AV-Connection A/S Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

***** Stjerner :-) Har bestilt min ordre for et stykke tid siden KRP-500A pioneer + tilbehør, er blevet orienteret om ca. leveringstidspunkt, samt hele tiden opdateret om bestillingstidspunkter ho... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ville købe en "kodefri" bluray afspiller og bestilte derfor deres "kodefri" pioneer bp330. Fik så en mail om at de var kommet til at sende min model til en anden men at jeg kunne få en anden model. Fi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For mig hidtil uset god service

Jeg købte over nettet en fladskærm, og bestilte i den forbindelse et vægbeslag. Sparshop ringede mig uopfordret op og foreslog et billigere vægbeslag, og foreslog også en billigere levering, der i mit tilfælde kunne lade sig gøre. Dette har jeg aldrig oplevet før fra nogen netbutik. Jeg vil klart have sparshop.dk med i mine overvejelser ved et senere køb.

14. November 2008

fremragende ordrebehandling

lynhurtig og god behandling af ordre.Bestilte sent mandag aften og havde varen onsdag formiddag med posten.Derudover fik jeg mails hver gang der skete noget nyt.Handler gerne her igen.

5. November 2008

Kanon handel!!

Må sige at jeg var en smule skeptisk da jeg afgav ordre på en endnu ikke salgsfrigivet Panasonic DMP BD-35 blueray afspiller, det var en overordentlig fornuftig pris. Men ikke desto mindre, nedsatte Sparshop prisen endnu mere inden leverancen! Flot! Kan kun anbefales.

29. Oktober 2008
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det kan ikke blive meget bedre!

God telefonisk rådgivning.
Gør alt for kunden, selv når Post Danmark svigter.
En service jeg aldrig har mødt før, -bliv ved med det!

Jeg vil varmt anbefale Sparshop.dk til alle jeg kender.

5. Oktober 2008
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Skøn kundeservice, leveringstid dog lidt forsinket.

Bestilte et sony lcd tv og fik at vide, at de ikke havde det på lager, men fik en dato. Denne dato bliver undervejs ændret to gange. Hvilket jeg ikke synes iorden. Derimod vil jeg sige, at al den kontakt jeg har haft med SparShop telefonisk har været helt kanon. Man kan ligesom fornemme at de har lyst til at hjælpe en. Derfor får de 4 stjerner af mig.

20. September 2008

Intet galt der

Jeg bestilte et 32V4500 fra sparshop, leveringstiden sagde 1-2 dage og hvad ser jeg efter 2 dage foran min hoveddør, self mit nye tv som fungerer perfekt. Billigt sted, med god service.

Anbefalet herfra =D

19. September 2008

Uovertruffen service - super levering - god pris

Uovertruffen service - hvor butikken hjalp mig med at få et tv frem i tide til en fødselsdag - tv'et blev leveret i København dagen efter bestillingen. Wupti havde efter 8 dage ikke afsendt min bestilling - så stor personlig tak til Bent Østergaard Jensen, der handlede hurtigt og fik tv'et afsted. Der var også den rigtige pris på tv'et. Sparshop er bestemt en butik jeg vil vende tilbage til og jeg anbefaler den varmt til alle jeg kender.

25. August 2008

Everything just as expected

I investigated the Danish market for a Panasonic TH42PX80E and found that, although a parallel imported tv could be bought elsewhere for ca. 1000 DKK cheaper (pixmania, getmore, etc.), the warranty coverage was not as safe. (You also don't get a Danish owner's manual, but obviously I don't care about that!). If you buy from an authorized dealer, it means they obtained it directly from Panasonic Denmark (PD); this means that your warranty is from PD and it is an authorized PD repair shop that picks up your tv at your house if it needs repair.

Price-wize, Sparshop.dk is equal to the other authorized dealers (like Godpris.dk), not including Panasonic Centers. Panasonic Centers are a 'forening' of retailers that specialize in Panasonic products. The advantage of buying from them is that, if you join their Club, they extend your warranty to 30 months. But, price-wize, the Panasonic Centers are charging ca. 700 DKK more for the tv than the other authorized Panasonic dealers.

Sparshop is an actual shop in Nørresundby. I chose the option to pick the tv up myself. I ordered the tv online Wednesday evening. Thursday morning I received an email stating the tv was ready to be picked up. The store had a good selection of accessories available, like cables and wall-mounts, and a friendly salesman helped me determine what I needed. My internet order was on his computer screen and he knew who I was when I walked into the shop. There was a 42PX80 on display so I could see what I was buying. The PX80 was in its shipping crate in the salesroom. The salesman helped me carry the box to my car.

So: an actual shop; personal service; an authorized Panasonic Dealer (no parallel import!); price-wize comparable to the other authorized dealers (but cheaper than Panasonic Centers); a well-designed website; an immediately available tv: who can ask for more?

22. August 2008

Service, der virker!

Selvom systemet SparShop.dk godtnok viste en vare som lagerført, var der desværre adskillige ugers leveringstid, men SparShop.dk gjorde den ekstra indsats, så det efter 1,5 uge lykkedes at fremskaffe varen. Så den manglende stjerne kun pga. den principielle misvisning i systemet, der nu er rettet op. Personalet/servicen er absolut helt i orden!

17. August 2008

Levering helt efter aftale

Varen kom som lovet - d.v.s. dagen efter. Dansk menu i cameraet samt dansk brugsanvisning som lovet. Helt tilfreds med at handle med SPARSHOP.DK.

5. August 2008
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr