Hvis der er nogen, der beklager dette forløb, så er det mig. Jeg brugte RIGTIG MEGET tid på denne sag/handel. Men leveringen fra Yamaha var ude af mine hænder, hvilket jeg fra første færd fortalte dig. Du bad selv om, at blive løst af aftalen, da din tålmodighed slap op, hvilket var noget før den aftalte tid/deadline, du selv havde accepteret fra starten af. Jeg kontaktede Motorcykel Forhandler Foreningens advokat, for at blive guidet om dine og mine rettigheder omkring annullering af kontrakt (vi havde ikke tidligere været i en lignende situation)..... og intet andet. Jeg annullerede handlen, uden at fordre den erstatning, jeg ellers kunne have søgt i forbindelse med annullering af handel og i alt i en ordentlig tone og samtaler med dig. Så ingen trusler herfra.
De andre ting du nævner omkring din egen motorcykel er en sandhed med modifikationer, som jeg ikke vil trætte læserne med. Du er bestemt ikke fair med din udlægning af historikken.
Alt i alt synes jeg, at denne sag fortæller mere om dig, end om mig, bare for at køre i samme personlige rille du lægger ud med. Du taler med to tunger, så længe det ikke går ud over din tegnebog. Det sidste du sagde, da jeg havde afleveret din egen maskine var, at du var glad for, at vi kunne finde en fælles løsning i fordragelighed - for så at kunne konstatere en time senere, at du nu havde en HELT anden holdning til situationen, ifølge ovenstående historie.