Ikke imponeret. Bestilte øreringe, fik aldrig en ordrebekræftelse, som bekræftede mit køb. Ingen tog tlf. og mail røg tilbage som spam. Pludselig efter 3 uger kom øreringene, men da var de allerede... Mehr ansehen
Bestille mine den 4 maj og forsøgene at kontakte dem pr mail smykker@ smykker.dk her fik jeg overhoved intet svar… jeg har efterfølgende både ringet til dem og skrevet på Messenger stadig intet svar….... Mehr ansehen
Fuldt ud tilfreds med varen, men handlen trækkende ud i 1,5 md. Da min besvarelse på deres mail ang. Uens øreringe, ikke blev besvaret. Men fik gratis porto, da øreringene nåede at udgå, så måtte nøje... Mehr ansehen
VIRKELIG dårlig kundeservice. Min datter fik et armbånd til fødselsdag, som gik i stykker efter en halv time. Prøvede at skrive til dem utallige gange uden at få svar. Desuden er smykkerne af meget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Smykker.dk drives af Olli Store ApS, et 100% danske selskab drevet af Heidi og Torben.
Hejrevang 15, 3450, Allerød, Dänemark
- smykker@smykker.dk
- www.smykker.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Varen var fin
Varen var fin. Blev lidt nervøs, da varen kom lidt senere end jeg havde regnet med.
Lidt lang leveringstid men ellers god…
Lidt lang leveringstid men ellers god service og fine varer.
Jeg er yderst tilfreds med hurtig…
Jeg er yderst tilfreds med hurtig levering og at få besked om hvor langt varen er undervejs og sms besked når den kan hentes.
Ingen kundeservice!
Hurtig levering, men fuldkommen umuligt at få fat i kundeservice!
Har både skrevet en mail, ringet et utal af gange og lagt en besked på deres telefonsvarer. Har stadig intet hørt.
Super dårlig service..
Hurtig ekspedition
På hjemmesiden står der at løbet bliver…
På hjemmesiden står der at løbet bliver sendt indenfor 2-5 hverdage.
Det skete desværre ikke og jeg måtte rykke for smykket. Så blev det sendt men det betød at jeg ikke havde min gave da jeg skulle bruge den. Meget uheldigt
Hurtig levering og gode priser.
Hurtig levering og gode priser.
Vi har købt et dåbsrør med gravering. Og produktet levede fuldt op til vores forventninger👌
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det var helt igennem en god oplevelse
Det var helt igennem en god oplevelse, uden nogen form for problemer
Umulige at komme i kontakt med
Umulige at komme i kontakt med , de var hurtige da vi skulle købe vare af dem men når man vil returnerer høre man intet fra dem

Antwort von Smykker.dk
Umuligt at komme i kontakt med firmaet.
Har nu i 3 uger forsøgt at “komme igennem” til firmaet. Desværre uden held.
Jeg har returneret en vare pga forkert størrelse. Efterfølgende købt og betalt en ny i korrekt størrelse. Den nye ordre gik hurtigt igennem og varen blev leveret uden problemet ( udelukkende derfor får firmaet trods alt 1 stjerne ).
Mht returneringen forholder det sig desværre helt anderledes.
Jeg kan ikke få bekræftet at smykker.dk har modtaget min returnering, og har dermed heller ikke set skyggen af mine penge.
Jeg har ringet flere gange, og indtalt navn og telefonnummer, som den venlige stemme beder om, hvorefter man vil blive ringet op. For firmaet har åbenbart altid “meget travlt i øjeblikket”. Dette er desværre ikke sket endnu.
Jeg har kontaktet firmaet via mail flere gange. Ingen svar.
Det eneste jeg har modtaget er en automatisk genereret opfordring til at bedømme smykker.dk på trustpilot. Dette er hermed gjort.
Vh Rikke.

Antwort von Smykker.dk
Jeg har forgæves forsøgt at komme i kontakt med smykker.dk
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med smykker.dk siden jul. Både på telefon og mail, men de svarer ikke og er ikke vendt tilbage. Jeg har købt en ring som er for stor, som jeg gerne vil have byttet til en mindre. Hvilket også kan lade lade gøre ifølge deres hjemmeside. Det er en marguerit ring, så det er en dyr ring. Jeg kan ikke forstå at der ikke bliver svaret tilbage, virkelig dårlig kundeservice og måde at drive forretning.

Dårlig stil
Jeg har i gave af min datter fået et par øreringe, som er gået stykker.
Min datter og jeg har siden d. 17. december forsøgt at kontakt Smykker.dk såvel pr. telefon som mail uden at få svar eller komme igennem på telefon.
Det er ikke godt.
Smykket er smukt og alt ok
Hej jeg har fået en god behandling og…
Hej jeg har fået en god behandling og mit smykke var hurtig fremme i en pæn æske det er ikke sidste gang jeg handler handlet hos smykker. dk kan varm anbefales mvh Tanja
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.