hurra for Sponsorcar

De gode oplevelser

Bruger sponsorcar til nye spændende oplevelser, og samtidig ser og oplever ting som jeg nok ikke ville have oplevet, hvis jeg ikke var medlem.
Helst igennem positive oplevelser.:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sted for familie med mindre børn

Har haft en total god oplevelse i Jyllands Park Zoo. Der er god plads, masser af bænke hvor man kan nyde dyrerne, se børnene lege på alle de forskellige legepladser eller spise sit købte eller medbragte mad. Venlig personale der altid har et smil og sende gæsterne videre med. Facinerende oplevelse.

Gratis glæder

Har efterhånden været vidt omkring med sponsorcar. Kan fx nævne Fredericia teater, Jyllands park zoo og Lalandia...og så helt gratis!

Hej Sara,
Mange tak for din fine anmeldelse!
Håber vi en dag også kan gøre os fortjent til den 5. stjerne :O)

Stor tilfredshed med SponsorCar

Stor tilfredshed med SponsorCar som jeg har været medlem hos i en del år, det kunne være dejligt hvis der var flere virksomheder som ville have deres reklame ud via SponsorCar.

Antwort von SponsorCar.dk

Skøn anmeldelse, dejligt at se at i havde en god dag. Både for os her hos SponsorCar men bestemt også for Jyllands Park Zoo.

Et super koncept!

Vi har igen i år kørt med streamers fra sponsorcar, og dermed haft fornøjelsen af at besøge både Jyllands park zoo, og Lepus park.

Alt fungerer perfekt, og leveringen tager kun få dage :)

Antwort von SponsorCar.dk

Godt at høre, vi gør hvad vi kan for at finde endnu flere oplevelser eller andet som du kan få for at køre med reklame på din bil.

Nemt og hurtigt

Sponsorcar giver en gode oplevelser og fine tilbud for at køre med streamers. Har bl.a. fået MP3 afspiller, biletter til BSV håndbold og et par gange til Jyllands Park Zoo

Hej Carsten,
Godt at høre og tak for din anmeldelse.
Håber vi kan gøre os fortjent til den 5. stjerne også på et tidspunkt :O)

gode forlystelser med Sponsorcar

Dette har været en god sommer og godt man har Sponsorcar til at give en gode adgangsmulighed, når man er en stor familie.

Vi hygge os gevaldigt i Jylland Park zoo og fik se mange fine ting samtidig med at vi fik give mulighed for at annoncerer for et godt sted i Jylland

Antwort von SponsorCar.dk

Dejligt at høre at i havde en god tur. - Håber vi inden længe kan tilbyde jer andre gode oplevelser på samme måde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk dag, i fantastiske omgivelser..!

Gennem SponsorCar fik familien en dejlig dag, i Jylland ParkZoo. Vi tilmeldte os en streamerkampagne, og modtog derfor 4 fribilletter, til parken. Dejlig Park - og dejlige omgivelser.

Jeg videregiver hermed SponsorCar mine varmeste anbefalinger.

Mange tak!
Godt at høre i havde en dejlig dag, vi giver beskeden til Jyllands Park Zoo også.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode fribilletter til fede oplevelser med familien!

Vi har været mange steder pga sponsorcar, og er altid lidt spændt på hvilke muligheder de lægger ud og kigger derfor tit indenfor.
Ingen snyd og ingen spam.

Antwort von SponsorCar.dk

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at have dig som medlem og gør vores bedste for at finde endnu flere gode oplevelser til dig/jer.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr