Fantastisk klinik at besøge
Fantastisk klinik at besøge. Meget imødekommende og professionelt personale. Kan KUN anbefales.
Tandlæge Camilla og hendes team er meget omsorgsfulde og nærværende. Der er en god stemning og smil når man er der, og så er tandbehandlingen altid fair og professionel. Det er de samme mennesker man møder hvergang, det er vist også en god arbejdsplads.
5 stjerner er slet ikke nok.
Jeg ankom for over 10år siden. Med en kæmpe tandlæge skræk.
Idag fiksede Camilla en gammel slidt sølvfyldning, og jeg blev hverken angst eller ked af det. Jeg bliver altid grebet.
Camilla og hele teamet har altid været top profesionelle og meget omsorgsfulde.
Der har tidligere været sat ekstra tid af til mig pga min store angst for tandlæge besøg.
De holder hånden, minder mig om at trække vejret og tørre tåre væk ♥️
Altid en varm velkomst i receptionen.
Winnie Sinne er fantastisk dygtig, omsorgsfuld og sætter altid kunden i centrum.
Der er ikke noget at være bange for, da alt laves med fokus på at det ikke skal gøre ondt.
Er også god til folk med tandlæge skræk.
De varmeste anbefalinger fra mig
Som ung skiftede jeg tandlæge og har siden haft Winni Sonne og hendes dygtige kolleger som mine faste tandplejere.
Gennem snart 30 år har jeg fået lavet lidt af hvert og har altid haft mulighed for at træffe mine valg om behandling på et sagligt og oplyst grundlag.
Selvom den høje faglighed tydeligt præger teamet, er klinikken altid fyldt med godt humør og mange smil. Det er et sted, hvor man føler sig tryg og godt tilpas – noget jeg, som tidligere ikke har været glad for at gå til tandlæge, virkelig værdsætter.
Mine bedste anbefalinger herfra
Altid venligt og imødekommende behandling, uanset om det er Winnie eller Derya der står for behandlingen.
Klinikken kan varmt anbefales
Det findes nok ikke bedre. Ikke blot fagligt kompetente men også relationskompetente. Hele teamet. Jeg har anbefalet Winnie og co til alle mine kære. Det er en unik praksis og jeg er taknemmelig - efter mange år med tandlægeskræk og oplevelser af unødvendige dyre regninger andre steder. Det sluttede med Winnie for over 10 år siden.
Jeg har haft SmukkeSmil som tandlæge i 4 år nu, og jeg er MEGET tilfreds!
Jeg oplever altid at få professionel, imødekommende og kærlig hjælp.
Jeg er meget tryg, når jeg sætter mig i stolen, og jeg går altid derfra med et smil på læben (uanset behandling ☺️).
Jeg kan bestemt anbefale SmukkeSmil til andre, der søger en god og dygtig tandlæge!
Professionel og venlig tandlæge. Effektivt og billigt. Jeg er meget tilfreds.
Meget søde, professionelle og grundige tandlæger og tandplejere. Jeg har haft tandlægeskræk, hvilket de har været rigtig gode til at håndtere, så jeg er stort set "kureret".
Jeg har været en patient hos smukkesmil i et styk tid og jeg må sige at alle personale er altid venlige og flinke ,så man falder hurtig til ro og er afslappet hos dem . Camilla min tændlæge er meget professionelt og samtideligt glad for at forklare i detaljer de spørgsmål man måske har om sin behandlingen og tandhygiene .
.Jeg kan sagtens anbefale Smukkesmil som tandlægeklinik ,meget højt. Mvh
I recently had the privilege of being treated by Winne Sonne, a dentist recommended by my orthodontist, and I am beyond grateful for the exceptional care I received.
From the moment I walked into the clinic, Winne's calm and reassuring demeanor put me at ease. She took the time to thoroughly explain each step of the procedure, ensuring that I felt comfortable and informed throughout. What truly stood out was her exceptional skill in efficiently removing three teeth – a task that she handled with precision and finesse.
I also want to extend my appreciation to Winne's assistant, who displayed incredible gentleness and care. Sensing my discomfort, she took the initiative to soothe my nerves by gently rubbing my shoulders – a gesture that made a world of difference.
Moreover, the staff handling phone appointments deserve praise for their understanding and warmth. They made scheduling a breeze, creating a positive and supportive atmosphere. Their kindness, especially during a rescheduling due to a personal incident, demonstrated a level of care that is truly rare.
In all my years of dental visits, I have never encountered such a high level of human-centric service. For anyone who shares my apprehension of dentistry or fears pain, I wholeheartedly recommend Winne. She is, without a doubt, the best dentist in Denmark, and her expertise is unparalleled.
Thank you, Winne, and the entire clinic staff, for turning what was once a nerve-wracking experience into one filled with genuine care and professionalism.
Jeg fik renset tænder et par gange pga deres gode priser men Camilla tjekkede også mine tænder (helt gratis) og opdagede flere problemer. Camilla forklarede problemerne og løsningen rigtig pædagogisk.
Så fik hum lavet en krone for mig, og ordnede resten af tænderne. Jeg vil på det varmeste anbefale Camilla og hendes team. Rigtig kompetent og meget flink.
Den eneste grund til at jeg ikke har givet fem stjerne er, at man nærmest skal være matematik professor til at forstå og huske deres meget forskellige åbningstider på forskellige dage😉. Det har gjort telefonsvaret meget langt. Når man når til sidst i beskeden, så glemmer man starten.
Bortset fra det er alt fungerer fint.
Mange tak, Camilla!
Altid søde, professionelle og tager sig god tid hvis der er spm. De bedste anbefalinger herfra.
Winni og Camilla er super dygtige tandlæger - Imødekommende og hensynsfuldt personale - God stemning - Fin balance mellem pris og kvalitet - Altid en behagelig oplevelse :-)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.