Spigo.dk Bewertungen 607

TrustScore 1 von 5

1.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kundeservice er så dårlig som du ikke ønsker en betalende tjeneste skal være. Ofte feil i spillene og kundeservice kommer så vidt med en beklagelse. i en turnering hvor der var store premier og hvor d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tid... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Gaming-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Fantastisk underholdning

Jeg synes Spigo er en god side med masser af sjove og underholdende spil. Dog synes jeg der er mange spil der KUN er for guld-profiler, ville gerne der var flere til dem der ikke er guld, da det ikke er alle der har råd til at blive det. Men ellers er der intet ondt at sige om Spigo..

20. August 2012

SPIGO.DK

Jeg har næsten lige lavet en profil på spigo.dk og betalt via min mobil for guld medlemsskab og det virkede perfekt så jeg kan varmt anbefale spigo.dk

20. August 2012

Dejligt spillested.

Det er et meget hyggeligt og afslappende spillested, hvor jeg glad og gerne kommer dagligt. En lille anke: mangler et større udvalg i butikken - med lidt flere forskellige ting og sager, samt at der kan købes flere ting pr. ordre - p.t. kan der kun købes en ting ad gangen, hvor man så skal betale porto, for hver ordre.

19. August 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

det hele i et- spil, chat, venner, gevinster

det er et godt spillested, men jeg synes at Spigo godt kunne fjerne de spil ingen, eller næsten ingen spiller, og erstatte med andre gode spil. Og lidt større udvalg i Spigobutikken af varer

17. August 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sjov og hyggelig spilleside...

Det er rigtig, rigtig sjovt og spille på spigo.dk.
Du får sjov, hygge og spænding til fingerspidserne.
Jeg har fået mange timer til og gå, med de mange sjove spil
og fået en masse spillevenner jeg kan chatte med undervejs.

12. August 2012

hjælpsom hos spigo

hvis man har problemer med spillene er der altid en der hjælper, så man kan komme i gang igen, dejlige forskellige spil noget for en hver i alle aldersgrupper

11. August 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

NEJ jeres spilleside er blevet kedelig.

forstået på den måde at i de 3 år jeg har spillet (under andet navn) er det blevet mere og mere vanskelig at opnå noget, mange spil vil simpelthen ikke gå op. Og når 1 person kan vinde jackpotten 16 gange på 4 år så lugter det langt væk af fusk og snyd. Kan godt forstå i har så stor udskiftning på jeres spilleside. Derfor har jeg også kun forlænget mit AB. med 1 mdr. ad gangen, hvis spillene ikke bliver bedre stopper jeg.

10. August 2012

Betalingsoverførsel via nettet

Jeg ønskede en guldprofil og forsøgte 3 gange at overføre beløb via mit visakort, hver gang meldte siden "fejl". Næste dag var der trukket 3 beløb på min konto. Det var sådan set ikke meningen. Jeg henvendte mig til Spigo og fik meget hurtigt svar, hvilket var rigtigt dejligt. Derfor vil jeg gerne ændre min første vurdering af Spigo til 4 stjerner, og dette ikke mindst deres hurtige reaktion på min henvendelse om fejlen. At jeg ikke kan give topkarakter hænger sammen med, at sådan en fejl overhovedet kan ske, og så 3 gange, hvor der bliver meldt om "fejl", så man ikke er klar over, at transaktionen er gået igennem.

1. August 2012

Spigo har en ulempe !!!!

Der er gode spil og hyggelige mennesker og møde på spigo, der er for det meste en rigtig god stemning.
Har man ikke lyst til at være selvskabelig, så behøver man ikke at være det, men bare spille - Der er spil, der kan spilles alene og spil man kan spille med andre, Og udover det er der gode Spigo præmier og foredele....Der er vist kun en ulempe......... man bliver afhængig.
Med ønske om en god dag
FrMarcher.

30. Juli 2012

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr