Mijn bestelling (via bol.com) was in eerste instantie niet gelukt. Het was ook maar een klein envelopje dat, denk ik, in de Kerstdrukte bij de transporteur verloren is gegaan. Na een mailwisseling kre... Mehr ansehen
Verkeerde maat veters ontvangen, op dat moment een bericht gestuurd dat ik de verkeerde heb ontvangen. Op dat moment kreeg ik de vraag of ik deze gratis wilde terugsturen. Aangegeven dat ik deze i... Mehr ansehen
De veters zijn niet wat ik bedoelde. Op mijn verzoek om te ruilen of terugsturen werd niet gereageerd
Goede kwaliteit, goede prijs. Helaas deed de bezorgdienst lang over de levering, maar in de tussentijd keurig te woord gestaan door de klantenservice! Dikke prima dus
Vom Unternehmen geschrieben
Sneakers en accessoires zijn te kopen bij SneakersAdept, wij bieden je een goede service. Met veilig betaalmogelijkheden, retour mogelijkheid en andere service. Wij hebben sneakers van de merken Jordan, Adidas en Nike. Verder hebben we veters, creaseprotectors en andere sneaker-accessoires. De hardlopers van dit moment zijn de Adidas Campus 00s en de Jordan 4. Deze hebben we dan ook in meerdere kleuren en maten. We geven je tips welke maat je moet nemen. Adidas Campus 00s veters, zijn op dit moment onze meest verkochte veters. Deze veters hebben we in verschillende lengtes, ook hebben we ze in de kleuren wit & zwart. Van normale vetes hebben we alle kleuren die bij jou kunnen passen. We bieden een leveringstijd van 2-3 dagen en kun je betalen met verschillende veilige betaalmogelijkheden. Ideal is bij ons de meest gebruikte. Het is ook mogelijk om te retouren, dit is 14 dagen vanaf aankomst bij jou thuis mogelijk. We leveren in Nederland en België. Wij geven veel om jouw mening en elke mening telt. We geven daarom ook elke dag alles om je pakketje helemaal in orde te maken. We controleren de sneakers zorgvuldig en maken deze klaar voor verzending. We geven veel om je mening dus zouden het waarderen als je een review achterlaat, als je ooit iets gekocht hebt!
Vondelstraat 34, 4561 LR, Hulst, Niederlande
- Info@sneakersadept.nl
- www.sneakersadept.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Nul reactie
Kies voor SneakersAdept
Precies zoals afgebeeld op de site en zoals ik graag wilde.
Geen verzendkosten, netjes verpakt en op tijd geleverd!
Makelijk en snel
Product zag anders uit op de fotos en…
Product zag anders uit op de fotos en ik wou het retouren en ben nogsteeds niet geholpen
ive been waitting for laces for more…
ive been waitting for laces for more than 5 days, no answers, no emails, nothing
Verkeerde maat veters ontvangen
Aangegeven dat ik deze inderdaad wilde terug sturen, tot heden hier nooit meer reactie op gehad.
Zou hier niet nog eens wat bestellen.
Sinds 10 dagen geleden aan het wachten…
Sinds 10 dagen geleden aan het wachten voor een pakket… geen informatie, geen e-mail… niks. Geen aanrader

Antwort von Sneakersadept
Een goed bedrijf binnen 3 dagen was het…
Een goed bedrijf binnen 3 dagen was het product geleverd!!!
Sapo.

Antwort von Sneakersadept
De veters zijn totaal niet het zelfde…
De veters zijn totaal niet het zelfde zoals op de foto heel jammer dit !

Super ervaring
Super ervaring,
Veters besteld. En er zat 1 veter bij die was ietswat vies. Hier een berichtje over gestuurd en zonder gedoe gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen!
Echt heel blij mee

Antwort von Sneakersadept
Pakketje was zoek geraakt bij de…
Pakketje was zoek geraakt bij de post,na een paar dagen gratis opnieuw verstuurd

Antwort von Sneakersadept
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.