smukthjem.dk Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukthjem.dk har super smukke,lækre,søde, hyggelige kvalitets varer 🤩 modtog min ordre super pakket ind 🤩 kan varmt anbefale denne hjemmeside 🤓 glædelig jul 🎄

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fine og søde ting til rimelige priser. Hurtig levering eneste kæmpe minus var emballering af forsendelsen. Købte 3 stk af samme vare, der er i små æsker. Æskerne var bare tapet sammen uden yderligere... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig super god service og lynhurtig levering. Der var lidt bøvl ifht ordren ikke rigtig ville gå ordentligt igennem meget sent om aftenen. Jeg skrev til Pernille om formiddagen, fik sva... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt suveræn service ❤️ Lidt efter jeg havde afgivet min ordre var den sendt. Og jeg modtog også en sms med info. Pernille og personale er altid søde st svare rigtig hurtigt på spørgsmål, samt unders... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  2. Möbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Siden 2005 har www.smukthjem.dk handlet med verdens bedste kunder. Hos os finder du et lækkert udvalg af møbler og brugskunst i landstilen, kunstige blomster, gave idéer, Vintage Paint kalkmaling, julepynt og meget mere. Vi håndplukker vores varer, så du altid får de fedeste ting til dit hjem. Vi importerer endvidere en del varer selv, så du får unikke sager til en supergod pris året rundt! Butik og webshop lukker søndag den 16. februar 2025 efter 20 skønne år. Tak til alle vores fantastiske kunders opbakning.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte varer og hurtig ekspedition…

Flotte varer og hurtig ekspedition tusind tak🥰

30. Dezember 2020

Kære Dorthe

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at ekspedere dig igen.

Godt nytår.

Smukt er det rette ord

Fantastisk og vildt hurtig levering. Mine borde er så fine og lur mig, om jeg ikke snart bestiller igen.
Kan varmt anbefales :0)

29. Dezember 2020

Kære Heidi

Mange tak for din anmeldelse og søde ord.

De smukkeste ting til salg 🤗🌸

De smukkeste ting til salg 🤗🌸
Fantastisk service og hurtig betjening.
Altid klar med et hjælpende svar.
Mange af vores møbler/nips er fra smukthjem.dk
I fortjener ihvertfald 5 stjerner 🌟
Tak for jer 🥰

27. Oktober 2020

Kære Maja

Tak for din anmeldelse og søde ord her.

Det er så dejligt, at du er glad for dine varer fra os. Jeres hjem er så fint, og tak for de flotte billeder.

Service er i top.

Service er i top.
Indtag med genbrugsindpakning er at holde møllen i gang, kontra smid væk. Må være dejlig at ha' så stor et lagerrum til al den indpakning :-)
Smukke og fine vare i butikken.
Et besøg værd til patina ideen. Smukhjem.dk

30. September 2020

Kære Tove

Tak for din anmeldelse her.

Jeg er glad for, at du kan lide vores tanke omkring genbrug af emballage. Vi har hele loftet fyldt med genbrugspap og fyld, som vi ynder at bruge, når vi videresender til jer.

Du er meget velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine og søde varer, ok herfra

Jeg fik to fine gammeldags skilte, rigtigt søde. Gode varer, og hurtig forsendelse. Fin onlinebutik.

22. September 2020

Kære Anya

Fantastisk service

Fantastisk service, fik en vare der var ødelagt under transport - det løste Pernille hurigt og smukt og i løbet af 2 dage havde jeg en ny vare, det er god service.
Varerne er fine og passer til beskrivelserne af dem.

30. August 2020

Tak for din anmeldelse her.

Det var så dejligt, at varen kom hel frem anden gang.

Helt fantastisk service

Jeg har lige modtaget de fineste ting, og havde fortrudt et par ting jeg ikk fik med på ordren men det fiksede de lige via messenger og med Mobile Pay - Helt vildt god service og hurtig levering også

7. Juli 2020

Kære Maibritt

Tak for din anmeldelse her - og tak for den ekstra ordre.

Du er velkommen igen på www.smukthjem.dk

Særdeles god service

Særdeles god service.
Jeg bestilte 4 kurvestole til min nye terrasse lige inden påske. Forventlig i forhold til levering og hvornår jeg fik dem bestilt på hjemmesiden, så skulle jeg først få dem efter påske.
Men Pernille skrev, at de ville skynde sig at pakke dem, så de kunne nå med fragtmanden dagen efter bestilling bare vi var hjemme når de kom. Så jeg fik mine stole dagen efter bestilling og kunne nyde dem på terrassen hele påske.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved Smukt Hjem.

1. Juli 2020

Kære Line

Det var så dejligt, at vi lige kunne nå at få dem hurtigt afsted, så du kunne nyde dem i påsken :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos Pernille 2 gange…

Jeg har handlet hos Pernille 2 gange hvor at den første gang var online, der fik jeg pakken hurtigt og det var pakket utroligt forsvarligt ind og tingene var 100 % perfekte.
Den anden gang hvor at jeg handlede her var i fysisk butik og det er en pragtfuld butik som der har alt hvad hjertet begærer. Den er både hyggelig og en god betjening af Pernille så jeg vender tilbage igen for flere køb.

Mary L

25. Mai 2020

Kære Mary

Tak for din anmeldelse her.

Og velkommen igen i butikken/webshoppen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og smukke ting de…

Hurtig levering og smukke ting de sælger! <3

2. Januar 2020

Kære Barbara

Godt nytår og tusind tak for din anmeldelse.

Jeg glæder mig til at pakke din næste ordre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk og overraskende god oplevelse ved butikken her.

Blown away!!
Jeg har simpelthen kun oplevet positive ting fra smukthjem - en helt ufattelig god service og hjælp. Jeg er ved at gøre klar til at få indrettet et orangeri. Og her har jeg købt et bord der er restaureret af Pernille selv, jeg har også møbler der skal restaureresaf mig - jeg spurgte til farve på bordet vi købte og fik en hel mail med how to do og hvilke produkter der bruges. Nu glæder jeg mig bare til at få hentet mine varer ved hendes butik, så jeg kan komme i gang. 😁...

2. Juli 2019

Kære Pernille

Tusind tak for din anmeldelse.

Det bliver så spændende med dit projekt. Du må meget gerne sende før og efter billeder :-)

Du er altid velkommen igen.

smukthjem.dk

Genial brugskunst butik

Genial brugskunst butik, meget inspirerende indretning, utroligt smukke ting. Jeg er blevet inspireret til min egen indretning i en grad som jeg ikke har prøvet at blive før. Stilen er gennemført smuk og noget helt særligt.

13. April 2019

Kære Linda

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor gør det mig glad, at du har fundet inspiration hos smukthjem.dk til dit eget hjem.

God weekend og velkommen igen.

Smukthjem.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre ting og hurtig levering

Lækre ting og hurtig levering, selvom det var til Bornholm😊

3. April 2019

Kære Søs

Tusind tak for din anmeldelse her. Det er dejligt, at du er glad for dit køb, og at varerne kom hurtigt frem.

smukthjem.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hjælpsom og fuld af gode ideer

Fantastisk butik, fuld af skønne ting. Pernille har hjulpet mig med ideer til indretning af min entré, samt farvevalg til mit spisebord, og givet mig ideer til farvevalg i mit soveværelse.

5. April 2018

Kære Helle

Tak for din anmeldelse her.

Det er altid sjovt og hyggeligt, når du kigger forbi butikken. Glæder mig til at se billeder af det nye soveværelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god kundeservice og hurtig…

Super god kundeservice og hurtig levering af varer samt at varerne er pakket godt ind, så de ikke kommer til skade under levering, hvis nu det skulle ske noget. Alt i alt super god butik med en god hjemmeside.

29. März 2018

Kære Sóley

Tak for din anmeldelse her.

Og dejligt, at alt dit fine porcelæn kom frem i hel og god behold. Tak for billedet af dit påskebord med Provence stellet.

Sublim kundeservice

21. März 2018

Kære Dorthe

Tak for din anmeldelse her og velkommen igen på www.smukthjem.dk

Super hurtig levering..

Super hurtig levering... Og så smukt et tæppe som jeg er super glad for.

16. März 2018

Kære Linda

Tak for din anmeldelse og endnu en handel.

Og hvor ser det godt ud med tæppet, tak for billedet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og en rigtig dejlig …

Super god service og en rigtig dejlig butik. Har handlet der flere gange og altid en god oplevelse.

20. November 2017

Hej Susanne

Tak for din anmeldelse her.

Du er altid velkommen igen. Jeg glæder mig til at ekspedere din næste ordre.

Hyggelig og skøn butik

Hyggelig og skøn butik. Ikke sidste gang jeg kommer forbi Stenlille 😍 Tak for super service idag, elsker min nye “pejs”

12. November 2017

Kære Lone

Tak for besøget i butikken og din anmeldelse her.

Det er bare blevet så fint med din pejs - tusind tak for det flotte billede :-)

Og du er meget velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Smukthjem.dk!!!

Jeg har igen købt en smuk ting til mit hjem (2.11.2017), som også blev leveret hurtigt og sikken en god service jeg fik af Pernille.
Jeg vil hermed vældig gerne anbefale Smukthjem.dk, min yndlingsbutik på nettet.

10. November 2017

Kære Annella

Tak for din anmeldelse her og for endnu en handel.

Du er altid velkommen igen, næste gang dit hjem skal forkæles med lidt lækker romantisk landstil.

Pernille Gyldensøe

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr