Sparebanken Sør Bewertungen 95

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jef har vært kunde i Sparebanken sør i over 20 pr og fremdeles er veldig fornøyd med saksbehandling og tilgjengelighet. Noen gangen kunne jeg ønske at bankene var mere «på» når det gjelder revurdering... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Bank
  2. Sparkasse

Vom Unternehmen geschrieben

Sparebanken Sør er Sørlandets største lokalbank - vi har over 30 kontorer i Agder, Telemark og på Jæren

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ette å ha vært kunde hele livet har jeg…

Ette å ha vært kunde hele livet har jeg kommet frem til at denne banken ikke er til nytte får meg. Ikke kan jeg få snakke med en Rådgiver uten å bli henvist til nettsidene, ikke viser de interesse til å hjelpe, Ikke får jeg kunseutbytte.
Får så mye mer hjelpe hos andre banker!

Denne banken anbefales ikke!

6. Februar 2026

Satt i telefonen fra 9 til 3 i går

Satt i telefonen fra 9 til 3 i går. De setter over feil gjentatte ganger.Bare rot. Infen kvalitetsikring og samarbeide mellom de ulike avdelingene. Er det virkelig mulig at jeg skal bruke 4 dager på å få et svar!🔔🔑
Anbefales ikke. Fikk svar på mail etter 4 dager, Da svarte de ikke på det jeg skulle ha hjelp til. Og...., de ringte aldri.23/1-26

13. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kiepski bank

Dårlig bank. For å få BankID krever dere språkferdigheter. Men når dere trenger noe fra kunden, da spiller det ingen rolle om man kan språket eller ikke. Hva med døve eller stumme kunder – nekter dere også dem BankID? Dette virker som ren diskriminering av personer som ikke behersker språket. Da jeg åpnet konto, var det derimot ingen hindring – da var det viktigere å verve en ny kunde. Jeg kan derfor ikke anbefale denne banken. 👎👎👎

23. September 2025

Dårlig sikkerhet

Dette var andre gang jeg opplevde at noen forsynte seg med småbeløp ifra kontoen min etter at banken ikke lukket kontoen min etter at jeg hadde fullført en betaling på en nettbutikk,denne gangen forsvant der penger tre dager etter handelen var gjort og sist gang etter over en uke og det kan ha skjedd flere ganger uten at jeg har merket det.Og det er liten vits i å ta det opp med banken da de prater og forstår ting på en måten da som bærer preg av at de ikke ønsker å ta ansvar😡👎

3. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svindlet og vil bytte bank? Lykke til – du trenger det!

Om du plutselig trenger hjelp fra banken – for eksempel etter en svindel i utlandet – så er det bare å ønske seg lykke til. Forbered deg på et maratonløp med ventetid, usikkerhet og mange, mange telefonsamtaler.

Etter en svindelepisode på reise tok jeg kontakt med banken. Totalt ble det 10–15 samtaler, og jeg var i kontakt med flere ansatte. De forsikret meg om at alt var i orden: kontoer og BankID var sikre, og «det er ikke noe mer å bekymre seg for». Jeg pustet lettet ut – helt til det var jeg selv som oppdaget at 40.000 kroner var på vei ut av kontoen. Nytt utenlandsk telefonnummer hadde jeg også fått..

Ingen hadde tenkt på å dobbeltsjekke utenlandstransaksjoner – selv om svindelen nettopp hadde skjedd i utlandet. Helt utrolig.

Pulsen gikk ikke akkurat ned da jeg ringte banken igjen og fikk beskjed om at «svindelkontoret åpner i morgen kl. 08». Den ansatte jeg snakket med virket både stresset og uinteressert – og gjorde meg faktisk mer urolig. Jeg måtte ringe opp igjen bare for å få puste.

På samtale nummer 16 traff jeg endelig en kompetent og rolig ansatt som tok grep umiddelbart. Han slo alarm og fikk stanset alt. Tusen takk til ham – han gjorde jobben sin, og litt til. De 15 andre? Lær forskjellen på «det går bra» og «pengene dine forsvinner nå».

Har nå brukt to uker på å prøve å bytte bank. Den nye banken har sendt alt de skal, men Sparebanken Sør svarer bare at «det ligger en sak inne». Hvor? Hos hvem? Når skjer det? Ingen vet. Det er som å bestille taxi og få beskjed om at «noen kommer en gang, kanskje».

Spurte helt konkret: Er det jeg eller dere som skal gjøre overføringen? Vet fortsatt ikke. Det jeg fikk vite, er at så lenge kortet mitt er aktivt – så kan de ikke gjøre noe. Javel. Så jeg må altså slå av kortet mitt for å få lov til å flytte ut?

Bare gi meg ett klart svar – ikke fem ulike unnskyldninger for hvorfor ting står på stedet hvil.

26. Mai 2025

Elendig bank

Elendig bank! Av en eller annen grunn har banken bare valgt å stenge meg ut, og ta ned alt av BANK ID.

Jeg har selv kontaktet dem på mail, og telefon uten noe godt svar!

Velg noen andre banker!

1. April 2025

G aard .io

Det var en lettelse å føle seg støttet av selskapet i min revisjonstittel og å vite at de jobbet iherdig bak kulissene for å gi meg egenkapital.✅

13. März 2025

Katastrofal virksomhet

Katastrofal virksomhet. De faller tilsynelatende nedover og nedover i effektivitet, struktur, kompetanse, service og vennlighet.
Har måtte kjempet og sloss i en uke for føre inn mine egne penger fra en annen konto og om ikke jeg gir opp detaljer som ikke har noe med dem å gjøre så truer de med å fryse hele betalingen. Totalitært styre sier de seg åpenbart enige i.
Når jeg så biter i eplet og gir dem tilstrekkelig info (langt mere enn jeg er bekvem med) så velger de å bare ikke respondere meg på to dager! Helt latterlig.

13. Februar 2025

Antwort von Sparebanken Sør

Vi som bank har en plikt til å kjenne kundene våre. Derfor må vi stille spørsmål for å sikre at all informasjon vi har om deg er riktig og oppdatert. Vi takker for din tilbakemelding, og beklager at du har opplevd å måtte vente på svar fra oss.

Møkka bank

Er jo ikke hjelp å få. Bare skylder på at alt ligger i systemet. Når man ikke får ut penger og når faste trekk ligger inne,men mottaker ikke får penger og alt hat gått ut av konto min. Hvor er pengene. Jo alt ligger i systemet er svaret du får. En måned gikk før de fikk ordnet opp. Da måtte vi true med anmeldelse og media.

8. November 2024

Antwort von Sparebanken Sør

Det var trist å høre at du har en slik opplevelse av oss.
Håper du blir møtt på en helt annen måte om du skulle trenge oss igjen ❤

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fornøyd, men husk å følge opp renteendringer

Vært kunde i 33 år og er fornøyd etter de innførte kundeutbytte. Totalprisen på boliglån er nå sammenlignbart med Tekna-avtalen, så lenge man følger opp ved renteendringer. Gjør man ikke det, får man ingenting gratis.
Ikke dra hit for investeringsråd. De anbefaler selvfølgelig "sine egne" fond, fremfor billige globale indeksfond for langsiktig sparing.

29. August 2024

Antwort von Sparebanken Sør

Først og fremst, så utrolig hyggelig at du er fornøyd med oss og at du har blitt værende i Sparebanken Sør så lenge!

Takker så mye for dine innspill vedrørende renteendringer og investeringsrådgivning. Viktig å få innspill fra våre kunder som kan gi bedre produkter og service til våre kunder!
Ha en fin dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stadig feilmeldinger på nettsiden/ ting…

Ikke intuitiv nettside, en av de dårligere jeg har opplevd. Stadig feilmeldinger på nettsiden/ ting som ikke fungerer. Her om dagen hadde jeg problemer med tlf, og måtte derfor logge inn med kodebrikke. Men den fungerte ikke! Idag står det på nettsiden at kunder opplever problemer med remittering, og når jeg logget meg inn fikk jeg 3 feilmeldinger- feil ved henting av kredittkort, feil ved henting av efaktura og feil ved henting av betalinger. Jeg fikk med andre ord ikke betalt noe, og heller ikke sjekket regninger til forfall.
Har også opplevd flere ganger at de som sitter på kundeservice ikke har god nok kunnskap om det de skal svare på. Det blir nok bytte av bank for min del.

19. August 2024

Antwort von Sparebanken Sør

Vi beklager at du har hatt problemer med å logge inn grunnet tekniske problemer på nettsiden vår, vi prøver å informere kundene på nettet når det er problemer, men forstår din frustrasjon. Vi jobber stadig med å forbedre nettsiden og informasjonen, og setter pris på å få tilbakemeldinger. Ha en fin dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lykke til med å få hjelp!

Jeg har vært kunde i Sparebanken Sør siden fødselen, og har nå byttet bank. Det skyldes ene og alene en voldsom nedgang i kvaliteten på kundeservice!

Hvis du har et problem er du garantert å bli kasteball mellom avdelinger og folk som er helt allergiske mot å gjøre jobben sin. Kundebehandlerne sier at de har løst problemet ditt, men det har de ikke gjort. Jeg har nå fått "hjelp" fire ganger med samme problemet.

Hvis du gjør en avtale med kundebehandler om at de skal kontakte deg, så skjer det ikke. Til slutt var det så umulig for meg å få tak i min kundebehandler at det var lettere å bytte bank. Nå har jeg endelig fått sagt opp forsikringene mine her også, så da trenger jeg aldri ha noe mer med denne banken å gjøre.

Snakkes aldri!

16. August 2024

Problemer med nettside

En av de værste nettsidene jeg har oppleved, logget inn for å sjekke hvor mye penger jeg har fått i bursdag og siden laster og laster og laster, har ventet i over en time, har loget på mobil, pc og ipad ,men den laster forsatt. ville ikke anbefalt

7. August 2024

Antwort von Sparebanken Sør

Vi beklager at du har hatt problemer med å logge inn på nettsiden vår, vi prøver å informere kundene på nettet når det er problemer, men forstår din frustrasjon. Vi jobber stadig med å forbedre nettsiden og informasjonen, og setter pris på å få tilbakemeldinger.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har vært kunde siden jeg ble født

Jeg har vært kunde siden jeg ble født. Nå er jeg 57.
Jeg har tidligere vært fornøyd, men nå tror jeg faktisk grensen er nådd.
Jeg bruker banken privat, og til mitt firma.
Nå opplever jeg et kundesenter som er fullstendig tafatt, og en kontaktperson i banken i forbindelse med firmaet, som ikke kan noe som helst.
Jeg har holdt på i nesten 3 uker for å etablere ny nettbedrift i forbindelse med etablering av aksjeselskap, uten at noen i banken får ordnet dette. Heller ikke tilgangene revisoren og regnskapsføreren min må ha til mine kontoer finner de ut av. Har ringt dem rundt 10-12 ganger de siste ukene uten at de kan gi meg svar.
Fraråder denne banken på det sterkeste.

21. Juni 2024

Sykttt dårlig kundeservice

Sykttt dårlig kundeservice, stenger ned kontor for gøy virker det ut som! Ikke ivrige og sure når du spør om hjelp, må nesten svare stygt for å få litt god hjelp, anbefaler ikke i det hele tatt!!!

23. Mai 2024

Antwort von Sparebanken Sør

Det var trist å høre at du har en slik opplevelse av oss.
Håper du blir møtt på en helt annen måte om du skulle trenge oss igjen❤

Ønsker deg en god dag!

//Maja

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når det oppstår problemer er dem ikke…

Når det oppstår problemer er dem ikke forstålser og jeg ber at jeg ville snakker med Magnus, Einar får beskjed at han skal tare kontakt på tlf men han tar ikke kontakt, når jeg sier at jeg tenger og snakker med en personen men det får jeg ikke, jeg er ikke god med alt på pc og da trenger jeg hjelper så er et problem med banken sør i Lyngdal

4. Mai 2024

Hei ❤

Så trist å høre at ikke du ble kontaktet av personen du ønsket å snakke med. Jeg håper du vil få en mye bedre opplevelse neste gang du tar kontakt med oss. Vi jobber for å gi kundene våre de aller beste opplevelsene.

Ønsker deg en god dag.
//Maja

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fikk hjelp med alt jeg lurte på

Fikk hjelp med alt jeg lurte på, helt fantastisk, kundebehandler ringte meg til og med opp igjen. Jeg har allergi mot apper, men nå hadde jeg ikke noe valg.

13. Dezember 2023

Så fantastisk å høre❤
Du er ikke alene om å ha allergi mot alle disse appene. Du kan alltids ringe oss om du ønsker veiledning, slik at det blir enklere og enklere for hver gang.
Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding!

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr