Bolderkar gekocht. Ging direct na de 1e x gebruiken kapot. Handvat brak af. Later zagen we dat het wiel er ook al scheef onder stond ten op zichten van de rest. 3 dagen later al roest op het frame. Ei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Een brievenbus van bijna € 200,- in augustus gekocht en van meet af aan geen goed werkend slot. Nu 19-2-2016 nog niet geregeld. Zojuist totaal onbeschoft te woord gestaan door dhr Rens: “ Wij mogen ni... Mehr ansehen
ONOPGELOSTE ZAAK; ik wacht nog steeds op mijn geld. Track & tracé code; 3SBSIS284172657 Retourdatum; 22 juli 2014 tijd 17:57 uur Ordernummer : 6906 Geachte heer de Visser, Bedankt... Mehr ansehen
By far het meest waardeloze bedrijf waar ik ooit iets online gekocht heb.Geen enkele reacties op herhaaldelijke email. Sturen incomplete facturen. Dit zijn een stelletje amateurs werkend vanuit een sc... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Mooie website....ruime keuze en interessante prijzen. Snelle verzending...goede service !
Miste een onderdeeltje, maar na wat mailwisseling is het zover gekomen dat ik het onderdeel ontvangen heb, goeie service.
De bezorging was 2x uitgesteld het product was boven verwachting
Het boekenkastje, was op dezelfde dag in elkaar gezet, de volgende morgen was er al 1 plank doorgeknackt. Dus ben ik niet tevreden. Ik heb bewust geen contact met jullie opgenomen of teruggestuurt. Als je de schroeven eruit haalt dan krijg je hem niet meer in elkaar. Geen goed product voor veel geld!!
Had iets besteld wat mij niet beviel kon het terug sturen en is netjes verlopen
Zeer vlotte bestelling mogen ervaren. Alles is correct verlopen.
slecht product, weken moeten wachten voordat geld geretourneerd werd. Ook nog met de restrictie dat verzendkosten NIET geretourneerd werden. Slechte ervaring.
Een prima bedrijf, met een geweldige service. Na helaas een fabrieksfout werd het product direct vervangen, opgestuurd en werden wij geholpen. Dankjewel. Wat ook bijzonder is, is het product, een buitendouche die opwarmt door de zon, wat een geweldige douche in je tuin en met een warme dag is het heerlijk.
Twee ligbedden gekocht via Bol.com. Één ligbed brak na 31 31 dagen doormidden. Één dag buiten de zichttermijn, maar dit heeft niets met zichttermijn te maken het product voldoet gewoon niet. Later zag ik over deze ligbedden ook uitsluitend slechte recensies. Maar de verkoper bleef erbij ; buiten de zichttermijn. Dit bedrijf wilde eventueel een ligbed omruilen maar wat heb ik daaraan als je er doorheen zakt.
Gelukkig heeft Bol.com het verlies genomen en mij de bedden vergoed. Dus koop WEL bij Bol.com maar NIET bij Somultishop!!
De grootste oplichters die ik ooit meegemaakt hebt. 2 aircoolers retour gestuurd. Eentje zou oké zijn de andere zou vol water zitten waardoor electra nat is geworden en het filter op de achterkant zou vol met ingevreten plantenresten zitten inclusief een planten takje bovenin de filter gestoken. .Ik heb ze de 19e juli bezorgd gekregen.,20e uitgepakt en gelijk weer ingepakt omdat ze toch niet naar wens waren en de 21e retour gestuurd..Echt heel bizar en totaal niet waar. Ik ga me toch niet herroepen op geld teruggave .product retour sturen etc vervolgens tig keer bellen met ze als ik zelf een product niet deugdelijk opgestuurd zou hebben. Ik weet fan toch dat ik geen recht op geld heb..Kantoor personeel gaat volledig uit van hun magazijnmedewerker wat die zegt zo is het. 3 keer gebeld met ze email gestuurd maar helaas geen geld terug . mijn verhaal en de bewijzen van mijn gelijk worden aan de laars gelapt. Echt dit is totaal gestoord. 119.95 weggegooid geld. Ze zeggen nog wel even u hebt de cooler betaald dus uw eigendom en we willen u deze wel weer terugsturen. Gekkenwerk .niet eens mijn eigen terug gestuurde aircooler maar een vies ding van weet ik wie en wat ermee gedaan is. Vol met water en ingevreten plantenresten .Dikke vette 0 krijgen jullie. Ga vooral zo door je houd geen klant over !!!!!
Pas na ca. 9 maanden ontdekte ik bij het opzetten van de tent dat het dak ontbrak.
Nadat ik dit had gemeld, heeft Somultishop mij het ontbrekende tentdak binnen een week
alsnog geleverd. Chapeau !!! Somultishop
Bestelde partytent niet geleverd ondanks herhaalde verzoeken, niet opgelost ze beweren dat de partytent wel is afgeleverd ze komen met een vrachtbrief waar een totaal verkeerd adres opstaat ondanks het goed is opgegeven bij de bestelling, ik moet het maar zelf uitzoeken met de vervoerder zeggen ze.
zeer slecht bedrijf dat bij problemen niet thuis is.
De levering liep goed maar het artikel was van slechte kwaliteit. Scheurende stiksels. Buizen die buigen en breken. Kon na 1 dag gebruiken in de kliko. Ik had gekozen voor een zwaardere kwaliteit maar dat was het absoluut niet
snelle levering reeds volgende dag.
ook telefonisch direct bereikbaar.
wordt a la minute opgenomen.
super
Gisteravond een tuinbank besteld, vandaag rond 13 uur reeds in mijn bezit.Goede dienstverlening !
Op beslist.nl had ik al een beoordeling geschreven. De teneur : matig, maar kom, ik ben niet ontevreden. Nu, na drie dagen, moet ik mijn mening herzien : het rotankastje ( wasgoed ) dat we besteld ( en gekregen) hebben, is PURE ROMMEL. Langs de binnenkant steken er puntige nieten uit. Eén van de steunlatten is doormidden gebroken ( fout in het hout ). Een stuk rotan is gebroken. Goed, ik kan dit allemaal herstellen, maar dit ding gaat geen lang leven tegemoet, denken we. Mag ik mijn mening wijzigen ? KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF !!!
Zeer tevreden, in de middag een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Een top aanbieding 50% goedkoper dan welke andere site.
Ik kom er zeker terug.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.