Unternehmen hat geantwortet
Vårt ärende har pågått under en längre tid i höst 2022 oC fram till den 13 Jan -23 och då vill vi poängtera personalens mycket goda uthållighet för att allt skulle bli så bra som det bara kunde bli ,... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Vom Unternehmen geschrieben

Ulvsundavägen 189, 168 67, Bromma, Bromma, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Trevlig kunnig o hjälpsam personal som hjälpte oss att finna den perfekta sängen.
Vi är jättenöjda och sover gott.

Antwort von SOVA - Bromma
När jag ringde efter en kvarlämnad vara blev jag lovad av olika personer att den skulle beställas och hämtas inom en vecka vilket inte stämde. Jag ringde flera gånger under 4 månaders tid och varje gång fick jag olika svar för förseningen. Jag fick äntligen min vara som egentligen ingick i köpet men Sova hade missat det.
Som kund är det både frustrerande och onödigt att jaga en vara på detta sätt.

Antwort von SOVA - Bromma
Fantastisk service från det att vi steg in i butiken tills vi fick madrassen levererad

Antwort von SOVA - Bromma
Jag skicka via deras kontaktformulär och fick snabbt svar och exakt den hjälp jag behövde, även motfrågor svarades samma dag och ett köp gjordes även där samma dag. Tack Alexandra för fint bemötande

Antwort von SOVA - Bromma
De två sängar vi köpt från butiken är jättebra. Killarna från speditören som levererade hem och monterade uhop var jättebra. Den första sängen vi köpte var ett demoex från butiken. Den kunde inte leveras på utlovad dag eftersom butikspersonalen glömt förbereda den. De ville aldrig förklara att de missat och svarade aldig när vi klagade. Våra gäster som skulle sova i sängen fick hitta annat boende utan förvarning.

Vilken Upplevelse!
Ta mig på orden till den som är ansvarig (IDA) För Sova butikerna i Stockholm. Jag och min fru skulle köpa nya dyrbara madrasser till våra hästen sängar. Vi blev mottagna av en verklig proffisionell säljare i form av Alexandra som på ett enkelt och informativt sätt gjorde de både roligt och angenämt att både beställa nya madrasser men också att den fanns mycket kunskap och mycket aktivt lyssnade till våra önskemål etc. En klart lysande stjärna hos Sova Bromma, Sova Centralt ta hand om denna oslipade diamant. Att hon har en ansvarig vass chef i form av Alexander som levererade den bästa presenten idag då han ringde och informerade om att madrasserna hade just kommit, Inga problen för honom att packa upp dessa madrasser vika de och sedan bära ut dessa till bile då jag och min fru går med rullatorer. Ta hand om dessa säljstjärnor, Vi är imponerade, vi kommer igen snart igen och handlar av denna trevliga butik och dess kunskaper.

Antwort von SOVA - Bromma
Bra produkt i slutändan, men lugn och proffsig betjäning i butik! Dessutom bra pris med inbärning på köpet! Väldigt nöjd!!

Antwort von SOVA - Bromma
Jag vii tacka sååååååå mycket personal på Sova butiken i Bromma , när vi kom till butiken kunde inte bestämma vilken säng vilken pris, men fick riktigt professional hjälp . Tackar Vincent Halexander , har är bara proffs och duktig som försäljare han är riktigt snäll och fin Människa. 🙏 Hälsar din chef.

Antwort von SOVA - Bromma
Trevlig och kunnig personal. Mycket att välja på och bra kvalitet på sängarna som vi köpte.

Antwort von SOVA - Bromma
Bra urval av sängar, något smalt sortiment av sängkläder. Kompetent rådgivning. Pålitliga leveransrutiner.

Antwort von SOVA - Bromma
Falsk rea under black Friday.
Sova höjde priset under black Friday för att kunna sänka till ordinarie pris.
Hade gjort en beställning och när jag påpekade det va de snabba med att skicka tillbaka pengarna för att undvik påföljder

Antwort von SOVA - Bromma
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.