SOVA - Lund Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Avtalsvägen 7, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra bemötande i butik. Sova här bra sängar generellt och jag är oftast nöjd. Denna gången tog leverans lång tid och förseningar. Dålig kommunikation vid leverans och oflexibelt. Sen hade jag en dålig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev uppmärksammad direkt när jag steg innanför dörren till butiken på Nova i Lund. Servicen jag sedan fick var lagom och inte så påflugen som många expediter kan bli. När jag sedan berättade o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Säljaren tog sig verkligen tid att gå igenom sängalternativens uppbyggnader och förklarade dess skillnader. Var informativt och förtroendeingivande. När leveransen kom hade bäddmadrassen en minima... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service, mycket hjälpsam personal med omfattande kunskap. Leveranser och bortforsling av gammal säng gick smidigt, montörerna var trevliga och roliga (t o m min katt, som hatar alla utom mig, tyck... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Über SOVA - Lund

Vom Unternehmen geschrieben

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

Alle Bewertungen

1'355 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Proffsigt!

Superproffsigt bemötande av Madeleine som verkligen var hjälpsam och säkerställde att vi fick precis rätt säng. Rekommenderas verkligen!

22. März 2025

Antwort von SOVA - Lund

Hej Ludwig, Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Madeleine! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ni har en tidigare anställd som säljer…

Ni har en tidigare anställd som säljer utställningsex till överpris. Levereras med era brandade bilar. Inte ok.

15. Juli 2025

Antwort von SOVA - Lund

Hej Anna Maria, tack för att du uppmärksammar detta. Vi tar sådana här uppgifter på största allvar och uppskattar om du vill kontakta oss direkt så att vi kan reda ut händelsen ytterligare. Vårt mål är alltid att erbjuda en professionell service, och vi kommer att undersöka denna situation närmre. Vänligen SOVA

Trevlig och kunnig säljare

Trevlig och kunnig säljare. Effektiv leverans.
Bra produkt.

27. Mai 2025

Antwort von SOVA - Lund

Vad glada vi blir! Tack för ditt besök & tack för din recension Sven. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sova Lund är bra men 24Sju är sämst

Sova i Lund är väldigt trevliga och hjälpsamma. Problemet jag har är med själva sängen från Sovas egna serie 24Sju. Det är den sämsta sängen jag någonsin haft. Har fått byta madrass tre gånger för att det blev en grop i sängen ca 6 månader efter köpet. Blev uppmuntrad att prova en annan madrass och betala mellanskillnaden på 3000 kr. Samma problem. Sista gången sa dom att jag fick byta en gång till som goodwill från Hilding som tillverkar sängen och kallade min grop för "komfortgrop". Aldrig haft en "komfortgrop" i någon tidigare säng. Nu sitter jag här med en säng som jag knappt kan sova i på grund av rygg -och nackproblem och jag har inte råd att köpa en helt ny säng. Det här var första gången i mitt liv som jag har spenderat lite mer pengar på en säng. En säng som inte var från IKEA. Besviken är inte ens förnamnet. Som sagt, Sova Lund är jättetrevliga men håll er undan 24Sju. Nu har jag gett upp men det är väl det dom vill. Tack och hej.

7. Juli 2025

Hej Alex,
Tack för din recension. Vad roligt att du är nöjd med upplevelsen i butik.

Så tråkigt att höra att du inte är nöjd med din säng. Våra sängar och madrasser är utvecklade för att ge långvarig komfort och kvalitet, men det är också normalt att de anpassar sig efter kroppen med tiden.

Om du har ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice via https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html.

Önskar dig en fortsatt bra dag.

Transprtfirman som lämnade

Transprtfirman som lämnade, monterade och tog med sig den gamla sängen gjorde ett mycket bra jobb. Starkt jobbat grabbar!😃

14. Juni 2025

Antwort von SOVA - Lund

Tack för ditt köp & tack för din recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

14. Mai 2025

Antwort von SOVA - Lund

Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt trevlig och kunnig personal

Väldigt trevlig och kunnig personal, som lyssnar på kunden och tar sig tid och föreslår bra alternativ utifrån kundens behov och önskemål.

31. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underbar personal som gör allt för att…

Underbar personal som gör allt för att ditt val av säng ska komma så nära din dröm som möjligt. Drömmen infriades.
Tack för all hjälp.

26. April 2025

Antwort von SOVA - Lund

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

För lång leveranstid

Alldeles för lång leveranstid i förhållande till vad som utlovats! Butikschefen, som egentligen inte kunde påverka detta, skötte dock kommunikationen utmärkt.

24. April 2025

Hej Stefan,

Vi beklagar verkligen förseningen av er produkt och det besvär detta har orsakat. Tyvärr uppstår ibland förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda en smidigare leveransupplevelse framöver.

Vi hoppas att ni får många goda nätters sömn. Sov gott! Vänligen SOVA

Proffsig.

Framför allt så var det den personliga servicen! Hon hette Madeleine och var helproffsig. Är inte stresstålig men fick den tid och information jag behövde.
//Jan M.

18. April 2025

Antwort von SOVA - Lund

Hej Jan, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Madeleine! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Proffsig hjälp

Fick hjälp med att prova olika. Personalen var tålmodig. Jg sover som en prinsessa

7. Mai 2025

Antwort von SOVA - Lund

Vad glada vi blir för din recension Annika!
Så kul att vi kunde hjälpa till – det ska vi absolut hälsa vidare till butiken. Vi hoppas vi att du fortsätter sova som en prinsessa. Sov gott! Vänligen SOVA

Sova Lund🤩

Vi vill ge högsta betyg till
Sova butiken i Lund🌟
Speciellt till Madeleine🌟
Vi fick fantastisk hjälp av henne när det var dax för oss att köpa en ny säng🛌
Service och bemötande i toppklass🤩
Vi landade i en Vikingsäng och ser med spänning framemot att få hem den🛌
Tack Madeleine på Sova Lund🌟
Du är grym🌟🤩
Vänliga hälsningar M och M🌿

16. Mai 2025

Antwort von SOVA - Lund

Tusen tack, M och M för er recension! Vi ser till att hälsa vidare detta till Madeleine. Vi hoppas ni kommer sova gott i er nya Vikingsäng.

Rosetta Axelsson!

Jag träffade en kunnig,trevlig pärla då jag köpte min nya säng!
Men tyvärr fick jag problem efter ett par veckor, kontakta då er,men kunde tyvärr inte klara av det själv!
Då ställde Rosetta Axelsson upp och körde hem till mej I Lomma och fixade det till mej!
Tack till Rosetta!
Kram från Britt Svedberg

19. Mai 2025

Antwort von SOVA - Lund

Stort tack för din recension Britt!
Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen, och att vi kunde hjälpa till när det behövdes. Detta ska vi hälsa vidare till Rosetta!

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig – och hoppas att du nu sover riktigt gott!

Utmärkt service

Imponerande professionell och bra service. Vi är väldigt nöjda med bemötandet, leveransen och själva sängen vi köpte.

4. April 2025

Antwort von SOVA - Lund

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dålig koll på leveranstider från era…

dålig koll på leveranstider från era leverantörer (Jensen)

1. Mai 2025

Hej Torbjörn,
Vi beklagar verkligen förseningen med er säng och det besvär detta har orsakat. Ibland sker förseningar som är utanför vår kontroll. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sebastian på Sova i Lund var så…

Sebastian på Sova i Lund var så hjälpsam och trevlig med vårt köp av säng och sängkläder.

7. April 2025

Antwort von SOVA - Lund

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr