Ikke imponeret. Bestilte øreringe, fik aldrig en ordrebekræftelse, som bekræftede mit køb. Ingen tog tlf. og mail røg tilbage som spam. Pludselig efter 3 uger kom øreringene, men da var de allerede... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bestille mine den 4 maj og forsøgene at kontakte dem pr mail smykker@ smykker.dk her fik jeg overhoved intet svar… jeg har efterfølgende både ringet til dem og skrevet på Messenger stadig intet svar….... Mehr ansehen
Fuldt ud tilfreds med varen, men handlen trækkende ud i 1,5 md. Da min besvarelse på deres mail ang. Uens øreringe, ikke blev besvaret. Men fik gratis porto, da øreringene nåede at udgå, så måtte nøje... Mehr ansehen
VIRKELIG dårlig kundeservice. Min datter fik et armbånd til fødselsdag, som gik i stykker efter en halv time. Prøvede at skrive til dem utallige gange uden at få svar. Desuden er smykkerne af meget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Smykker.dk drives af Olli Store ApS, et 100% danske selskab drevet af Heidi og Torben.
Kontaktinformationen
Hejrevang 15, 3450, Allerød, Dänemark
- smykker@smykker.dk
- www.smykker.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
forsinket levering
Mega go og hurtig service
Den dårligste service jeg har oplevet
Øreringe fået i gave af min mand herfra. Ingen problemer med levering. Stenen faldt dog ud af den ene ørering og noget af guldet knækkede også af, da jeg skulle have dem på første gang. Har reklameret og de påstår at have leveret et nyt par til mig., men vi har ikke modtaget noget. Jeg har skrevet og ringet til dem mange gange, men de tager aldrig telefonen og ringer aldrig tilbage... De svarer heller ikke på mails. Hvad med vores penge?
Det er den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet.
Hurtig og rigtig fin levering.
Hurtig og rigtig fin levering.
Pakken og varerne var i super fin stand.
Glæder mig til at give pakken til min datter ❤️
Nemt
Skulle finde en gave og gik ind på jeres hjemmeside som jeg havde set på facebook. Det var nemt og hurtigt at finde det jeg søgte og leveringstiden var også rimelig. Alt i alt en god oplevelse
Reklamation
Første gang jeg har handlet på smykker.dk - fin levering af øreringe. En mdr efter købet sender jeg en mail til dem med reklamation. Hører intet fra dem!!! Har sendt 3 mails, men de reagerer ikke! Nu er der gået 5 mdr... jeg kommer aldrig til at købe noget hos dem igen. Virkelig dårlig service!!
Betalt men har stadig ikke fået varen…
Betalt men har stadig ikke fået varen her 12 dage senere
God pris og hurtig ekspedition
Nemt og hurtigt...
Ingen kommunikation
Jeg har bestil et sæt ørenringe, og ordren i sig selv er der som sådan ikke noget galt i.
Den er bestilt, betalt og afsendt og jeg forventer at den kommer indenfor et par dage.
Men når man gerne vil lægge flere penge i butikken og både sender en mail og ringer, samt lægger svar på en telefonsvarer, så bliver man lidt træt når intet bliver besvaret.
Så for fremtiden vil jeg da lægge mine penge andetsteds...
Fantastisk kvalitet og service
Fantastisk kvalitet, hurtig levering og service. Jeg havde bestilt en ring til min kæreste i julegave, men den viste sig desværre at være for stor. Anders tilbød at lave en ny, lignende ring hvis jeg betalte porto frem og tilbage. Jeg/vi venter spændt på at modtage den nye ring, som jeg ikke tvivler på vil leve op til den forhenværende. En virkelig god oplevelse fra start til nu og nok også til slut :)
vedhængen er som beskrevet og jeg er…
vedhængen er som beskrevet og jeg er super glad for den. Hurtig levering
Jeg vil ønske I havde af samme sten( candyblue) til ringe.
😊
Hurtig fragt.
Vare var præcis som bestilt. Billig i forhold til lignende produkter og hurtig fragt. Desuden meget fint emballeret.
Ikke optimalt
Jeg har desværre haft en dårlig førstegangs handel hos smykker.dk
Jeg har købt en varer som var tilgængelig på websitet som viste sig at være en varer de ikke lå inde med alligevel, derfor var der lang leverance på en af varerne.
Da jeg modtog min bestilling var det tydeligt at et vedhæng på en Lysholder var meget beskadiget af mange ridser.
Det tyder på at det er en returvarer som igen er forsøgt solgt.
Jeg har returneret den og forventer den ombyttet, til en ny varer.
Hurtig levering og billig vare :)
Fanme go' service
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at handle på Smykker.dk.
Jeg havde bestilt et sæt med en ring og et par øreringe og havde en stram tidsfrist. Desværre viste det sig at ringen var i restordre. Jeg fik dog svar med det samme - dårlig info er altid bedre end ingen info, men samtidig kom der et alternativt forslag til ringen fra Torben der ikke lige kunne fremtrylles. Da den ikke lige var sagen spurgte jeg til om han kunne komme med et andet forslag til et sæt. Torben fremtryllede 3 rigtigt gode forslag og svarede på mails på tidspunkter man ikke kan forvente. Et nyt sæt blev sendt afsted og ankom indenfor 1 døgn. Super flotte smykker, flot kvalitet, flot indpakning og tilmed faldt gaven i go' jord hos svigermor. God service findes stadig :) TAK
Dejlig hurtig service 😊
Meget tilfreds
Super fint vedhæng som ligner den på billede. Fin pris og leveringstid..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.