Unternehmen hat geantwortet
Säljaren (Sova Sveavägen, Stockholm) var så otroligt bra. Lyhörd och hjälpsam och "tvingade" mig samtidigt att tänka själv kring vad jag ville ha och vad jag kände. Kunde inte ha fått ett bättre bemöt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hade vart runt på lite olika butiker och prövat sängar. Upplevde att SOVA hade det bästa bemötandet. När jag kom på plats så möttes jag av personal som lotsade mig runt butiken för att pröva olika s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
William på Sveavägen 47 vägledde mig 4/8 utan att vara påträngande. Jag fick testa de olika sängarna, även prova mig fram bland kuddarna. Kändes förtroendeingivande! Igår 23/9 levererades och monte... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Vom Unternehmen geschrieben

Sveavägen 47, 113 59, Stockholm, Stockholms län, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Säljaren (Sova Sveavägen, Stockholm) var så otroligt bra. Lyhörd och hjälpsam och "tvingade" mig samtidigt att tänka själv kring vad jag ville ha och vad jag kände. Kunde inte ha fått ett bättre bemötande.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Vi togs emot 11/5 av William på Sveavägen 47 , en mycket trevlig och kunnig person. Lokalen är ganska stor och ganska lugn med harmonisk stämning att man får hem känsla. Utifrån våra intresse har William beskrivit väl ingående delar och vi fick prova i lugn och ro så att vi kunde göra ett bra val, vilket vi gjorde det . Allt var på toppen och vi är mycket nöjda med våra köp. Kan varmt rekommendera butiken och personalen.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Vi gick in till två olika sova butiker. Vi kände dock att säljaren på Sveavägen inte var så pushig utan snarare ville hitta rätt val för oss. Hjälpsam, förstående och kunnig.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Trevligt mottagande, säljaren tog god tid på sig att förklara och vissa oss olika sängar.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Superb customer service, from purchase to delivery and with personal follow up after that. Warmly recommended.

Bra service
De hjälpte till att beställa online men tyvärr blev det fel vara som kom
Sova kollade upp hela tiden så jag fick rätt till slut👍🏻

Antwort von SOVA - Sveavägen
Fantastiskt bemötande hela vägen och även efter köpet då jag behövde byta madrasskydden.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Fick utmärkt hjälp av säljaren i butiken så att jag kunde göra ett bra val

Antwort von SOVA - Sveavägen
allting var profressionell och säljaren trevlig och flexibel.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Vi köpte en säng app sova för lite över ett år sen. Enligt dom så kostade den strax under 40.000 kr.
Efter några månader märkte vi den undre madrassen rörde sig mellan 5-10 cm åt sidan och man fick lyfta tillbaka den efter några dagar. Med tiden gjorde detta slitage på tolv och väggen.
När vi kontaktade sova fick vi till svar att detta var sådant man fick räkna med, men att vi kunde köpa anti-slip dukar och lägga mellan. Dessa skulle kosta 500kr st. Vi tyckte att det borde ingå att en säng för 40.000 kr höll ihop en natt.
Efter 6 månader av mail, bråkande och försök att få hjälp fick vi till slut på egen hand kontakt med sängtillverkaren.
Dom gissade att det var något problem med tyget på sängen och skickade ett nytt, vilket avhjälpte problemet direkt.
Våran upplevelse av Sova är dålig service och oseriöst bemötande. Detta ärendet blev mycket dåligt hanterat, då man förväntar sig hjälp med att lösa ett sådant stort problem. Inte att få lägga mer pengar på en lösning som ”kanske skulle fungera”.

Antwort von SOVA - Sveavägen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.