Ringede dertil og fik god vejledning,bestilte på nettet og de sendte varerne med det samme.Jeg er yderst tilfreds mvh Bo
Først en relativt uengageret velkomst af ejeren, så over til den unge brasilianer, som kun talte engelsk. Lidt en udfordring, når det er et kursus der må formodes at henvende sig hovedsageligt til bø... Mehr ansehen
Bestilte spiselige blomster der skulle bruges til kage - bliver oplyst at de kan sagtens holde op til 14 dage på køl. (mellem 4-7 grader) Allerede da jeg modtager blomsterne er flere af dem brune, o... Mehr ansehen
Var godt nok en anelse nervøs, da jeg så anmeldelserne EFTER, min ordre var placeret. Men jeg bekymrede mig helt og aldeles unødigt. Fik i løbet af en halv times tid efter ordreafgivelse en bekræfte... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Specialkøbmanden
Dänemark
- www.specialkoebmanden.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dårlig service!
Jeg købte for over 700 kr chokolade, som jeg skulle bruge i forbindelse med en fest. Allerede dagen efter bestilling modtog jeg en pakke fra Specialkøbmanden. Pakken var imidlertid mangelfuld i forhold til min bestilling og - ikke mindst - min betaling. Der medfulgte en håndskrevet note, hvorpå der stod, at den manglende chokolade ville blive sendt “en af dagene”. Da jeg efter et par dage ringede til Specialkøbmanden for at høre til tidshorisonten for leveringen af mine varer (jeg var jo bundet op på en deadline i form af en fest), fik jeg et utilfredsstillende svar, som efterlod mig med en klar opfattelse af, at jeg var en besværlig kunde. Jeg fik ikke noget svar. Et par timer senere ringede Specialkøbmanden til mig med besked om, at de ikke havde mine varer. Han kunne af uransagelige årsager ikke refundere mit køb, og jeg kapitulerede og valgte i stedet at erstatte med andre varer. Dagen efter fik jeg en brun postpakke med varerne. Ingen hilsen. Ingen undskyldning. Ingen kompensation.
Se, det er hvad jeg kalder dårlig service! Og helt unødvendigt.
En undskyldning! Og han havde ikke haft mig hængende her med to stjerner.
Handler der gerne igen!
Jeg synes varerne var godt beskrevet med mål og leveringen var super hurtig og til døren.
Helt i top
Jeg bestilte varer i går, og fik dem idag. Ingen problemer overhovedet.
Aldrig har jeg fået så god en service ..
Aldrig har jeg fået så god en service som da jeg i panik ringede og tryglende bad om nåde og lov til at nå at bestille noget med inden weekenden. Et opkald senere kunne jeg placere min ordre og GLS fik den med, trods det at de havde været efter pakker 1 gang, og afleverede den næste dag.
Jeg handler aldrig mit kagetilbehør andre steder fra nu af 👍🏻
Service udover alle forventninger!
Service udover alle forventninger!
Jeg stod og havde lidt akut brug for et sukkerprint til en jubilæumskage der skulle laves ( bor på sjælland) og da den søde medarbejder pænt forklare at de desværre ikke har maskinen til at lave sukkerprint i hvidovre, men at den befinder sig i jylland og desværre ikke ville kunne leveres til mandag ( var sent ude om lørdagen) beklager han meget men at der ikke var andet han kunne gøre, og det forstod jeg jo godt. Der går ikke mere end 2 min før han henvender sig til mig, og siger at han selv skal til jylland og at han derfor kan tage den med tilbage til mig mandag, hvis jeg kunne få dem i jylland til at sende det ud til lageret hvor han skulle hen. De er så flinke dem jeg får fat i og de gør alt for at finde ud af hvem der lige kan køre ud med den. Det hele lykkedes og som medarbejderen lovede, havde han det klar til mig mandag formiddag. Printet var virkelig flot og i høj kvalitet, fuldstændig som det billede jeg havde sendt til dem. så tusinde tak for en kanon service.
what you see you don't get..
billederne lever bare ikke op til det man modtager.. 5 forme vises.. 1 modtages.. det gider jeg bare ikke igen.. noget af det var billigste kina skrammel.. varerne blev dog leveret .. :D
Har deltaget for nyligt i deres teenage …
Har deltaget for nyligt i deres teenage kagekursus. Super sød og dygtig instruktør.
Super service og hurtig levering
Fik mine varer en uge efter, de var bestilt. Da min ene vare manglede noget, skrev jeg til dem, fik hurtigt svar, og så fik jeg den manglende ting tilsendt
Gode produkter, hurtig levering
Jeg bestilte noget bageudstyr tirsdag omkring middag. Onsdag eftermiddag var varerne leveret. Alle produkter var som forventet. Kun plusser herfra :-)
Update - ok service efter anmeldelse her.
Jeg skrev en ikke så pæn anmeldelse herinde efter over en uges frustration og kontakt via Facebook. Dagen efter ringer de fra Specialkøbmanden og lover at sende mig de manglende varer. Tusind tak!
Jeg fik i første omgang leveret en forkert vare og en anden vare manglede. Jeg kontaktede dem med det samme via mail, intet svar. Jeg fik endda en E-mail kvittering på modtagelse. Jeg prøvede at ringe til det nr, der stod i deres autosvar E-mail, men det findes ikke.
Ærgerligt at der skal en grim anmeldelse til herinde før der sker noget. Men jeg får jo mine varer - og får oveni lov til at beholde den ekstra maltmel, der var kommet forkert med.
Mvh Merethe.
Ok sted at handle, men jeg gør det nok ikke igen.
Stort udvalg af lækre ting, dog temmelig dyrt.
Ekspedienten var sådan set flink nok, men talte lidt til mig som om jeg var et fjols fordi jeg ikke mente jeg havde behov for hans bagespray.
Jeg bad om en flaske "vanillie EKSTRAKT (baseret på ægte vanille) og ikke aroma (som er syntetisk)" hvorefter han viser mig hen til en hylde med vanillearoma. Jeg gentager at jeg ikke skal bruge aroma, men ekstrakt (som jeg har set på hjemmesiden at de har) hvorefter han finder en anden (meget dyrere flaske som ligner den jeg har set. Da jeg kommer hjem ser jeg at det også er vanillearoma. Desuden er der sat et ulæseligt klistermærke med ingredienser hen over den originale etiket.
Lidt irriterende, da han virkede som om han godt vidste hvad forskellen var.
Jeg kunne jo selv have kigget efter men det er så min fejl. Og den kan ikke byttes da det er en fødevare (det ville nu alligevel ikke kunne betale sig at køre 35km for det)
Kan aldrig anbefales!
Jeg bestilte den 15. maj en vare på webshoppen, og den er til dato aldrig modtaget!
Jeg ringede torsdag den 19. maj til dem, og snakkede med en herre som startede med at sige "Det har jeg simpelthen ikke tid til, for jeg er lige ved at åbne en ny butik her". Jeg forklarede, at jeg skulle bruge varen om fredagen og at det derfor var ret nødvendigt for mig, at han hjalp mig. Han blev ved med at påstå at jeg havde fået et T&T, hvilket jeg aldrig har. Han sagde jeg skulle ringe til Post Danmark og høre hvor min pakke var, for det kunne han ikke hjælpe med. Jeg matte jo så igen forklare, at jeg jo intet T&T havde! Han lovede at ringe tilbage til mig, hvilket til dato heller aldrig er sket.
Kr. 82,45 er hævet på min konto og ALDRIG tilbageført. Nu har jeg skrevet 2 gange til dem og har intet hørt retur.
Nu hvor I har fået denne ene stjerne, har I så tænkt jer at reagere og tilbageføre MINE penge?
Ordrenummer: 76509
1. august: Har sendt en hel del mails til dem, og har fortsat intet hørt og har fortsat ikke fået mine penge retur!
Varerne kom hurtigt, men en vare var gået i stykker
Jeg bestilte nogle varer d. 22/2. De kom forholdsvis hurtigt efterfølgende.
Desværre var der noget der var gået i stykker.
Jeg tog med det samme et billede af det og sendte til dem.
Jeg har skrevet til dem to gange, men har intet hørt.
ØV!
Anmeldelsen er rettet d. 6/7
Kort tid efter jeg skrev en anmeldelse på trustpilot tog de kontakt til mig. Jeg har nu fået afsluttet en super god og hurtig service fra dem. TAK :)
Virkelig dårlig service
Jeg bestilte varer over nettet i onsdags, læste på hjemmesiden at man kunne kontakte dem hvis der var tale om en hasteordre, hvilket jeg gjorde, fik her af vide at det kun var forbeholdt firmaer - jeg skulle have ordren sendt til en firmaadresse, men dette var ikke nok. Jeg får så ændret leveringsadresse til min privat adresse, da jeg får af vide at jeg først vil modtage mine varer lørdag.
I dag tirsdag har jeg stadig ikke modtaget nogen varer! Hele weekenden har pakket "hængt" det samme sted i Hamborg!! Kan dog nu se at pakken er ankommet til Sjælland!! Fuldstændig forrykt!!
I dag da jeg vil gå ind på deres side for at finde et telefonnummer til dem, så jeg kan ringe og brokke mig, kan siden ikke findes og der kommer en fejlmelding op.
I mit firma får jeg daglige forsendelser med DHL, jeg kan få varer fra Italien, Holland og England m.f. fra dag til dag - men en skide pakke på under 10 kg skal tage over en uge fra et Dansk Firma på Sjælland - hvad fa**en sker der lige for det?!!
Jeg handler aldrig mere ved Specialkøbmanden!! tror jeg har større chance for at vinde i Lotto end at modtage mine varer inden weekenden.
Super
Super god forretning bestilte varer kl 15 og mine varer kom 2 dage efter hurtig god levering kan kun anbefales
Dårlig service og lang leveringstid
Jeg besøgte specialkøbmanden i hvidovre i lørdags, for at handle stort ind til en kage der skal laves til på lørdag. Jeg kunne hurtigt konkludere, at butikken havde rigtig mange varer udsolgt, og jeg måtte derfor forlade butikken kun med en lille del af de varer jeg skulle bruge.
Jeg skyndte mig hjem for at bestille de varer jeg skulle bruge på deres hjemmeside, og tænkte at det sagtens kunne nåes, da de skriver på deres hjemmeside at de normalvis sender deres varer samme dag hvis man bestiller inden kl. 13.00 (jeg bestilte lørdag, og forventede derfor varen afsendt mandag)
Da jeg ikke har fået nogen bekræftelse mandag, ringer jeg til dem for at spørge hvor langt min ordre er i systemet. Jeg får en meget arrogant medarbejder i røret der informerer mig om at han virkelig ikke kan svare på hvornår de har tid til at sende mine varer, da de har været på messe i weekenden.
Tirsdag ringer jeg til dem igen, og får en anden medarbejder i røret, der forsikrer mig at de nok skal sende pakken den dag.
Siden da har pakken siddet fast hos DHL i Hamburg( Specialkøbmanden har ikke informeret om, at deres lager ligger i udlandet, og at leveringstiden derfor er MEGET længere)
Jeg har derfor været nødsaget til at gå ud og købe alle mine indkøb i en anden butik i sidste time. I dag, fredag, er pakken stadig i Hamburg. Gad vide hvornår den kommer den kommer til Danmark....
Manglende produkt og manglende svar på henvendelse
Jeg besøgte specialkøbmandens butik i Århus og efterspurgte en specifik vare, som de ikke havde på lager. Hende der var på arbejde i butikken var meget hjælpsom og tilbød at ringe til deres butik i Viborg. Her havde de en på lager som de ville lægge til side til mig. Jeg fortalt hvornår jeg regnede med at kunne hente den.
Da jeg ville hente varen i Viborg, var den ikke lagt til side til mig. Eller retter sagt, hende der var på arbejde kunne ikke finde noget om aftalen, og kunne ikke få fat på hende som muligvis vidste noget.
Heldigvis hang der en enkelte tilbage på hylden som jeg tog med hjem.
På hjemmesiden stod der og i butikken i Århus fortalt ekspedienten, at den indeholdte både store og små bogstaver. Den jeg havde fået med hjem indeholdte to ens ark med store bogstaver.
Jeg skrev til butikken i Viborg på deres facebook side, for at høre om det ikke var en fejl, men fik et autosvar retur med en mailadresse. Jeg sendt dem en mail i stedet, d. 28. marts, men har endnu ikke fået svar retur.
Sidste gang jeg handler hos Specialkøbmanden
Jeg havde glædet mig til at modtage produkter som jeg forventede værende luksus. I stedet modtog jeg mine varer 12 dage efter jeg havde bestilt dem, pufsukkeret var i en hvid papirpose med hul i (ikke en bøtte som vist på hjemmesiden) og var derfor blevet til én stor sammenklistret, ubrugelig masse. Mit frysetørret passionsfrugtpulver udløb en uge efter modtagelsen. Jeg ringede og gjorde dem opmærksom på problemet og blev mødt af en åbenlys irriteret: "Har du andre klager, nu du er i gang?". Jeg havde nok mere håbet på: "Det beklager vi og sender straks noget nyt pufsukker og passionsfrugtpulver til dig". Og måske oven i købet have tilbudt en lille kompensation eller have vedlagt en eller anden lille ting, krydderiprøve eller hvad ved jeg. De sendte trods alt produkterne igen - denne gang uden udløbsdato på pufsukkeret - man må tænke at de har meget travlt, så måske vil det glæde dem nu at have en kunde mindre at bekymre sig om.
Har endnu ikke fået mine varer
Bestilte mine varer mandag d 18 feb om morgen. Nu er det søndag d 24 feb og har stadig ikke fået noget. Samme dag som
Jeg bestilte, fik jeg en mail at den var afsendt. Skrev en mail torsdag, om min pakke var på vej? Det har jeg ikke fået svar på. Står og skal holde barnedåb om 1 uge og skulle bruge produkterne dertil. Er ret utilfreds med leveringstid - får jeg nogensinde mine ting? Og skuffet over ikke at blive mødt med et svar på min mail.
Dårlig service
Desværre har jeg et par gange oplevet meget ringe niveau af service. Hander her ikke igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.