SparePart.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte den 19/06/2025 en Samsung Galaxy S20 Ultra skærm hos SparePart.dk til 1.899 kr. GLS forsøgte levering og lagde pakken i pakkeshop i Brabrand, men kort efter blev jeg frihedsberøv... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold da op en professionel indpakning. Bestilte et iPad panzerglass, som oven i købet var til den fornuftigste pris. Selve kassen til panzerglasset var pakket ind i massiv bobleplast så det ikke ku... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre kundeservice kan man ikke finde. Jeg købte en iPhone 7 skærm, som desværre viste sig at være defekt. Straks jeg kontaktede Sparepart fik jeg tilsendt en ny skærm samt returlabel til den de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lavede en ordre på nogle batterier i weekenden, men indså at jeg havde ordret noget forkert. Jeg sendte en email med forespørgsel på at annullere ordren, i håb om den blev grebet inden fragt. Fik s... Mehr ansehen

1. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  2. Fachhandel für Batterien
  3. Geschäft für elektronische Ersatzteile und Komponenten
  4. Mobiltelefongeschäft

Über SparePart.dk

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vi har siden 2003 specialiseret os i at sælge Mobil Reservedele såsom, LCD Displays / Skærme, Skruer, Antenner, Vibratordele, Knapper, Højtalere, Batterier, flexkabler og meget andet til mobiltelefoner og tablets. Vi har alt i reservedele til iPhone, iPod, iPad, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung, LG og andre mærker. Vi forhandler også det nødvendige værktøj, du behøver til at udføre reparationer.

Udover reservedele sælger vi et bredt udvalg af Mobil Tilbehør såsom Bluetooth Headsets, Tasker, Covers, Opladere, Data Kabler, Hukommelses kort, Skærmbeskyttelse som PanzerGlass, Kristall Nano og meget andet.

Levering fra dag til dag. Varer på lager kan forventes sendt samme dag med Post Danmark, hvis de er bestilt inden kl. 17.15 mandag til fredag.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Altid god service

Altid god service. Super flinke og dygtige medarbejder at tale med.
Hurtig levering af varen der bestilles.
Kan klart anbefales. 👍👍

15. November 2024

Virkelig flinke!

Virkelig flinke. Bestilte skærm til afhentning i Assens. Medarbejderen var super flink og fik også hjulpet med lidt skærmtape! 1000 tak! Jeg shopper reservedele her fremover :-)

5. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Batterier der virker, super!!!

Har købt 2 stk. batterier til vores MacBook Pro og det var en stor fornøjelse at se de virker.
Min mand havde købt et batteri fra en anden leverandør som ikke virkede og han fik sendt yderligere et som hellere ikke virkede, så købte jeg først et batteri fra SparePart til min pc'er og det virkede og så købte jeg et til min mands pc'er og det virkede også.
Så superdupper og meget hurtig levering.

20. April 2024

Min allerbedste anbefaling

Jeg har handlet der et par gange nu, og oplevelsen har været lige positiv hver gang.
De har rigtig billige priser, varerne lander dagen efter de er bestilt, så meget mere kan man vist ikke forlange.
Desuden hurtig ordrebekræftelse samt track & trace.
Min allerbedste anbefaling til dette firma

21. November 2023

God oplevelse!

Hurtig levering, kom dagen efter! Bestilte nyt batteri til macbook. Der medfølger både værktøjer og manual, hvilket gjorde det langt nemmere at finde ud af.
God oplevelse!

12. Juni 2023

Super hurtig levering..

Bestilte kl. 18 og havde det 12.30 dagen efter til Post Nord nærboks. Er meget overrasket over det kan gå så hurtigt..

2. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kundeservice ifm

God kundeservice ifm. reklamation.
Bestilte en skærm til IPhone som pludselig gik i sort. Kontaktede Sparepart via mail og modtog hurtig returlabel (dog til print - derfor 4 i stedet for 5 stjerner). Modtog efter kort tid kreditnota.

21. April 2023

Superfin service.

Superfin service.
Jeg missede fristen for at hente min pakke, så den blev returneret fra pakkeshoppen - min fejl. Henvendte mig til Sparepart og fik den gensendt kort efter - uden beregning.
Det er sgu god service.
Og varen var selvfølgelig i orden.

16. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr