SpeedGaming.pro

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg har 2 server og 1 vt inde ved speedgaming, jeg er fuldt ud tilfreds med servicen da den er virkelig i top. De er venlige når man har et problem med noget som helst og meget hjælpsomme, og vores... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har kun positivt at sige om Speedgaming. Vores dreng har lige købt sin første server hos Speedgaming, rigtig mange ting var nye for os - specielt for os voksne, så vi har haft rigtig meget glæde og... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til seriøs gaming er der kun en vej frem, Speedgaming's vej! Deres servere holder pings fra danske såvel som udenlandske spillere helt nede omkring 10. VOIP programmerne virker HELT uden... Mehr ansehen

1. Gaming-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SpeedGaming levere kvalitets game- og voiceservere som Counter-Strike, CS:Source, Call of Duty, Left 4 Dead, Ventrilo - hosted i skandinaviens bedste gaming-netværk.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super servere samt glimrende support

Købte min første server fra denne glimrende udbyder da de på dette tidspunkt var eneste udbyder med EAC, dog blev jeg glædeligt overrasket over at supporten var så hjælpsom samtidig med at serverne kører fantastisk.

Altid villige til at give en hånd selvom man nogen gange går udover deres helpdesk funktion og tager fat i dem på mIRC når man "akut" har brug for at ens server fungere.

17. Mai 2010

SUPER HOST !!!

Super host jeg havde et problem med at jeg havde købt 2 servere ved et uheld men så snakkede jeg sku lidt med rico han spurte bare om jeg ville have Refunderet den 1 ordre og jeg sagde ja og så fik jeg pengene tilbage. - genial support - hurtigt og venligt

14. Mai 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God speed men dårlig admin plugin og fail support + server bug

Hej. Serverne er mega gode og hurtige + lave pings og super FTP.
Men når jeg skriver supprt for jeg aldrig svar. På et tidspunkt skrev jeg til support og jeg ventede over en dag på at få svar men fik ikke svar så jeg lukkede ticketten. Med andre tickets har jeg først fået svar efter 2-3 timer eller slet ikke svar. Det synes jeg er dårligt pga der står der er lynhurtig support. Så til admin: jeg synes at det er irreterende man ikke for nogen admin menu hvis man ikke kan alle commandsne osv....

Jeg har også haft mange problemer med bugs på min server f.eks. at da jeg skulle spille en Clan War var der fejl med at ingen kunne joine nogle team osv..

6. Mai 2010

Hej Elisabeth,

Tak for din anmeldelse og roserne af vores servere!

Jeg kan kun beklage, at du føler, at supporten har været for langsom. Jeg vil naturligvis gøre, hvad jeg kan, for at du og andre ikke oplever dette i fremtiden! Især fordi, at vi forsøger at levere den bedst mulige support!

Lige kort vedr. serveren. Som jeg vist også skrev til dig, så havde jeg ingen problemer med at connecte til serveren i første forsøg - måske skulle den blot genstartes? Uanset håber jeg, vi fortsat kan have et samarbejde. Skulle du i fremtiden have nogen spørgsmål, er du velkommen til at rette direkte henvendelse til mig på ace@speedgaming.pro

Fortsat god dag. :-)

Veldig bra support!

Jeg tok kontakt med Eiler på IRC og han fikset et AMXbans problem vi hadde veldig fort. Kjempe bra support! Speedgaming anbefales på det sterkeste.

5. April 2010

Super Hosting

Har købt en CW server med 12 slots hos speedgaming.
Kan varmt anbefale at man køber sine servere her. Den kører optimalt.
Supporten er også i top, da man får den hjælp man behøver med det samme.

Har haft servere fra 4-5 forskellige hosting sites, og kan kun sige at Speedgaming er klart den bedste jeg har prøvet til dags dato.

4. April 2010
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helt greit

Hadde en del problemer i begynnelsen, men etterhvert ble de bedre. Kunne ikke restarte serveren ved hjelp av webinterfacen, kan ikke ha på SourceTV, ingen service på tickets etter kl 1-2AM (Kom igjen, dette her er dataspill!). Jeg syntes de har forbedringspotentiale, men servererne er iallfeall gode. Har hatt litt complaints når det gjelder hitbox, men det var ingenting i forhold til den forrige serveren min. Speedgaming.pro havner midt på 3.

4. April 2010

Hej Frederik,

Tak for din anmeldelse!

Jeg er sikker på, at du blot var uheldig med din server, at der tilsyneladende var en fejl på den. Det havde naturligvis været bedre, om du havde kontaktet supporten, så vi kunne fixe problemet med det samme. De problemer du skriver, kan som regel fixes indenfor ganske få minutter.

SourceTV kan du til enhver tid tænde på din server, det er standard.

Ingen service på tickets kl 2 om natten? Nej. Vi er online så meget som muligt, men altså hovedsaligt om dagen :-) Det håber jeg, at du kan se det fair i. Dette skriver vi iøvrigt også på vores hjemmeside.

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Hvis du kontakter mig via vores helpdesk eller på mail: ace@speedgaming.pro - vil jeg med glæde hjælpe til at forbedre din oplevelse af SpeedGaming.

Fortsat god dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ingen server

.hmm bestilte kl. 19.40 en ts3 server og betalte via kredit kort for der stod at den så ville være oppe inden for 5 min ...... forsøgte at ringe på det oplyste tlf. nr. fra hjemmesiden. men den gik direkte på tlf. svare med flg besked" du har ringet udefor åbnings tiden som er fra 16.00 til 20.oo" hmm... skrev efter 20 min på helpdesk.. nu er kl. 22.48 og jeg har stadig ingen server.. har ikke fået moget respons på helpdesk og er lidt træt af dette, da det nu er anden gang jeg oplever dette.... flot gået ... jeg finden en anden udbyder der lever op til det de lover ...

Vi fik rettet det og er nu fuldt oppe og kører og fik lidt bonus dage med for ventetiden .. tilfredsstillende :-)

30. März 2010

Hej Johnny,

Jeg har netop også svaret på din mail. Det er en manuel fejl, at din server ikke blev oprettet med det samme. Kort sagt - en engangsfejl. Der vil naturligvis blive set til, at dette ikke sker igen.

Vedr. din specifikke sag vil du finde, at jeg har oprettet serveren med 14 dage gratis oveni som kompensation. Endvidere er telefontiderne du henviser til blevet ændret pr. 1/3 2010, hvilket også fremgår af hjemmesiden.

Yderst beklageligt tilfælde - vi gør vores bedste, for at få det rettet op.

UPDATE - 30/3 - 2010, kl 23:30
Jeg har fundet fejlen, og den er nu rettet. Jeg takker for din anmeldelse og håber på et fremtidigt godt samarbejde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Speedgaming.pro levere de mest brugervenlige server, der indholder ikke mindst en stabil fps, og en super ping til prisen. Du kan altid, regne med at der er folk til at hjælpe dig, via deres support system.
Mig og mit hold "Speedclick", har indgået en sponsoraftale med Speedgaming, og vi håber at det vil forblive sådan! 10/10...

19. März 2010

Helt Fantastisk

Jeg kjøpte en CSS server fra speedgaming. Og den fungerer helt fantastisk trenger ikke å restarte den ver dag osv. Jeg vil STERKT anbefale speedgaming til alle der ute! og supporten er HELT fantastisk.

15. März 2010

Fuldstændig perfekt.

Vores server var oppe 1 time efter købet, vi klokkede lidt i det da nettede gik amok - og kom derfor til at bestille 2 serverer. De var mere end venlige til at fjerne den ene og retunere beløbet. Vi har ikke haft et eneste problem med vores server siden da. Super system, monster god support. Alting er perfekt. - Team Convinced.

14. März 2010

FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK

Speedgaming har virkelig hjulpet mig rigtig meget. Desuden behøber man ikke hver dag gå ind og genstarte serveren fordi der er så meget trafik, det gør de for en. FEDT!!!
Min clan har nu 3 servere her hos Speedgaming og vi forventer at købe flere.

Jeg kan kun anbefale speedgaming. 10 ud 5 fra mig:D

M.V.H
Mathias Sørensen

11. März 2010

5 stjerner fra os!

Vi har været kunde hos speedgaming siden september 2009.
I det halve år der er gået indtil videre, har vi kun haft positive oplevelser med speedgaming.
Da det er en gungame server vi køre, er der en masse mods som skal fungere, det har givet os sved på panden og mange timers arbejde, men Anders og crew har været helt vildt hjælpsomme og vi har fået løst vores problemer ret hurtigt.
Virkelig super support og flinke mennesker. Og udover det køre serverne skide godt ;)
Vi er fuldt ud tilfredse og kan til hver en tid stå inde for at anbefale hosting hos speedgaming. Så derfor skal speedgaming have 5 stjerner af os fra |4Fun| :)

7. März 2010

reg on the servers

I get it some complaints of bad-reg on my servers but then i tried to see with rcon State
and got these results

from my war server
CPU In Out Uptime Users FPS Players
4.00 3.24 3.53 0 1 976.56

and my public server
CPU In Out Uptime Users FPS Players
7.25 4.04 5.23 10 5 915.75

il say thats the best reg ever

15. Januar 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig en udbyder der virker!!

Vi har i vores clan prøvet mange forskellige udbyder til vores server og endelig finder vi en der funger.
Supporten er der med det samme man spørger efter den og efter de har fået lavet om på hele deres system virker alt som det skal, og når du trykker på en knap, reager siden og serveren med det samme.
Alle dine servere er under samme FTP og du har mulighed for at uddele co-admin rettighedder til dine admins med deres egen kode og bruger. Så slipper du for at give dine koder væk, bare fordi en waradmin skal kunne starte og stoppe en server.

Jeg giver 5 stjerner fordi jeg PT ikke har fundet en bedere host til vores servere og tror ikke jeg gør

5. Januar 2010

Super god support!

Jeg har en købt en 11 slots cw server og en 10 slots vt server! .
i starten kunne jeg ikke lige finde ud af det , og jeg var en smule negativ.. men efter timer skrev jeg til deres support..

Og tro mig ! jeg har aldrig set en så god support som dem inde på speedgaming har!..

DE ER GODE!

3. Januar 2010

Stabilt og billigt

Jeg valgte Speedgaming til at hoste min Ventrilo server, primært pga. den gode pris. Men så fandt jeg ud af at det er en rigtig stabil service de fører, og har haft Ventrilo hos dem i over et halvt år nu.
Så er deres customer support system også rigtig dejligt

28. Oktober 2009
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Speedgaming er til både begyndere og pros

For 3 måneder siden købte jeg en Counter-strike 1.6 server som netop er udløbet.
Jeg har ikke oplevet nogle problemer i de 3 måneder serveren kørte, på nær en enkelt gang hvor den pludselig stoppede med at svare. Det varede dog kun 5 minutter fra jeg kontaktede en supporter til at serveren var oppe igen.

Svartiderne for spillerne lå på 7-10 i gennemsnit, og jeg hørte aldrig nogen brokke sig over at det laggede.
Generelt set syntes jeg deres kontrolpanel fungerede godt, og elskede muligheden for at man kunne tilføje alle de mods man ville og at man kunne uploade dem via FTP. Det var forholdsvist nemt og enkelt at gå til, og hvis jeg havde spørgsmål kunne man næsten altid få hjælp fra en supporter (dog ikke om natten, øv).
Thumbs up til SpeedGaming. Det var virkelig alle pengene værd!

24. Oktober 2009

god dansk server :)

Endelig noget ordentlig med noget af det bedste support nogensinde. serveren fungere rigtig godt, ingen tick drop eller ligende. spillere fra eu har generalt alle sammen en god ping som er til at spille med, hvor mange andre hostere ikk levere den bedste til f.eks. sydlandene i europa. så endelig noget man kan se frem til at spille på, sådan Speedgaming!!

23. Oktober 2009

Høj hastighed - Top Support - Venlige mennesker

Jeg har på 15 okt. 2009 købt en Counter strike: Scourse FFA server med 12 slots, forudbetalt i 12 mdr (fik yderligere rabat pga dette), serveren var online få timer efter køb!
Speedgaming hoster de HURTIGSTE game servere jeg har spillet på (forsinkelse pr. spiller 5-10, selv på dårlige forbindelser)

Speedgaming har en utrolig hurtig responstid på deres support som lader til at være åben 18 timer i døgnet!!! Jeg har ikke skulle vente mere end maks natten over, og i dagtimerne er der aldrig gået mere end 2 timer før der har været et svar og en løsning på mit spørgsmål eller problem. oveni er de hos speedgaming rigtig flinke at snakke med, det giver da også en fed fornemmelse at det er den Administrende direktør man har direkte kontakt til :D

jeg har kun topkaraktere til Selskabet, og med alt hvad man få synes jeg så absolut IKKE de er dyre til trods for de selv siger de ikke vil være de billigste men de bedste. jeg synes virkelig man får top kvalitet for få penge.

20. Oktober 2009
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr